Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα εκανα εχθες ενκατασταση το kodi στο tablet mou ολα μια χαρα

το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν παιζει τα ελληνικα καναλια εχει μονο ηχω !

Τι μπορει να φταιει ?

χαιρετισμους

Δημοσ.

Το sportsdevil δεν ειναι σε καποιο repo. Γιαυτο δεν ενημερωνεται αυτοματα, γιαυτο πρεπει οταν βγαινει νεα εκδοση να την περνας ξανα με το χερι με install from zip και γιαυτο οποτε βγαινει φρεσκο, ανεβαζουμε το λινκ και εδω ωστε να το δουνε ολοι.

Εχει βγει τροπος και ενημερωνεται αυτοματα. Το εχω δοκιμασει και δουλευει.

http://kodicommunity.com/how-to-install-sportsdevil-on-kodi-and-have-always-the-latest-version-with-sportsdevil-launcher/

Δημοσ.

Καποιο καλο service για αγγλικους υποτιτλους υπαρχει? Για σειρες κυριως. Δοκιμασα τις προαλλες s03e09 επεισοδιο του silicon valley και δεν εβρισκε τιποτα. ουτε opensubtiles ουτε addic7ed. Για ελληνικους μεχρι στιγμης με καλυπτει το subtitles.gr. Για τους ξενους τι προτεινετε?

Δημοσ.

καλησπερα εκανα εχθες ενκατασταση το kodi στο tablet mou ολα μια χαρα

το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν παιζει τα ελληνικα καναλια εχει μονο ηχω !

Τι μπορει να φταιει ?

χαιρετισμους

κανεις δεν ξερει ? :-(

Δημοσ.

το

greektv

λεγετε

ολα τα παιζει μονο τα live προγραμματα τα εχει μονο τον ηχο

το

greektv

λεγετε

ολα τα παιζει μονο τα live προγραμματα τα εχει μονο τον ηχο

μολις εβαλα και το hellenic tv

και εκει το ιδιο

μηπος πρεπη να ενεργοποισο καπιο pvr account ?

ξερει καπιος να βοηθειση ?

Δημοσ.

Οχι, το greek/hellenic tv δεν θελει pvr. Εχει το ιδιο το προσθετο οτι χρειαζεται για να παιξει τα streams.

Δεν ξερω τι μπορει να ειναι :(

Btw, το hellenic tv καταργηθηκε, οπως και πολλα αλλα προσθετα του lambda που ηταν πεθαμενα εδω και πολυ καιρο, πχ genesis, ororo κλπ, και το greek tv εγινε alivegr (ελεος με το ονομα) και θα παιζει μονο σαν iptv, δηλαδη θα παιζει μονο τα live streams των καναλιων, τιποτε αλλο. Καταντια :(

https://github.com/Twilight0/plugin.video.AliveGR

Δημοσ.

Καποιο καλο service για αγγλικους υποτιτλους υπαρχει? Για σειρες κυριως. Δοκιμασα τις προαλλες s03e09 επεισοδιο του silicon valley και δεν εβρισκε τιποτα. ουτε opensubtiles ουτε addic7ed. Για ελληνικους μεχρι στιγμης με καλυπτει το subtitles.gr. Για τους ξενους τι προτεινετε?

Το podnapisi.

Αυτα τα 3 σαιτ ειναι τα καλυτερα για αγγλικους υποτιτλους και αν δεν εχουν βγει για μια σειρα ακομα ειναι φυσικο να μην δειχνει. Συγκεκριμενα για silicon valley και veep εχω παρατηρησει οτι αργουν λιγακι και  βγαινουν προς το βραδακι καθε Δευτερας.

Εχως παρατηρησει και μια αλλη περιπτωση και το αναφερω.

Ενα επεισοδιο μιας Χ σειρας το ειδα μεσω του exodus addon. Στο search τους βρηκε τους υποτιλους κανονικα. Ε για το ιδιο επεισοδιο μεσα απο αλλο addon (release hub στην περιπτωση μου) δεν μπορουσε να το βρει και μου εβγαζε αλλα ασχετα matches. Ειναι σαν να μην μπορουσε να διαβασει ολοκληρο το ονομα της σειρας και να βγαλει υποτιτλους αναλογους.

Το εχω παρατηρησει και με αλλο addon αυτο (velocity νομιζω). Μονο με το exodus δεν ειχα προβλημα που ασχετο αλλα πρεπει να βγαζει εντελως αν δεν εχει ηδη, ολα τα HD releases εξου και γιατι εψαχνα σε αλλα addons.

Σ'αυτη την περιπτωση αναγκαζομουνα να κατεβασω manually τον υποτιτλο στο φακελο που εχω προσδιορισει να διαβαζει το kodi και μετα το εκανα load.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...