Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι απο το μενου του live sports το εχω βαλει ηδη και το βλεπω, απλα ελεγα μηπως το παιζει κανενα "καναλι" απο το μενου sports tv.

Δημοσ.

Sportsdevil->Live sports->FirstRowSports.eu->Football->olympiacos-panathinaikos-> to prwto link.

Καλή τηλεθέαση.

να σαι καλα! κομπλε

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι, αλλά δεν το έψαξα και πολύ αφού είναι αρκετά ικανοποιητική η ανάλυση στο συγκεκριμένο. Και το βασικότερο δεν ακούς ρώσικα.

Δημοσ.

βασικα, το πρωτο δεκαλεπτο του οφσπ το ειδα απο λινκ του αγωνα του παοκ και μετα εκλεισε, ηταν νοβα

Δημοσ.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα, άνοιξα το συγκεκριμένο link και είχε και ελληνικά αναμετάδοση από NOVA αλλά στο 10λεπτο με πέταξε έξω.

Δημοσ.

Τρώνε σκαλώματα, ποιος ξέρει τι παίχτηκε. Αφού βλέπουμε είμαστε κομπλέ. Στο δείχνει καλά εσένα, εμένα δεν κολλάει καθόλου και η εικόνα δείχνει κάτω ότι είναι 480p. Αρκετά καλά φαίνεται στην 46αρα.

Δημοσ.

Ουτε τα acestream/sopcast ειναι αληθινα hd. Τα μονα streams που ειναι αληθινα hd ειναι τα νομιμα οτε νοβα μεσω ευρυζωνικης συνδεσης. Ακομα και οι private iptv σερβιτοροι καρασυμπιεζουν για να εξυπηρετουν τα ανυποψιαστα προβατακια. ΔΕν εχουν την υποδομη να στειλουν hd.

Δημοσ.

Άρα μια χαρά είναι το stream που βλέπουμε. Άλλωστε τόσα χρόνια που βλέπαμε ΝΕΤ, MEGA champions league σε 480p στην ίδια τηλεόραση δεν πάθανε τα ματάκια μας

• Like 2
Δημοσ.

Sportsdevil->Live sports->FirstRowSports.eu->Football->olympiacos-panathinaikos-> to prwto link.

Καλή τηλεθέαση.

Eχω την έκδοση 10.10 και κατεβασμενη απο fusion.

Όταν πατάω football και γενικότερα ότι και να πατήσω μεσα στο firstrow... μου πετάει μήνυμα web request failed.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Τσέκαρε ότι είσαι στο eu και όχι στο de. Μου το έκανε και εμένα νομίζω στην αρχή. Βγες στο μενού και ξανά μπες, ίσως πιάσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...