Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα να εγκαταστησω τα office 10 που κατεβασα απο καποιο σαιτ αλλα μου κολλησε στο install και εκανα cancel μετα προσπαθησα να το κανω unistall απο την προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα μου ελεγε "Η γλωσσα αυτου του πακετου εγκαταστασης δεν υποστηριζεται απο το συστημα σας" στη συνεχεια προσπαθησα να ξανα κανω install τα office και τωρα δε μου ανοιγει καν το setup menu ...
Με συνεπεια ουτε να μου δουλευουν τα office (αφου πατησα cancel) ουτε να μπορω να τα κανω unistall (μου βγαζει το ανωτερω μηνυμα) αλλα ουτε και να μπορω να τα ξανα κανω install 
Μπορει να με βοηθησει καποιος ??? Τουλαχιστον να τα κανω unistall .... εκανα και επαναφορα συστηματος προγενεστερη απο την εγκατασταση του office αλλα τιποτα εχω vista αν μπορει να βοηθησει καποιος.

Δημοσ.

δοκιμασε να μπεις με safe mode(f8 αν θυμαμαι καλα) και κανε uninstall απο εκει για αρχη...καντο και στειλε αν εγινε

Δημοσ.

Προσπάθησε να κάνεις την απεγκατάσταση με χρήση του CD από το οποίο έκανες την εγκατάσταση. Πιστεύω ότι θα σου δώσει επιλογή επιδιόρθωσης ή απεγκατάστασης.

Δημοσ.

Προσπάθησε να κάνεις την απεγκατάσταση με χρήση του CD από το οποίο έκανες την εγκατάσταση. Πιστεύω ότι θα σου δώσει επιλογή επιδιόρθωσης ή απεγκατάστασης.

αφου λεει οτι τα εχει κατεβασει....ποιο cd???

Δημοσ.

αφου λεει οτι τα εχει κατεβασει....ποιο cd???

Αν δεν τα έχει περάσει σε CD τότε από το φάκελο στον οποίο έχει φυλάξει τα αρχεία που κατέβασε εννοείται!

Δημοσ.

Αν δεν τα έχει περάσει σε CD τότε από το φάκελο στον οποίο έχει φυλάξει τα αρχεία που κατέβασε εννοείται!

και το setup λεει δεν λειτουργει...η safe mode η ξανα κατεβασμα το ιδιο '''''T''''(σιγουρα τετοιο θα ειναι) :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συγνωμη παιδια ειχα καποιο προβλημα 

και το setup λεει δεν λειτουργει...η safe mode η ξανα κατεβασμα το ιδιο torrent(σιγουρα τετοιο θα ειναι) :-D

δεν ειναι τορρεντ ειναι απο το xxxx κατεβασα ενα φακκελο και εκανα την εγκατασταση απο κει  εκανα και unistal kai απο κει και τιποτα 

Επεξ/σία από auris73
Δημοσ.

Δες μηπως εχεις καποιο προσφατο restore point!! Εχω λυσει αρκετες φορες τετοια προβληματα ετσι!!

εφτιαξα μονος μου ενα τετοιο για δεν ειχε προσφατο ειχε τισ τελευταιες 5 ημερεσ και εγω το κατεβασα 11/2 αλλα τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...