michsof Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα σε android στο zen το sport365.live σας δουλεύει κανονικά;από προχθές δεν ανοίγει τίποτα βγάζει ένα παράθυρο κάτι γράφει για update σβήνει και δεν ανοίγει κανένα stream,τα άλλα στο zen είναι εντάξει.Τι παίζει; O δημιουργός του έγραψε στο φόρουμ του " Sports365 has put the restriction for many reasons, like bot/free users etc to at least visit their site once a day. " Η λύση που δίνει είναι να μπούμε από τον browser του android (που έχουμε το zem) στην σελίδα sport365.live . Έτσι θα "ξεκλειδώσει¨" το addon. Το έχω δοκιμάσει και ισχύει. 1
Anorymous Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Με turbo vpn σου έπαιξε το laola μεσα από το Kodi? Ή μπήκες από browser στο laola? Μέσα από τον kodi αργεί λίγο να φορτώσει αλλά λειτουργεί.
zvarthangalos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έχω εγκαταστήσει το phoenix add on για να βλέπω αθλητικά και κυρίως ποδόσφαιρο όμως τα περισσότερα link δεν τα φορτώνει και δεν ανοίγουν, είμαι αρχάριος χρήστης του Kodi και δεν κατέχω πολλά πράγματα τις ρυθμίσεις και τα add ons τα πέρασα βλέποντας βιντεάκια στο yotube, εκτός απο το phoenix μήπως υπάρχει κάποιο άλλο add on που να έχει αθλητικά κανάλι;
letom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έχω εγκαταστήσει το phoenix add on για να βλέπω αθλητικά και κυρίως ποδόσφαιρο όμως τα περισσότερα link δεν τα φορτώνει και δεν ανοίγουν, είμαι αρχάριος χρήστης του Kodi και δεν κατέχω πολλά πράγματα τις ρυθμίσεις και τα add ons τα πέρασα βλέποντας βιντεάκια στο yotube, εκτός απο το phoenix μήπως υπάρχει κάποιο άλλο add on που να έχει αθλητικά κανάλι; Βάλε Sportsdevil και Castaway, εκεί θα βρεις τα πάντα. Μέσα από τον kodi αργεί λίγο να φορτώσει αλλά λειτουργεί. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Με το hola vpn που δοκίμασα στο kodi να μπω laola πάλι μου έβγαζε ότι δεν παίζει στην περιοχή μου.
Paralizer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Παλεύω εδώ και 2-3 μέρες να καταλάβω πως να χρησιμοποιώ το Sportsdevil και το castaway και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Προσπάθησα να βρω να δω χθες το μπάσκετ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δεν κατάφερα τελικά να το δώ... Κανά οδηγό χρήσης έχουμε;;
letom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Tα ανοίγεις, πας Live sport και μετά ψάχνεις στα περιεχόμενα ένα ένα να βρεις το ματς που θες και τσεκάρεις τα links (κάποια θα δουλέυουν, κάποια όχι). Ειδικά χτες το μπάσκετ στο sportdevil δούλευαν σχεδόν όλα τα links, όπου και να πατούσα έπαιζε.
speedy23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 O δημιουργός του έγραψε στο φόρουμ του " Sports365 has put the restriction for many reasons, like bot/free users etc to at least visit their site once a day. " Η λύση που δίνει είναι να μπούμε από τον browser του android (που έχουμε το zem) στην σελίδα sport365.live . Έτσι θα "ξεκλειδώσει¨" το addon. Το έχω δοκιμάσει και ισχύει. A ετσι εξηγειται και δεν μπορουσα να μπω. Thanks. Για εμας που το τρεχουμε σε windows, πως θα γινει απο το kodi;
michsof Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 A ετσι εξηγειται και δεν μπορουσα να μπω. Thanks. Για εμας που το τρεχουμε σε windows, πως θα γινει απο το kodi; Μήπως να δοκιμάσεις να μπείς από τον browser που χρησιμοποιείς στα windows ; Βασικά αναγνωρίζει την ΙΡ σου και ξεκλειδώνει. 1
zvarthangalos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έβαλα το sportsdevil και δεν το ανοίγει γράφει error
speedy23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μήπως να δοκιμάσεις να μπείς από τον browser που χρησιμοποιείς στα windows ; Βασικά αναγνωρίζει την ΙΡ σου και ξεκλειδώνει. Ναι αυτο ηταν. Απλα νομιζα οτι επρεπε να μπουμε με καποιο ειδος browser μεσα απο το kodi.
dimitris21gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Με αυτό εδώ το μηχανάκι: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html?wid=21 θα τρέχω κομπλέ το KODI και βίντεο υψηλής ποιότητας από στικάκι ή εξωτερικό δίσκο; Ξέρω ότι ίσως δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω αλλά κυρίως με νοιάζει να τρέχει το kodi χωρίς πρόβλημα.
anikologr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Με αυτό εδώ το μηχανάκι: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html?wid=21 θα τρέχω κομπλέ το KODI και βίντεο υψηλής ποιότητας από στικάκι ή εξωτερικό δίσκο; Ξέρω ότι ίσως δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω αλλά κυρίως με νοιάζει να τρέχει το kodi χωρίς πρόβλημα.Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου.. 1
leros2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έκανα τη βόλτα μου στο site του sport365.live, τλωρα δουλεύουν τα λινκ στο Kodi αλλά μετα απο 1-2 λεπτά κλείνουν ..... ξανα πατάω , πάλι τα ιδια μετα απο λίγο.... Δεν πειράζει πήγα σε άλλη παραλία (NJM Soccer) έχει καλό λινκ (1080, acestream ρώσικη περιγραφή) για το Lyon - Juve που παίζει νεράκι
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Χθες είχα την πρώτη εμπειρία με Castaway και SportsDevil και αγώνες Champions League, μιας και το κόστος για ΟΤΕ TV είναι αρκετά υψηλό για να παρακολουθούμε ένα από τα αγαπημένα αθλήματα. Διάλεξα μερικούς αγώνες και άνοιξαν αρκετά links για καθένα αλλά λίγα έπαιξαν και με πολύ χαμηλή ποιότητα εικόνας, πολλά κολλήματα και προβλήματα στο ήχο (άρχιζε και λίγο αργότερα σταματούσε). Διευκρινίζοντας ότι η γραμμή μου είναι vdsl, ρωτώ, όσους γνωρίζουν, αν πρέπει να αποδεχτώ αυτή την ποιότητα ή κάνω κάτι λάθος.
turbat0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Και η δική μου εμπειρία αυτό λέει. Κάποια link είναι πολύ αξιοπρεπή ενώ κάποια άλλα έχουν κακή ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις