Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια  σας παιδια

Εχω αυτη την μητρικη  GIGABYTE GA-73PVM-S2H κ προσφατα (αφου εκανα την βλακεια κ χαλασα τα pins της dvi θυρας) συνδεσα την οθονη μου με hdmi καλωδιο

Το θεμα ειναι ομως οτι με το hdmi καλωδιο σε αναλυση 1920x1080 recommended (οπως ειχα σε dvi) μου μεγαλωνει/ξεχιλωνει οπως θελετε πειτε το την εικονα (το x πανω δεξια δεν το βλεπω δηλαδη) με αποτελεσμα να ριχνω την αναλυση σε  1769x992 για να γινει fit αλλα δυστηχως βλεπω χειροτερα πιο θολα απο πριν με dvi

Ενας γνωστος μου ειπε οτι το προβλημα ειναι επειδη εχω ενσωματωμενη καρτα γραφικων κ οτι αν παρω μια ξεχωριστη εστω κ σε χαμηλη κατηγορια τιμης καρτα γραφικων τοτε θα ειναι ολα οκ με το Hdmi...

Eσεις τι λετε?? Κ αν ισχυουν τα παραπανω τι καρτα γραφικων να παρω ας πουμε μεχρι 50euro με βαση την μητρικη μου. ??  (Games,ταινειες κτλ δεν με απασχολουν)

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-73pvm-s2h_10/overview/

Ευχαριστω

Δημοσ.

Οταν είσαι συνδεδεμένος με hdmi και σε αναλυση 1920Χ1080 πρεπει να πας control panel της ενσωματωμένης και να παίξεις με τα scaling options... ενναλακτικά δες αν υπαρχουν επιλογες scaling στο μενου της οθόνης σου! 

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω για την συμμετοχη

Επαιξα λιγο με το aspect ratio του μονιτορ κ το εκανα απο 16:9 που ηταν default σε just scan ( ;;; ) κ εγινε fit η εικονα κ ειναι λιγο καλυτερη...Αλλα κ παλι δεν με ενθουσιαζει γμτ... Το control panel της καρτας γραφικων πως το βρισκω?? Drivers για τα windows 7 δεν εχει στο site της gigabyte... (μονο για vista κ πιο πριν εχει)

Δημοσ.

Για win 7 εχει drivers μονο για ηχο , λογικα αν εγκαταστησεις τους vista drivers δεν θα εχεις προβλημα . Σε περιπτωση προβληματος απο λαθος drivers , μπες με safe mode και απεγκαταστησε τους .

Δες και στο παρακατω link μηπως στους βρει αυτοματα .

http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...