Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Προφανώς εκείνοι που διαχειρίζονται "αληθινά" κινητά. 1
8elwADSL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Σε 2-3 μερες θα κανω νεα αγορα τηλεφωνου λογω επιδοτησης και θελω την βοηθεια σας στο τι να επιλεξω μιας και ειναι το πρωτο μου smartphone και μεχρι τωρα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα παρα μονο γενικες γνωσεις χωρις να εχω καμια εμπειρια ο ιδιος. Τα χρηματα που θα διατεθουν μαζι με την επιδοτηση ειναι γυρω στα 400-500€. Δεν θελω κατι με τεραστια οθονη,ανω των 5 ιντσων για παραδειγμα,σιγουρα θα παιζω παιχνιδια,σερφαρισμα και θελω να εχει καλη καμερα μιας και συνηθως βαριεμαι η ξεχναω να εχω μαζι μου ψηφιακη μηχανη για φωτογραφιες-βιντεο... Απο οτι εχω δει μεχρι τωρα περισσοτερο κλικ μου εχει κανει το xperia T. Φυσικα και ακουω ολες τις γνωμες και δεν απποριπτω κανενα λειτουργικο-εταιρια μεχρι να ενημερωθω καταλληλως,οποτε ολες οι προτασεις καλοδεχουμενες! Nexus 4 στα 450€ εξαιρετικό κινητό και σε πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει + την απόλυτη ελευθερία του android να κάνεις ότι θέλεις. Καλές εναλλακτικές είναι και τα Htc One X και SGS3,αν θες να δοκιμάσεις τα wp lumia 820 η HTC 8x. Καλό το iphone αλλά όχι και 600€ για το 4s για μ@..κες ψάχνουν. 1
qsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 +1 για nexus 4 , η πιο σωστή επιλογή για android και ακόμα και με τη τιμή Ελλάδας είναι μονόδρομος 1
kosmasgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 +1 για Nexus με επιφύλαξη ως προς την απόδοση της μπαταρίας.Χωρίς να έχω το κινητό σε πάρα πολλά review που διάβασα η μπαταρία πέφτει σα νερό. 1
iMarilina Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 +1 για Nexus με επιφύλαξη ως προς την απόδοση της μπαταρίας.Χωρίς να έχω το κινητό σε πάρα πολλά review που διάβασα η μπαταρία πέφτει σα νερό. Καλά στα περισσότερα smartphones με λιώσιμο και όλα ανοιχτά (δε μιλάμε για εκείνους που τα κλείνουν όλα και κάθονται και το κοιτάνε το κινητό για να μην πέσει η μπαταρία ) πάντα πέφτει γρήγορα. 1
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 TS όπου να ναι έρχεται το 920. Τσίμπα το και άστους να χτυπιούνται αν είναι καλύτερο το iPhone 5 ή το Nexus 4 Και για να μην τρολάρω μόνο πριν επιλέξεις συσκευή θα πρέπει να επιλέξεις λειτουργικό. Αυτό πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος πια που ψάχνει κινητό. Όλα τα κορυφαία smartphones πια κάνουν περίπου τα ίδια πράγματα, το θέμα είναι πόσο όμορφα, πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα τα κάνουν. Προσωπικά μετά από iPhone 3gs, Galaxy S, Galaxy S2, iPhone 4,Galaxy S3 και Note 2 ετοιμάζομαι για το 920, στο οποίο αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές θεωρώ ότι είναι καλύτερο απ οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή 1
giannisko Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 περίμενε λίγο να βγουν τα καινούργια κινητά. ώστε και θα πέσουν οι τιμές από τα τωρινά και θα έχεις περισσότερες επιλογές. Απο την samsung που θα παρουσιασει το νεο galaxy 4 στις 14 Μάρτη (οποτε και θα ερθει ερθει εδω μετα απο 1-2 μηνες οπως γινεται συνηθως στα νεα μοντελα),μηπως γνωριζεις αν θα βγουν και αλλα νεα μικροτερα μοντελα samsung ? γιατι αν βγαλει μονο το galaxy 4 το μονο που θα πεσει θα ειναι το galaxy 3 ,αντε και το galaxy 3 mini ,απο οτι καταλαβαινω.
iMarilina Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="nikoskon" data-cid="52222245" data-time="1362759940"><p>Έχει νόημα να συγκρίνετε επεξεργαστική ισχύ όταν το λειτουργικό είναι ίδιο. TS όπου να ναι έρχεται το 920. Τσίμπα το και άστους να χτυπιούνται αν είναι καλύτερο το iPhone 5 ή το Nexus 4 Και για να μην τρολάρω μόνο πριν επιλέξεις συσκευή θα πρέπει να επιλέξεις λειτουργικό. Αυτό πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος πια που ψάχνει κινητό. Όλα τα κορυφαία smartphones πια κάνουν περίπου τα ίδια πράγματα, το θέμα είναι πόσο όμορφα, πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα τα κάνουν. Προσωπικά μετά από iPhone 3gs, Galaxy S, Galaxy S2, iPhone 4,Galaxy S3 και Note 2 ετοιμάζομαι για το 920, στο οποίο αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές θεωρώ ότι είναι καλύτερο απ οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή το 920 θα είναι κοντά στο 700άρι... Να ρωτήσω και γω κάτι. Οκ κοιταμε τα specs.Και η ερώτηση: κάνει κάτι περισσότερο το κινητό με τους 8 πυρήνες από το iphone? απο πλευράς hardware. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
PsyGreg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω και γω κάτι. Οκ κοιταμε τα specs.Και η ερώτηση: κάνει κάτι περισσότερο το κινητό με τους 8 πυρήνες από το iphone? απο πλευράς hardware. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple διευκρίνησα πως κοιτάμε τα Specs όταν μιλάμε για Smartphone , γιατί κάποιος μπορεί να θέλει Feature Phone οπότε εκεί αλλάζει το θέμα. στο "κάνει περισσότερο" (δεν θα το πάω πιο πέρα θα μείνω απλά στις 2 αυτές ΣΩΣΤΕΣ λέξεις) θα πω πως, κάνει κάτι περισσότερο το iPhone από τα άλλα Smartphones? είτε είναι Android είτε WP. η απάντηση απλή. όχι. αν μπούμε στην διαδικασία του "κάνει περισσότερο" (που είμαι αρκετά υπερ αυτής της φιλοσοφίας) τότε καταρρίπτεις άμεσα τα προιόντα σου μιας κι έχεις αρκετά Apple.
panos9553 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω και γω κάτι. Οκ κοιταμε τα specs.Και η ερώτηση: κάνει κάτι περισσότερο το κινητό με τους 8 πυρήνες από το iphone? απο πλευράς hardware. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Σε ειχα ρωτησει και εγω κατι σε αλλο Thread και δεν μου απαντησες.. Αξιζει το iphone 5 τα 270 ευρω παραπανω απο το nexus 4??Και μιλαμε μονο για τιμες Ελλαδας αλλιως η διαφορα ειναι μεγαλυτερη.. 1
SakafliaC Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω και γω κάτι. Οκ κοιταμε τα specs.Και η ερώτηση: κάνει κάτι περισσότερο το κινητό με τους 8 πυρήνες από το iphone? απο πλευράς hardware. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Να ρωτήσω και γω κάτι. Αναφέρθηκα κάπου σε specs? Ή μήπως δεν είπα ότι όλες οι ναυαρχίδες κάνουν τα ίδια πράγματα και ρόλο παίζει πια το πόσο γρήγορα, πόσο εύκολα και πόσο όμορφα τα κάνουν?
nikoskon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 άκυρο επειδή δεν σε συμφαίρει. κλασσικό fanboy. γενικά όποιος είναι Fan χάνει και στην ουσία και στα λεγόμενα. ήμουν κάποτε fan του γιωτόφωνου επειδή δεν γνώριζα και κοιμόμουν τον υπνο του δικαίου. κάτι τέτοια έλεγα κι εγώ. βέβαια με αφορμή ότι το Android ήταν όντως πίσω τότε. αλλά δεν κοίταζα όμως και τίποτε άλλο. ευτυχώς με ταρακούνισαν κάτι φίλοι και πλέον δεν βλέπω με παροπίδες (είτε άμεσες είτε έμμεσες). είναι κάτι δύσκολο να γίνει από άτομα που έχουν ριζώσει σε μία φιλοσοφια και την διατυμπανήζουν λες και είναι θρησκεία. εδώ λέμε κάποια πράγματα που ισχύουν και τα Fanboy πάντα πάνε την συζήτηση αλλού.εκεί που νομίζουν ότι τους συμφαίρει. αλλά ακόμα κι εκεί τρώνε τα μούτρα τους γιατι παρασύρρονται από την υπερβολική σιγουριά τους (παράδειγμα ένας προηγουμένος που παπαγαλίζει τον phil ο οποίος νομίζει ότι την λέει για την ασφάλεια στο Android. αν είσαι τόσο άσχετος και βάλεις εφαρμογή που δεν την ξέρει η μάνα της, δεν φταίει το store.) όταν αγοράζεις ένα Smartphone κι όχι ένα Feature Phone, τα κοιτάς όλα. όλο το πακέτο. Hardware Software Τιμή. μέσα από συγκριτικά, και διάφορες διαδικασίες εννοείτε πως δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΟΣ νικητής. κάποιος υστερεί κάπου κάποιος υπερτερεί κάπου απλά τα πράγματα και μάλιστα ως εξής Τιμή : εννοείτε N4 Hardware : εννοείτε N4 (τα specs μιλάνε από μόνα τους) Software : ανάλογα τις απαιτήσεις & το store. τα θετικά κι αρνητικά υπάρχουν και στα 2 λειτουργικά. το σίγουρο είναι πως στο iOS σκας περισσότερα λεφτά για εφαρμογές. η μπαταρία είναι γενικό πρόβλημα στα κινητά. τουλάχιστον στο Nexus το ρουτάρεις και ξυλώνεις τα Bloatwares, ελέγχεις τις ενεργοβόρες διαδικασίες και πράττεις ανάλογα (το ίδιο έκανα στο Nexus S, καμία σχέση πριν το ρουτ κι όλα αυτά, και μετά. τόσο στην γρηγοράδα όσο και στην κατανάλωση) το 920 θα είναι κοντά στο 700άρι... Από πότε έχει bloatware το Nexus 4; Γενικότερα από πότε Google συσκευή έχει bloatware; Αν δεν γνωρίζουμε, ας μην γράφουμε απλά για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Γιατί να μπεις στην διαδικασία να το rootάρεις το υποψήφιο Android σου, αφού μίλησες πως σε ενδιαφέρει όλο το πακέτο out of the box. Να το κάνεις root για να βελτιώσεις την απόδοση της μπαταρίας; Δηλαδή να χάσεις εγγύηση και να θέσεις την συσκευή σου σε κίνδυνο για βελτίωση της αυτονομίας; Είναι λίγο fail. Είναι δύσκολο να παραδεχθείς πως το iPhone 5 είναι η πλέον γρήγορη συσκευή από ό,τι κυκλοφορεί στον πλανήτη; Σε μερικούς μήνες οκ, θα είναι το iPhone 5s. Τα specs δεν έχουν νόημα γιατί είναι όπως και σε pc. Τα Windows 7 είναι πιο ελαφρυά από τα Vista. Συνεπώς σε μηχάνημα με πιο αδύναμο επεξεργαστή δύναται το σύστημα με τα Windows να είναι overall, πιο γρήγορο από αυτό με τον ταχύτερο επεξεργαστή που φοράει Vista. Αυτό δεν θέλει μυαλό να το καταλάβει κανείς. Επίσης οι επί πληρωμή εφαρμογές είναι ακριβότερες σε σχέση με το Android, αλλά ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Ξέρεις πως αγοράζεις μια εφαρμογή που είναι για τις προδιαγραφές του iPhone σου και θα παίζει τέλεια. Ωστόσο ανά διαστήματα πολλές paid εφαρμογές βγαίνουν σε προσφορά δωρεάν ή και με μειωμένη τιμή. Όταν το οικοσύστημα που λέγεται Android δεν μπορεί να πιάσει τον ανταγωνισμό σε επίπεδο υπηρεσιών, προσπαθεί μέσω specs συσκευών. Λίγο η Samsung αρχίζει και πιάνει το νόημα(DLNA,S-features) και δίνει στο software του τηλεφώνου ενδιαφέρουσες λειτουργίες αλλά στο τομέα υπηρεσιών, μακράν η Apple ήταν και είναι πολύ μπροστά. Μόνο το iCloud και αυτά που κάνει αλλά και ο τρόπος που δουλεύει το ίδιο το iOS όσον αφορά το iTunes στον υπολογιστή και συσκευές όπως το Apple TV κλπ, αν δεν το έχεις ζήσει, δεν περιγράφεται. Μόνο και μόνο το over wifi backup του iPhone σου στο iCloud χωρίς την χρήση υπολογιστή, οι ενοποιημένες υπηρεσίες σημειώσεων, ημερολογίων(όχι μόνο ενός), αλλά και πόσα άλλα. Τέσπα. Μακάρι να ήταν φθηνότερο και να είχε πρόσβαση στο iPhone περισσότερος κόσμος γιατί πραγματικά θα έχει συσκευή αλλά και υπηρεσίες, του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Κανένας που έχει iPhone: α) Δεν μιλάει για specs γιατί δεν υπάρχει λόγος. Το iPhone του είναι το πιο γρήγορο smartphone της γενιάς του. β) Δεν μίλησε για ανάλυση κάμερας. Το iPhone του τραβάει κορυφαίες φωτό σε οποιαδήποτε συνθήκη. κλπ Όλοι όσοι έχουν iPhones μιλάνε για: α) Ενδιαφέροντα apps που ανακάλυψαν και χρησιμοποιούν. β) Τις φωτογραφίες/βίντεο που τραβήξαν στο χ μέρος. κλπ Γενικότερα ασχολούνται με αυτά που κάνει ένα smartphone και όχι με το ίδιο το smartphone. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τους Android users;
PsyGreg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δεν υπάρχει καλύτερο λοιπόν ξεκολλάτε. το ρεζουμέ είναι αυτό.
nikoskon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Από πότε έχει bloatware το Nexus 4; ψάξε στο xda και θα δειςΔώσε μου εσύ τα φώτα σου με κάποιο link (αν υπάρχει). Γιατί να μπω στην διαδικασία να του rootάρω αφού μίλησες πως σε ενδιαφέρει όλο το πακέτο out of the box.Είναι δύσκολο να παραδεχθείς πως το iPhone 5 είναι η πλέον γρήγορη συσκευή από ό,τι κυκλοφορεί στον πλανήτη.Σε μερικούς μήνες οκ, θα είναι το iPhone 5s. γιατί και το root είναι τμήμα του πακέτου. να παραδεχτώ τι ακριβώς? γρήγορο ως προς τι? γιατί και στο κινητό μου μόλις πατάω κάτι ανοίγω μονοκοπανιά άρα είναι γρήγορο. αν μιλάς για δέκατα του δευτερολέπτου , σόρρυ αλλά πας να βγάλεις από την μύγα ξίγκι. Είναι τμήμα του πακέτου να χάνεις την εγγύηση ενός προϊόντος; Ασχολίαστο. Τα specs δεν έχουν νόημα γιατί είναι όπως και σε pc.Τα Windows 7 είναι πιο ελαφρυά από τα Vista.Συνεπώς σε μηχάνημα με πιο αδύναμο επεξεργαστή δύναται το σύστημα με τα Windows να είναι overall,πιο γρήγορο από αυτό με τον ταχύτερο επεξεργαστή που φοράει Vista.Αυτό δεν θέλει μυαλό να το καταλάβει κανείς. τα Specs δεν έχουν νόημα γιατί είναι όπως σε PC? SUPER LOL , το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε PC είναι τα Specs και μετά το Software. και εννοείτε δεν είναι όπως σε PC όπου εκεί μπορείς να προσθαφαιρέσεις ότι γουστάρεις όποτε γουστάρεις χωρίς περιορισμούς Ακριβώς. Έχει φροντίσει η Apple να φτιάξει το iOS που τρέχει καλύτερα από κάθε άλλο λειτουργικό ανεξαρτήτως hardware specs. Επίσης οι εφαρμογές οι επί πληρωμή είναι ακριβότερες σε σχέση με το Android,αλλά ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. μέγα λάθος. ότι πληρώνεις παίρνεις το λένε αυτοί που δεν κάθονται να ψαχτούν και να κάνουν εξολοκλήρου Overall έρευνα αγοράς. οι εφαρμογές στο iOS είναι επι πληρωμής γιατί η Apple αναγκάζει με την πολιτική της να πληρώνουν οι devs περισσότερα λεφτά και μάλιστα ανά έτος, ενώ στο Android πληρώνουν μία φορά και τέλος. Σου επαναλαμβάνω πως είχα συσκευή Android και συνεχίζουν να περνάνε από τα χέρια μου αρκετές συσκευές,επομένως δεν πείθεις. Ξέρεις πως αγοράζεις μια εφαρμογή που είναι για τις προδιαγραφές του iPhone σουκαι θα παίζει τέλεια.Ωστόσο ανά διαστήματα πολλές paid εφαρμογές βγαίνουν σε προσφορά δωρεάν ή και με μειωμένη τιμή. στο iOS είναι εφαρμογές για συσκευές μίας εταιρείας. στο Android πολλές. ανάλογα την συσκευή-απαιτήσεις παίζουν διαφορετικά. δεν μπορείς να παίξεις π.χ. crysis 3 σε αρχαία συσκευήΕγώ θέλω ό,τι εφαρμογή βγαίνει για την συσκευή μου, άρα μπορώ να την βρίσκω στο AppStore να παίζει τέλεια. Για αυτό παίρνεις iPhone. Μόλις περιέγραψες το fragmentation που αποτελεί ένα από τα μειονεκτήματα του Google Play. Όταν το οικοσύστημα που λέγεται Android δεν μπορεί να πιάσει τον ανταγωνισμό σε επίπεδο υπηρεσιών,προσπαθεί μέσω specs συσκευών. sorry αλλά το Android είναι Number 1 και η Apple κυνηγάει το Android πλέον Δεν τα πάει και άσχημα. Λίγο η Samsung αρχίζει και πιάνει το νόημα(DLNA,S-features) και δίνει στο software του τηλεφώνου ενδιαφέρουσες λειτουργίες αλλά στο τομέα υπηρεσιών, μακράν η Apple κεδίζει. ΛΙΓΟ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ ανέτρεξε σε οτιδήποτε θελήσεις να δεις πως στα Smartphones η Apple κοιτάει την πλάτη της Samsung (δεν την πάω ούτε την Samsung). στις υπηρεσίες η Apple κοροιδεύει συνεχώς τους χρήστες και λόγω παροπίδων οι φανατικοί της δεν το βλέπουν. η Samsung κρατάει σωστό προφίλ Όχι, δεν μιλάς σαν fanboy. Ωστόσο προτιμώ το Apple TV από το DLNA. Μόνο το iCloud και αυτά που κάνει αλλά και ο τρόπος που δουλεύει το ίδιο το iOS όσον αφορά το iTunes στον υπολογιστή και συσκευές όπως το Apple TV κλπ, αν δεν το έχεις ζήσει, δεν περιγράφεται.Μόνο και μόνο το over wifi backup του iPhone σου στο iCloud χωρίς την χρήση υπολογιστή, οι ενοποιημένες υπηρεσίες σημειώσεων, ημερολογίων(όχι μόνο ενός), αλλά και πόσα άλλα.Τέσπα. υπάρχουν πόσες Cloud Υπηρεσίες. Google Drive. so what. χθες άνοιξα iCloud σε φίλο. προτιμώ παραδοσιακό Back Up σε DVD/Flash Drives. Το Google Drive παίζει και σε iOS αλλά δεν αποθηκεύει δεδομένα και έγγραφα εφαρμογών. Δεν υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία σε κανένα άλλο ΟS. Μακάρι να ήταν φθηνότερο και να είχε πρόσβαση στο iPhone περισσότερος κόσμος γιατί πρααγματικά θα έχει συσκευήαλλά και υπηρεσίες, του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. αυτό δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ, αλλά και πάλι όλοι λίγο πολύ έχουμε επαφή με άτομο που έχει iPhone, κι αν δεν έχουνε παροπίδες κρίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στις πραγματικές μας ανάγκες. ναι είναι υψηλού επιπέδο το iPhone εννοείτε,αλλά όχι στο μέτρο που το παρουσιάζετε. Δεν μίλησα για ανάγκες. Κανένας που έχει iPhone:α) Δεν μιλάει για specs γιατί δεν υπάρχει λόγος. Το iPhone του είναι το πιο γρήγορο smartphone της γενιάς του.β) Δεν μίλησε για ανάλυση κάμερας. Το iPhone του τραβάει κορυφαίες φωτό σε οποιαδήποτε συνθήκη.κλπ α) επειδή δεν τον συμφαίρει. άντε πάλι με το γρηγορότερο..δεν είναι PC αλλά κινητά, και το 0.0001 sec δεν λέει τίποτα ακόμα κι αν ισχύει β) επειδή δεν τον συμφαίρει επίσης. να πούμε για τις μωβ αποχρώσεις τις κάμερας? ή ότι ποιός κατασκευάζει την κάμερα? Hm.... Υπο συγκεκριμένη γωνία και ελλιπή φωτισμό όλοι οι φακοί βγάζουν λάθη, θολώματα κλπ. Όλοι όσοι έχουν iPhones μιλάνε για:α) Ενδιαφέροντα apps που ανακάλυψαν και χρησιμοποιούν.β) Τις φωτογραφίες/βίντεο που τραβήξαν στο χ μέρος.κλπ α) το κάνεις άνετα και με Android και πιο φθηνά Αλλά όχι το ίδιο καλά. β) το κάνεις άνετα και με Android (και μάλιστα με καλύτερη ποιότητα όπως βγάζουν τα Sony) Μεγαλύτερη ανάλυση δεν συνεπάγεται καλύτερη ποιότητα. Γενικότερα ασχολούνται με αυτά που κάνει ένα smartphone και όχι με το ίδιο το smartphone. λολ? οι περισσότεροι με iPhone το μόνο που κάνουν είναι να καυχιούνται. από ασχολία ναι... το βλέπω.. Όχι. δεν μιλάς σαν fanboy. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τους Android users; οι Android users ξέρουν που πατάνε,τι να κάνουν και πότε. βέβαια ΔΥΣΤΥΧΩΣ μετά το S3 πάνε να γίνουν κι αυτοί φανατικοί σαν τους Appleboys (ψωνάρες κ.λπ) αλλά ελπίζω πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Μόλις χαρακτήρισες ψώνια τους κατόχους συσκευών Apple; TS συγγνώμη δεν είχα προσέξει το όριο στην τιμή, Lumia 820 από εμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μείνεις δυσαρεστημένος από το s3 ή το 4s.PsyGreg προφανώς μιλάς σε τοίχο, κακώς μιλάς δηλαδή..Nikoskon άψογο τηλέφωνο το iPhone 5, μπορεί το καλύτερο τηλέφωνο για τις δικές σου ανάγκες και εκατομμύρια άλλων, αλλά το ίδιο ισχύει για το s3, για το note 2, για το nexus 4 ή για το lumia 920.