Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας κανει επαναφορα συστηματος....οχι αμεσως στο προηγουμενο ας αναζητησει παραπανω σημεια επαναφορας...η δοκιμασε πρωτα απο την καταργηση προγραμματων να τα αφαιρεσεις ολα που αφορουν το messenger και μετα απο την αρχη install

• Like 1
Δημοσ.

αν και τζαμπα θα το βαλει.για ενα μηνα ακομα θα παιζει το Live messenger μετα skype υποχρεωτικα.και σε μενα σε xp μου λεει οτι υπαρχει ποιο νεα εκδοση και οταν παω να την κατεβασω απλα τιποτα.σε windows xp.μαλλον πιο νεα εκδοση εννοουν του skype.

Δημοσ.

αν και τζαμπα θα το βαλει.για ενα μηνα ακομα θα παιζει το Live messenger μετα skype υποχρεωτικα.και σε μενα σε xp μου λεει οτι υπαρχει ποιο νεα εκδοση και οταν παω να την κατεβασω απλα τιποτα.σε windows xp.μαλλον πιο νεα εκδοση εννοουν του skype.

νομιζω πως εχει αναφερει οτι εχει 7αρια(μπορει να κανω και λαθος)βαση jpeg εικονιδια κτλ

Δημοσ.

Ναι 7αρια απλα εγω ειπα για το δικο μου με xp.

συγνωμη εγω λαθος καταλαβα....

Σε μιας φιλης πεταγεται τελευταια το παρακατω μυνημα και αν παει να το εγκαταστησει της λεει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενο....

Αυτο καθε λιγο....

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/products/features/windows-essentials

Δημοσ.

Το παραπανω μηνυμα εχει γινει πολυ σπαστικο...

Πατει ΟΚ για να τα εγκαταστησει και λεει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενα αλλα πουθενα στα εγκατεστημενα προγραμματα δεν υπαρχουν...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εφερα την ιδια καμερα στον δικο μου υπολογιστη και απο την δευτερη μερα τα ιδια μηνυματα...Ειχα εγκαταστησει μονο το windows live mail και το αφαιρεσα και εκανα πληρη εγκατασταση των windows esentials.

Μου πεταγοταν συνεχει το παραθυρο του msn να συσχετισω την καμερα με επαφες που ειχα εκει και δεν ηθελα και τον αφαιρεσαα επιλεκτικα αλλα το μηνυμα ξαναγυρισε ...Τα νευρα μου..

post-40980-0-07226400-1365663198_thumb.png

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκαν αγια αλλο λογο format και το προβλημα επανηλθε αλλα τωρα λογικο μου ζηταει να εγκαταστησω το skype

Το εγκαθιστω αλλα καθε λιγο το παραπανω μυνημα ξαναεμφανιζεται.

Οτι και να κανω παλι νατο παλι στην μεση της οθονης...

:shock:

Δημοσ.

Αυτο το ζηταγε παλια.Τωρα ζηταει το skype που νομιζω το αντικατεστησε.

To disable the Windows Live™ Call Button on the Microsoft LifeCam VX-3000, simply rename IcePick.exe, found in C:\Program Files\Microsoft LifeCam\ (or wherever you installed the LifeCam drivers) to IcePick.ex_.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...