Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάμε πάλι.... 

Για να δεις τέτοια λινκς (acestream ή sopcast) πρέπει να πας σε κάποιο addon που να σου προσφέρει τέτοια λινκσ. Για παράδειγμα μόλις ανοίξεις το castaway έχει το p2p corner, εκεί έχει μαζεμένα μόνο τα λινκ acestream & sopcast. Αν πας εκεί και πατήσεις σε κάποιο, θα σου ανοίξει .... Αντίστοιχα και το sportdevil έχει λινκ acestream & sopcast πχ στο Rojadirecta.

Με αυτό το τρόπο μπορείς να βλέπεις στο android kodi 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετοιμη και η 4η beta της 17.

https://kodi.tv/kodi-v17-krypton-beta-4/

Το προβλημα που ελεγα με το σπασμενο yahoo weather στην εγκατασταση μου, φτιαχτηκε τελικα. Μαλλον μου ελλειπε καποια βιβλιοθηκη και δεν μπορουσε να κανει parsing. Το διαπιστωσα οταν εκανα νεα εγκατασταση πριν λιγες μερες και πλεον παιζει κανονικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοήθεια παιδιά. Εγκατέστησα με έναν οδηγό από το ytube το castaway δεν έκανε εγκατάσταση ένα plug in zip που είχε. Πηγαίνω στο p2p μέσω του castaway και παίζει αρκετά λινκ, (σε κάποια βγάζει κενό). Στο sopcast μου βγάζει να επιλέξω κάτι σερβερ, εκεί τι κάνω μου έβγαλε κάτι Κινέζικα κανάλια και χάθηκα :)

Στο rojadirecta που προσπάθησα να δω το μπάσκετ ενώ έχει λίνκ του αγώνα πατώντας δε βγάζει κανάλι.

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ.

Καλησπερίζω, καινούργιος στο kodi σε ένα tvbox. 1)

Έχω βάλει exodus, castaway,Phoenix κλπ Και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ψάχνω μια ταινία ή σειρά από άλλο πρόσθετο (πχ trakt) Και μετά να επιλέγω Από που να το δω.

Υπάρχει τέτοια επιλογή επειδή δεν έχω βρει κάτι.

2) οι ταινίες ή σειρές πχ στο exodus Και σε ένα άλλο πχ phoeinix είναι οι ίδιες ή υπάρχει διαφορετική βάση δεδομένων;

Προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί επειδή το χρησιμοποιώ 3 μέρες τώρα.

Δημοσ.

Αν θέλεις να βλέπεις εξωτερικά Link δεν χρειάζεσαι το kodi, δούλεψε απευθείας τις εφαρμογές sopcast & aceplayer....

Το plexus έχει νόημα για τα addons του kodi Που προσφέρουν acestreams & sopcast πηγές

Οταν λες να τα δουλέψει με aceplayer εννοείς να τα "πετάξει" σε player πχ mx, bs κλπ ενώ στο παρελθόν να έχει τρέξει έστω μια φορά το acestream?

Γιατί βρίσκω πολλά λινκ διαφόρων μορφών που διαφημίζουν ότι είναι ace link και οταν τα κάνω paste σε διάφορους player δεν παίζουν.

Αν θέλω να φτιάξω μια playlist με acesteam links πως θα το κάνω?

Δημοσ.

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα υπαρχουν καποια ετοιμα builds για Kodi  px boom shakalaka  τα οποια εχουν σχεδον τα παντα μεσα

μπορει να εχει αναφερθει ποιο πισω αλλα μιας και βλεπω οτι ψαχνονται πολλοι

dimitrology forum και εχει οδηγιες εγκαταστασης

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερίζω, καινούργιος στο kodi σε ένα tvbox. 1)

Έχω βάλει exodus, castaway,Phoenix κλπ Και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ψάχνω μια ταινία ή σειρά από άλλο πρόσθετο (πχ trakt) Και μετά να επιλέγω Από που να το δω.

Υπάρχει τέτοια επιλογή επειδή δεν έχω βρει κάτι.

2) οι ταινίες ή σειρές πχ στο exodus Και σε ένα άλλο πχ phoeinix είναι οι ίδιες ή υπάρχει διαφορετική βάση δεδομένων;

Προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί επειδή το χρησιμοποιώ 3 μέρες τώρα.