Δεν υπάρχει καλύτερο λοιπόν ξεκολλάτε. Σε ευχαριστώ που με αποκαλείς "τοίχο" κλπ. Αναφορά πάντως δεν σου κάνω.Έχω ήδη πει στον ts την άποψή μου που δεν είναι τόσο "επιτοίχια". Nexus 4 από Android OS,iPhone 5 από iOS,HTC 8X από Windows Phone.Διαλέγεις "οικοσύστημα" και μπαίνεις.Συσκευή που δεν έχω δουλέψει, δεν σου προτείνω απλά και μόνο επειδή μπορεί να έχει καλύτερα specs στα χαρτιά.Μετά από 2 χρόνια σε Android πλατφόρμα πήγα σε iOS με το iPhone 5.Θα σου πρότεινα iPhone 5 αλλά και με τις 3 παραπάνω συσκευές θα ήμουν ευτυχισμένος.Απλά με το iPhone 5 έχω ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο. -> Sent from my iPhone using Insomnia Αλλά όπως και να το κάνουμε, σε κάποια πράγματα το iPhone 5 υπερτερεί out of the box σε σχέση με το Nexus 4,και αυτά είναι:1. LTE2. Pixels per inch (Retina Display)3. Αυτονομία4. Υπηρεσία iCloud(backup, content sync etc)5. Ποιότητα κατασκευής ( Link 1 , Link 2 , Link 3 , Link 4 , Link 5 ) 6. AppStore (με διαφορά το καλύτερο με apps αλλά και περιεχόμενο που δεν παρέχει αυτή τη στιγμή το Google Play στην Ελλάδα όπως iTunes για μουσική, ταινίες, βιβλία, podcasts/webinars κλπ) Μην ακούσω απαντήσεις του στυλ "εγώ τα κατεβάζω από τόρρεντ και τα βλέπω". Μιας και το θέμα μας είναι out of the box τί κάνει η συσκευή. Εννοείται πως και στο iPhone μπορείς να περάσεις οποιοδήποτε βίντεο έχεις στο pc σου κλπ. Και στο iPhone περνάς apps χωρίς jailbreak(βλ. root). Για αυτό πριν την αγορά πρέπει να διαλέξει πως θέλει να λειτουργεί την συσκευή του. Προσωπικά βαρέθηκα να ασχολούμαι με ROMs. kernels, tweaks, governors για την βελτιστοποίηση της αυτονομίας κλπ. Δεν λέω, όταν το έκανα το γούσταρα. Και το Jailbreak που έκανα στο iPhone με τα 10³ ζόρια το έκανα κυρίως για το NCsettings στην notification bar που είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορώ να αποχωριστώ από την διετή hardcore εμπειρία μου με το Android.
SakafliaC Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μηνύματα όπως το προηγούμενο σου μόνο σε τοίχους τα βλέπεις πάντως.. Συγγνώμη που θα μπω στην ίδια διαδικασία με τον psygreg αλλά το Note 2 μιας και αναφερόμαστε σε ότι κινητό γουστάρει ο καθένας, έχει οθόνη καλύτερη απ του iphone 5 και του nexus 4 μαζί, έχει αυτονομία όση περίπου και τα δύο μαζί, έχει 50Gb στην καλύτερη cloud υπηρεσία aka Dropbox και αυτά για το καλύτερο app store και την ποιότητα κατασκευής πες τα μόνος σου μήπως τα πιστέψεις.. Ξαναλέω βέβαια μετά απ όλα αυτά ότι προσωπικά προτείνω στον TS το Lumia 820.. Επίσης πολύ θα θελες να μπορείς να κατεβάσεις απ το torrent ταινία κατευθείαν στο κινητό σου να το συνδέσεις στην τηλεόραση σου και να δεις την ταινιούλα σου αλλά πακέτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις