Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Σε μιας φιλης πεταγεται τελευταια το παρακατω μυνημα και αν παει να το εγκαταστησει της λεει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενο.... Αυτο καθε λιγο....
Evoliasmenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ας κανει επαναφορα συστηματος....οχι αμεσως στο προηγουμενο ας αναζητησει παραπανω σημεια επαναφορας...η δοκιμασε πρωτα απο την καταργηση προγραμματων να τα αφαιρεσεις ολα που αφορουν το messenger και μετα απο την αρχη install 1
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 αν και τζαμπα θα το βαλει.για ενα μηνα ακομα θα παιζει το Live messenger μετα skype υποχρεωτικα.και σε μενα σε xp μου λεει οτι υπαρχει ποιο νεα εκδοση και οταν παω να την κατεβασω απλα τιποτα.σε windows xp.μαλλον πιο νεα εκδοση εννοουν του skype.
Evoliasmenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 αν και τζαμπα θα το βαλει.για ενα μηνα ακομα θα παιζει το Live messenger μετα skype υποχρεωτικα.και σε μενα σε xp μου λεει οτι υπαρχει ποιο νεα εκδοση και οταν παω να την κατεβασω απλα τιποτα.σε windows xp.μαλλον πιο νεα εκδοση εννοουν του skype. νομιζω πως εχει αναφερει οτι εχει 7αρια(μπορει να κανω και λαθος)βαση jpeg εικονιδια κτλ
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι 7αρια απλα εγω ειπα για το δικο μου με xp. 1
Evoliasmenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι 7αρια απλα εγω ειπα για το δικο μου με xp. συγνωμη εγω λαθος καταλαβα.... Σε μιας φιλης πεταγεται τελευταια το παρακατω μυνημα και αν παει να το εγκαταστησει της λεει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενο.... Αυτο καθε λιγο.... http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/products/features/windows-essentials
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Σε 7αρια αναφερομαι και τα Windows Essentials ειναι εγκατεστημενα
Evoliasmenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ας δοκιμασει με safe mode να κανει uninstall και μετα να μπει κανονικα να τα ξαναεγκαταστησει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το παραπανω μηνυμα εχει γινει πολυ σπαστικο... Πατει ΟΚ για να τα εγκαταστησει και λεει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενα αλλα πουθενα στα εγκατεστημενα προγραμματα δεν υπαρχουν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Κατι εχει να κανει με μια web camera microsoft hd που εβαλε...Μολις αφαιρεσε το λογισμικο της σταματησε αυτη η ...μαλακια
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εφερα την ιδια καμερα στον δικο μου υπολογιστη και απο την δευτερη μερα τα ιδια μηνυματα...Ειχα εγκαταστησει μονο το windows live mail και το αφαιρεσα και εκανα πληρη εγκατασταση των windows esentials. Μου πεταγοταν συνεχει το παραθυρο του msn να συσχετισω την καμερα με επαφες που ειχα εκει και δεν ηθελα και τον αφαιρεσαα επιλεκτικα αλλα το μηνυμα ξαναγυρισε ...Τα νευρα μου..
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εκαν αγια αλλο λογο format και το προβλημα επανηλθε αλλα τωρα λογικο μου ζηταει να εγκαταστησω το skype Το εγκαθιστω αλλα καθε λιγο το παραπανω μυνημα ξαναεμφανιζεται. Οτι και να κανω παλι νατο παλι στην μεση της οθονης...
Evoliasmenos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 απο που κατεβαζεις το messenger...???....απο εδω...??? http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-live/essentials
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αυτο το ζηταγε παλια.Τωρα ζηταει το skype που νομιζω το αντικατεστησε.
Evoliasmenos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αυτο το ζηταγε παλια.Τωρα ζηταει το skype που νομιζω το αντικατεστησε. To disable the Windows Live™ Call Button on the Microsoft LifeCam VX-3000, simply rename IcePick.exe, found in C:\Program Files\Microsoft LifeCam\ (or wherever you installed the LifeCam drivers) to IcePick.ex_. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα