Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ανοίγει τίποτα. Πως γίνετε το σεταρισμα,εχεις κάποιο οδηγό?

Σε android κατεβάζεις την εφαρμογή ace stream media απο play store και sopcast από sopcast.org στη συσκευή, κατεβάζεις το addon plexus στο kodi και το τρέχεις. Θα σου κάνει αυτόματο σετάρισμα. Θα σε ρωτήσει αν θες external player κλπ, πάτα σε όλα όχι. Αν όλα πάνε καλά στο σετάρισμα θα σου πει sopcast all done succesfully και acestream all done succesfully. Για να δεις μετά αγώνες σε sopcast δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Για να δεις σε acestream πρέπει πρώτα να τρέξεις την εφαρμογή ace stream media και μετά να πας στο kodi και να πατήσεις στο acestream link.

Σε windows κάνεις τα ίδια απλώς κατεβάζεις τις αντίστοιχες εφαρμογές για windows. Δηλαδή το ace stream media 3.1 από http://acestream.org (κάτω αριστερά) και το sopcast 4.0 (όχι την 4.2) από sopcast.org. Μετά κατεβάζεις το plexus στο kodi και συνεχίζεις όπως σου γράφω παραπάνω την ίδια διαδικασία.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε android κατεβάζεις την εφαρμογή ace stream media απο play store και sopcast από sopcast.org στη συσκευή, κατεβάζεις το addon plexus στο kodi και το τρέχεις. Θα σου κάνει αυτόματο σετάρισμα. Θα σε ρωτήσει αν θες external player κλπ, πάτα σε όλα όχι. Αν όλα πάνε καλά στο σετάρισμα θα σου πει sopcast all done succesfully και acestream all done succesfully. Για να δεις μετά αγώνες σε sopcast δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Για να δεις σε acestream πρέπει πρώτα να τρέξεις την εφαρμογή ace stream media και μετά να πας στο kodi και να πατήσεις στο acestream link.

Σε windows κάνεις τα ίδια απλώς κατεβάζεις τις αντίστοιχες εφαρμογές για windows. Δηλαδή το ace stream media 3.1 από http://acestream.org (κάτω αριστερά) και το sopcast 4.0 (όχι την 4.2) από sopcast.org. Μετά κατεβάζεις το plexus στο kodi και συνεχίζεις όπως σου γράφω παραπάνω την ίδια διαδικασία.

Ευχαριστω , μολις δοκιμασα στο pc και δεν τρεχει sopcat καθολου.

Το acestream ξεκιναει και κολαει.

Θα δοκιμασω και σε tvbox.

Δημοσ.

Πως το δοκίμασες? Έχει acestream links τέτοια ώρα?

Το sopcast τρέξτο μία να ανοίξει και κάνε anonymous login και μετά που ρωτάει για server βάλε default server. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, γενικά το sopcast μία μου παίζει, μία όχι και δεν το πολυχρησιμοποιώ. Προτιμώ να βλέπω σε acestream.

Δημοσ.

Καινούργιος στο Kodi και εχω 2 απορίες αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

1) Πως μπορείς στα γρήγορα να συνεχίσεις την θέαση πχ ταινίας από εκεί που την άφησες τελευταία φορά χωρίς να πρέπει να πας από όλα τα menu μέχρι το τέλος? Από το home menu πχ.

2)Υπάρχει τρόπος να αυξήσεις το play speed? Σε x1.5 ή x2 πχ?

Δημοσ.

1) Βάζεις την ταινία (ή την σειρά ή την σεζόν ή οτιδήποτε θες) στα αγαπημένα του kodi οπότε μετά από το home menu πατάς κάτω αριστερά στο αστεράκι και σου ανοίγει μια λίστα με τα αγαπημένα και απο εκεί επιλέγεις και ανοίγεις κατευθείαν αυτό που θες.

Η προσθήκη στα αγαπημένα γίνεται με παρατεταμένο κλικ αν είσαι σε android ή με δεξί κλικ αν είσαι σε windows.

2) Όταν παίζει η ταινία αν κουνήσεις το ποντίκι ή πατήσεις κάτι στο κοντρόλ εμφανίζεται στο κάτω μέρος μια μπάρα. Εκεί αν δεις δίπλα στο play έχει και ένα με 2 βελάκια που είναι το fast forward. Το πατάς και αυξάνεται η ταχύτητα. Νομίζω μέ ένα πάτημα πάει στο x1.5, με 2 πατήματα στο x2 και με τρία στο x4.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και τα keyboard shortcuts. F για FastForward και μετά P για Play (δηλαδή επαναφορά το 1x). Απλά να διορθώσω, δεν πάει σε 1,5x, αλλά απευθείας από 1x σε 2x, 4x, 8x κλπ.

Για μένα το ιδανικό θα ήταν να μπορείς να ανεβάσεις την ταχύτητα (σε πιο μικρά βήματα όμως) και να συνεχίζει να παίζει ο ήχος. Όπως κάνει πχ στο VLC. Αλλά δυστυχώς από όσο γκούγκλαρα αυτό δεν είναι εφικτό μάλλον..

Δημοσ.

Θέλω να στήσω το kodi σε ένα 2ο tvbox. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω όλες τις ρυθμίσεις με ρεπό μαζί; Υπάρχουν όλα αυτά σε 1 φάκελο;

Δημοσ.

Ναι, αντέγραψε το φάκελο kodi. Δε θυμάμαι που ακριβώς είναι σε windows, είναι σε κάποιον υποφάκελο του χρήστη(νομίζω.../appData/roaming/kodi). Θα πρέπει να τον βάλεις στην αντίστοιχη διαδρομή. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε windows είναι ο φάκελος με όνομα kodi στη διαδρομή C:\Users\όνομα_χρήστη\AppData\Roaming. Για να τον βρεις κάνε αναζήτηση %appdata% και θα σου βγάλει τον φάκελο Roaming. Εκεί μέσα είναι ο φάκελος kodi.

Σε android είναι ο φάκελος με όνομα org.xbmc.kodi στη διαδρομή Android>Data.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Ναι, αντέγραψε το φάκελο kodi. Δε θυμάμαι που ακριβώς είναι σε windows, είναι σε κάποιον υποφάκελο του χρήστη(νομίζω.../appData/roaming/kodi). Θα πρέπει να τον βάλεις στην αντίστοιχη διαδρομή. </p>

Guys, επειδη θελω να εγκαταστήσω το Kodi σε αλλο υπολογιστή, η διαδικασία παει ως εξής; : Κατεβάζω το Kodi, το τρέχω απλα και μετα βαζω το φάκελο απο το δικο μου εγκατεστημένο kodi στο ανάλογο path του αλλου υπολογιστή.

Δημοσ.

Guys, επειδη θελω να εγκαταστήσω το Kodi σε αλλο υπολογιστή, η διαδικασία παει ως εξής; : Κατεβάζω το Kodi, το τρέχω απλα και μετα βαζω το φάκελο απο το δικο μου εγκατεστημένο kodi στο ανάλογο path του αλλου υπολογιστή.

Ναι δεν είναι δύσκολο, δοκίμασε το

Δημοσ.

Κατι autorization που ζητανε μερικες σειρες για να παιξουν σε hd και σου ζητανε να πας σε καποιες σελιδες είναι οκ h θα κολλησουμε τιποτις ?

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιώ το backup option απο το Areswizard. 

Και πως τα μεταφέρει; Τα κάνει σε ένα αρχείο και το μεταφέρεις εσύ μετά; 

Θα το δοκιμάσω αύριο να δω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...