Bourdoulas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ναι βγάλε το Exodus και βάλε το Spectro. Το Exodus δεν θα ασχοληθεί ξανά με FULL HD.
leros2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Πήρα χθες μήνυμα από trakt.tv για συνδρομές/μήνα. Έχω γραφτεί μεν αλλά δεν έχω κάνει χρήση ακόμη. Πως αντιμετωπίζετε εσείς το θέμα; Σε μενα δεν ήρθε κανενα μνμ κα ιτο χρησιμοποιώ παρα πολυ
Lolarikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έχουν και ελληνικό πρωτάθλημα και σχεδόν πάντα με ελληνική περιγραφή. Ισχυει κατι τετοιο;
letom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ισχύει. Με μέτρια ποιότητα εικόνας αλλα βλέπονται.
sndev Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σε μενα δεν ήρθε κανενα μνμ κα ιτο χρησιμοποιώ παρα πολυ και σε εμένα δεν ήρθε τπτ και εγώ μια από τα ίδια το χρησιμοποιώ πολύ
makfil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σε μενα δεν ήρθε κανενα μνμ κα ιτο χρησιμοποιώ παρα πολυ και σε εμένα δεν ήρθε τπτ και εγώ μια από τα ίδια το χρησιμοποιώ πολύ Πολύ περίεργο και μάλιστα το μήνυμα που πήρα έχει αποστολέα το trakt.tv με τίτλο How was your first week? Hi ........., How was your first week using Trakt.tv? We hope you're enjoying the community and discovering some great TV shows and movies to watch! If you haven't yet, take a look at theapps page which features a bunch of cool apps for media centers, phones, and tablets. Believe it or not, Trakt.tv is only a 3 person team! Justin and Sean recently went full time andJimmy contributes in his spare time. What started as a fun side project five years ago has turned into a thriving community! Trakt.tv is a bootstrapped startup. We don't have outside investors or funding. We are directly funded by your VIP memberships. Signing up for VIP not only directly funds Trakt.tv, it also unlocks some awesome features like... No advertising on the website Year in review with awesome personalized stats Calendar notifications direct to your inbox Custom calendars from any user list Widgets to share on forums and your website iCal, RSS and CSV feeds Custom profile images Advanced filtering and searching List cloning VIP only discussion forums Early access to new features VIP $2.50 / month paid annually at $30/yr SIGN UP Executive Producer $5 / month paid annually at $60/yr SIGN UP We are stoked to see what the future has in store for Trakt.tv. Thanks for helping us make everything so awesome! If you have any questions, just reply to this email and we'll help you out. Make sure to follow our Blog, Twitter, and Facebook for news and updates too! Happy watching, Justin, Sean & Jimmy VIP $2.5 $2.50 / month paid annually at $30/yr SIGN UP Executive Producer $5 / month paid annually at $60/yr SIGN UP Στα κουτάκια γράφει 1) για VIP $2.50/month και 2) Executive Producer $5/month
letom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς είναι προαιρετική η συνδρομή και προσφέρει κάποιες εξτρά λειτουργίες συν την αφαίρεση των διαφημίσεων στο σάιτ.
nkapsa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για το PVR IPTV Simple Client. Υπάρχουν μόνο με πληρωμή ροές ή και ελεύθερες, και αν ναι που μπορώ να τις βρω? Νίκος
drdedus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι βγάλε το Exodus και βάλε το Spectro. Το Exodus δεν θα ασχοληθεί ξανά με FULL HD.Το έχει το tvaddons μέσα?
jim_p Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Οχι. Ακολουθησε οτι λεει εδω https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-specto-kodi/
sndev Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ποιους providers χρησιμοποιείς; Με αυτους τους 3ς κυριως το magnetdl και εισαι υπερκαλυμενος για series 1
leros2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα αξιώθηκα να συμμαζέψω λίγο τα kodi setup μου... οπότε έχοντας δημιουργήσει ενα πασπαρτού είπα να το μοιραστώ Να πώ ότι για να γλιτώσω μελλοντική αγγαρεία ακολούθησα αυτά τα βήματα: 1) Το πρώτο πράγμα που έκανα (σε καθαρό kodi) είναι να εγκαταστήσω το areswizard. 2) Έφτιαξα όλα τα settings του kodi δλδ: Γλώσσα, ώρα, καιρός, Trakt, Υπότιτλους, ρύθμιση του advancedsettings.xml (μέσω areswizard εύκολα), κτλ κτλ, 3) Πήρα το 1ο full backup μέσω του areswizard. Το ονόμασα Basic Kodi. 4) Μετά σειρά είχε ο τομέας file manager, πέρασα όλα τα repos τις πηγές που χρησιμοποιώ (μόνο πηγές, οχι repos όχι addons). 5) 2ο Backup (μέσω του areswizard). Το ονόμασα Basic_w_Repos Kodi 6) Σειρά των addons.... εγκατάσταση όλων τον repos και στη συνέχεια των addons που χρησιμοποιώ... και σετάρισμα τους. 7) 3ο Backup (μέσω του areswizard). Το ονόμασα Basic_w_Repos_w_Addons Kodi 8) Σειρά του skin.... 9) 3ο Backup (μέσω του areswizard). Το ονόμασα Full_xxxx_Skin Kodi Κάπου εδώ τελείωσε το πασπαρτού μου... Έτσι όποτε χρειαστώ να κάνω ριζική αλλαγή (συνήθως με το skin) επαναφέρω το backup που θέλω σε μηδέν χρόνο. Bonus: Αυτά είναι τα ποιο κλασσικά video addons που χρησιμοποιώ Kodi Repos.pdf 5
jogatore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 20161012_224747.jpg Με αυτους τους 3ς κυριως το magnetdl και εισαι υπερκαλυμενος για series Που το βρισκω αυτο?
letom Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Που το βρισκω αυτο? fusion->xbmc repos->english->unofficial quasar repository Εγκατέστησέ το και μετά επίλεξε τους providers που θες να ενεργοποιήσεις. 1
sndev Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 για καποιο περιεργο λογω κάποιες φορες απο το συγκεκριμένο(tvaddons fusion Πειτε το οπως θελετε) ειχα κωλύματα και δεν έπαιζαν . δεν γινόντουσαν install Και άλλα χαζα κωλύματα αν δε σου παίζει δοκίμασε αυτό https://sourceforge.net/projects/icanuckxbmcrepo/files/repository.unofficialquasar-latest.zip/download να το βαλεις με install from zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις