Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα no name τροφοδοτικο 500W και σκέφτομαι να αγοράσω μια 6850 , και θέλω να δούμε αν μπορεί να την αντέξει το τροφοδοτικό μου , για να μην μπαίνω σε επιπλέον έξοδα...  Το υπόλοιπο σύστημα είναι της υπογραφής μου. 

Δημοσ.

Δυσκολο.... αν το ζορισεις θα σου βγαλει τετραγωνο και μπορει να χασεις και hardware, εξαρταται βεβαιως ποσο θα το ζορισεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα πάρε πρώτα ένα ποιοτικό τροφοδοτικό.
Το συγκεκριμένο λογικά θα τη σηκώσει αλλά σε load θα παίζει οριακά. Δεν θα το δοκίμαζα καν.

http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html

http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

Επεξ/σία από eSATA
  • Like 1
Δημοσ.

Ένα σύστημα σαν το δικό σου μαζί με μια 6850 θα θέλει ~25Α στην 12άρα. Το δικό σου βγάζει 16

Δημοσ.

Και που θα το βρεις το εν λόγω :whistle:

Μεταχειρισμένο δεν θα στο συνιστούσα (εκτός αν το έχεις βρεις ξεφτίλα τιμή). Πολλά τα χρόνια που το βαραίνουν στην πλάτη και τα PSU έχουν το aging (χάνουν σε απόδοση με τα χρόνια).

Τα VX "συνεχίστηκαν" από την σειρά ΤΧ

Δημοσ.

Το εχω βρει μεταχειρισμενο 35 Ε . Σαςε ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δηλαδη καλυτερα να παρω ενα καινουριο απο τα παραπανω;

Δημοσ.

To XFX το βρίσκεις ~60. Και θα έχεις 5 χρόνια εγγύηση (με register στην μαμά εταιρία μέσα σε ένα μήνα). Το Hamburg είναι πιο αδύναμο με 2 χρόνια εγγύηση αλλά αρκετά φθηνότερο. Θα προτιμούσα το XFX πάντως

Αν μπορείς να πάρεις το VX στα 25 ίσως και να ήταν καλή περίπτωση...

Δημοσ.

Είναι αυτό !

Eιχα το ιδιο και εφυγε απο το μπαλκονι στο πρωτο μισαωρο λογω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ θορυβου...Τωρα το Corsair CX 430 και γλυτωσα τα αυτια μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...