Οι πηγές των ταινιών δεν είναι απαραίτητα ίδιες μεταξύ των addons. Υπάρχουν σίγουρα και κάποιες κοινές αλλά όχι όλες.

Αυτό που ψάχνεις το κάνει το addon Metalliq:

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-metalliq-kodi/

Μέσω αυτού κάνεις αναζήτηση τον τίτλο της ταινίας και αυτό ψάχνει στα άλλα addons που έχεις και σου βγάζει σε ποια από αυτά είναι διαθέσιμη η ταινία και επιλέγεις.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει και γκρουπ στο fb που ανεβαίνουν κάθε μέρα links για acestream, sopcast, iptv για σχεδόν όλους τους αγώνες:

https://www.facebook.com/groups/335349816661650/

Επειδή δεν το εχω με το Facebook και εχω ενα μόνο για διαγωνισμούς, πρεπει να κάνουμε κάτι άλλο?

Προσπαθώ να κάνω join το group αλλά δεν έχει γίνει approved μέρες τώρα.

Δημοσ.

Όχι, κι εγώ απλώς join έκανα και κάποια στιγμή έγινε approve. Το πολύ την άλλη μέρα να έγινε. Δεν θυμάμαι να πέρασαν μέρες. Και ούτε εγώ ασχολούμαι με fb, μηδενική δραστηριότητα, το έχω μόνο για μπαίνω σε μερικά γκρουπ όπως αυτό.

Δοκίμασε -αν γίνεται- να κάνεις ξε-join και μετά να ξανακάνεις join. Μήπως κατά λάθος δεν το είδανε.

ΕΠΙΣΗΣ ΡΙΧΝΩ ΣΥΡΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ:

Τα ματς του laola1 τα έχει στο Zem->Sports->inFinite Streams.
Η διαφορά με το laola είναι ότι στο παραπάνω ΔΕΝ απαιτείται η χρήση VPN!!! Έχει κύπελλο Ελλάδας σε 720p.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ψάχνεις το κάνει το addon Metalliq:

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-metalliq-kodi/

Μέσω αυτού κάνεις αναζήτηση τον τίτλο της ταινίας και αυτό ψάχνει στα άλλα addons που έχεις και σου βγάζει σε ποια από αυτά είναι διαθέσιμη η ταινία και επιλέγεις.

Το metalliq σε εμένα δεν συνεργάζεται καλά με το exodus. Ψάχνω ταινία, την βρίσκει Και μου βγάζει με το να το τρέξει Αλλά μόνο με το exodus Δεν ανοίγει. Με τα άλλα μια χαρά. τι μου διαφεύγει;

Δημοσ.

Παίδες για πείτε συγκεντρωμενα που θα βλέπουμε:

ελληνικό πρωτάθλημα

Euroleague basketBall

f1,motogp

Είδα πολλά έχουν τα κανάλια Bein πρώτα εκεί ψάχνω αλλά σίγουρα θα έχει κι αλλού. Πάντα για hd ή καλό sd.

Υπάρχει κάπου κάποιο κανάλι που να παίζει τα ελληνικά οτε και νοβα στα αθλητικά γιατί από browser τυχαία έχω πετύχει καποιες φορές στο pc.

Δημοσ.

Το metalliq σε εμένα δεν συνεργάζεται καλά με το exodus. Ψάχνω ταινία, την βρίσκει Και μου βγάζει με το να το τρέξει Αλλά μόνο με το exodus Δεν ανοίγει. Με τα άλλα μια χαρά. τι μου διαφεύγει;

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Το είχα βάλει παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι να είχε κάποιο πρόβλημα με το Exodus.

Παίδες για πείτε συγκεντρωμενα που θα βλέπουμε:

ελληνικό πρωτάθλημα

Euroleague basketBall

f1,motogp

Είδα πολλά έχουν τα κανάλια Bein πρώτα εκεί ψάχνω αλλά σίγουρα θα έχει κι αλλού. Πάντα για hd ή καλό sd.

Υπάρχει κάπου κάποιο κανάλι που να παίζει τα ελληνικά οτε και νοβα στα αθλητικά γιατί από browser τυχαία έχω πετύχει καποιες φορές στο pc.

Με sportsdevil και castaway δεν τα βρίσκεις αυτά? Όχι εκεί που έχουν τα κανάλια αλλά εκεί που πας ανά άθλημα. Στην κατηγορία Live Sport. Και για hd στην υποκατηγορία rojadirecta μέσω acestream.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...