letom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με το torrent είναι φυσιολογικό. Τα acestreams είναι torrents. Όσο για τα errors, τo plexus το έβαλες να κάνει σετάρισμα sopcast & acestream? Αυτό που κάνει όταν το πρωτοτρέχεις μετά την εγκατάσταση.
anikologr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με το torrent είναι φυσιολογικό. Τα acestreams είναι torrents. Όσο για τα errors, τo plexus το έβαλες να κάνει σετάρισμα sopcast & acestream? Αυτό που κάνει όταν το πρωτοτρέχεις μετά την εγκατάσταση. Ναι θεωρώ πως τα έκανα όλα κανονικά.. Τι να πω δεν με θέλει. Αν υπάρχει κανένας οδηγός πλήρης δώσε ένα σύνδεσμο μπας και καταλάβω τι πάει στραβά..
letom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δες αυτό το ποστ μου:http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/page-71?do=findComment&comment=55179521
leros2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μόλις δοκίμασα την εγκατάσταση του acestream στο android box που έχω.... Αυτά που έκανα: 1) Απο το Playstore εγκατέστησα το acestream. 2) Άνοιξα την εφαρμογή, έκανα registration (αν και νομίζω δεν χρειάζεται). 3) Άφησα να τρέχει το acestream, άνοιξα το kodi, εγκατέστησα το Plexus, έτρεξα το Plexus ξεκίνησε το σετάρισμα ... είπα σε όλα όχι. 4) Βλέπω ΟΜ με FC Metz (βασικά στις καθυστερήσεις ειναι). α) Μήπως δεν δουλέυει σε android 6? Το δικό μου είναι με 5.1 android.... β) Μήπως το κουτί σου κλείνει τις εφαρμογές που αφήνεις στο background ? Αν κλείσεις το kodi, και τραβήξεις τη μπάρα ειδοποιήσεων υπάρχει αριστερά το σηματάκι του acestream ? Ps: Με το sopcast δεν ασχολήθηκα ακομη
anikologr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Καταρχάς σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Στο play store βλέπω πως υπάρχει μια beta έκδοση του acestream. Άρα δεν κάνεις εγκατάσταση αυτή που κατεβάζει το plexus κατά το σεταρισμα ?
leros2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Καταρχάς σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Στο play store βλέπω πως υπάρχει μια beta έκδοση του acestream. Άρα δεν κάνεις εγκατάσταση αυτή που κατεβάζει το plexus κατά το σεταρισμα ? Έγραψα ότι σε όλα είπα όχι κατα το σετάρισμα του plexus. Ε αυτή τη beta έκδοση του acestream έβαλα.......
letom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το plexus δεν κατεβάζει την εφαρμογή acestream, κατεβάζει τον ace player αν του πεις "ναι" στην ερώτηση για external player.
jimmyl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μήπως έχεις Ελληνικά windows ή/και ελληνικό username ? Αν ναι τότε απεγκατέστησε το kodi και εγκατέστησε πάλι στο c: για παράδειγμα στο C:\Kodi (όχι μεσα στο program files). Αφού το εγκαταστήσεις μη το τρέξεις, δημιούργησε μια συντόμευση πχ στην επιφάνεια εργασίας σου, δεξί κλικ στη συντόμευση, στη καρτέλα ''Συντόμευση'' εκεί που σου γράφει C:\Kodi\Kodi.exe πρόσθεσε αυτό: -p Δλδ θα πρέπει να γράφει C:\Kodi\Kodi.exe -p kodi shortcut.jpg εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος , με εσωσες απο τον ψυχιατρο , 1000 ευχαριστω ειναι λιγα 1
anikologr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τελικά με την έκδοση από το play store επιτέλους κατάφερα να δω ace streams.. Σας ευχαριστώ όλους.. 1
kostasbm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 παιζουν τα ελληνικα ελευθερα καναλια??? δεν εχω καταφερει να παιξουν και το alive.gr μου βγαζει error
Anorymous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά πως αλλάζω το region στο kodi ? Μπαίνω στο laola να δω το μπάσκετ και μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου.
letom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Θες vpn. Αν έχεις chrome εγκατέστησε το hola vpn στον chrome και μπες απο εκεί στο laola με σημαία Γερμανίας. Πάντως το μπάσκετ (αν ψάχνεις αυτό) το έχει και στο sportsdevil σχεδόν παντού.
Anorymous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Θες vpn. Αν έχεις chrome εγκατέστησε το hola vpn στον chrome και μπες απο εκεί στο laola με σημαία Γερμανίας. Πάντως το μπάσκετ (αν ψάχνεις αυτό) το έχει και στο sportsdevil σχεδόν παντού. Ναι αυτό το ξέρω αλλά είμαι με κινητό, κατέβασα turbo vpn και ήμουν κομπλέ. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.
letom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Με turbo vpn σου έπαιξε το laola μεσα από το Kodi? Ή μπήκες από browser στο laola?
skorpios268 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα σε android στο zen το sport365.live σας δουλεύει κανονικά;από προχθές δεν ανοίγει τίποτα βγάζει ένα παράθυρο κάτι γράφει για update σβήνει και δεν ανοίγει κανένα stream,τα άλλα στο zen είναι εντάξει.Τι παίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις