panos7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Aνανεωμένο SportsDevil plugin.video.SportsDevil-2016-06-06.zip Καλημέρα! Σε android πως γινεται να το περασω; ευχαριστω πολυ!
letom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Με τον ίδιο τρόπο όπως και σε windows. Το κατεβάζεις και πας στο kodi->system->addons->install from zip. 1
panos7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Με τον ίδιο τρόπο όπως και σε windows. Το κατεβάζεις και πας στο kodi->system->addons->install from zip. σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος... εννοεις το κατεβαζω πχ σε φλασακι και το βρισκω για να το κανω install μεσω του path που εγραψες. σωστα;
jim_p Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Γενικα το zip πρεπει να αποθηκευτει στη συσκευη με καποιο τροπο. Δεν εχει σημασια αν το κανεις με στικακι ή αν το κατεβασεις κατευθειαν εκει, αρκει να ειναι στη συσκευη. Μετα ανοιγεις το kodi κια κανεις οτι ειπε ο απο πανω.
vste Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 πριν το exodus το χρησιμοποιουσα ,καλο αλλα πολυ αργο Ξαναδοκιμαστε το παιδια. Θελει μια μικρη παραμετροποιηση (δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω link με tutorial) αλλα εχει links που πετανε. Σε απλη ADSL που συγχρονιζει στα 14 βλεπω απροβληματιστα μεχρι και 1080 με Dolby Digital 5.1. Γενικα το θεωρω το καλυτερο μετα Genesis εποχη. 1
Nimda075 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 το ειχα σεταρει οταν το χρησιμοποιουσα αλλα παλί αργο ηταν ειδικα σε σχεση με το exodus που ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δει βαλε το link που λες ,δεν νομιζω να υπαρχει θεμα
speedy23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Σχετικα με το sportsdevil, πρεπει να το κανω ξανα install το πιο προσφατο zip ή το κανει και update μονο του; Διοτι οταν ξεκιναω το kodi βλεπω κανει καποια update σε add ons.
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το sportsdevil δεν ειναι σε καποιο repo. Γιαυτο δεν ενημερωνεται αυτοματα, γιαυτο πρεπει οταν βγαινει νεα εκδοση να την περνας ξανα με το χερι με install from zip και γιαυτο οποτε βγαινει φρεσκο, ανεβαζουμε το λινκ και εδω ωστε να το δουνε ολοι. 2
panos7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 για το spmc τι γνωμη εχετε; προσφερει κατι παραπανω. Μιλαω για android πλατφορμα σε συγκριση με το κανονικο Kodi. ευχαριστω!!!
Charis.a Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 για το spmc τι γνωμη εχετε; προσφερει κατι παραπανω. Μιλαω για android πλατφορμα σε συγκριση με το κανονικο Kodi. ευχαριστω!!! Το Kodi τωρα που υπαρχει στο Play Store θα αναβαθμιζεται αυτοματα, ενω το spmc θα πρεπει να το αναβαθμιζεις μονος σου. Το ειχα δοκιμασει παλια (πριν μπει το Kodi στο play store), δεν ειχα κανενα προβλημα. Δοκιμασε και τα 2 και μεινε με εκεινο που θα σου κανει κλικ περισσοτερο.
john333 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 καλησπερα παιδια εχω εγκαταστηση το kodi με οδηγιες καταφερα να βαλω τα ελληνικα καναλια και μεχρι εκει πηγα. οταν παω στο ΣΥΣΤΗΜΑ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ στο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΦΙΛ και ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΗΓΗΣ (abb source) δεν μου ανοιγουν, μεχρι που 2 φορες το απεγκατεστησα και το ξανα εγκατεστησα, το προβλημα παραμενη, ξερετε γιατι? υπαρχει λυση? εχω τα windows 10 σας ευχαριστω εκ των προτερων
vag12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Στην επιλογή πηγής πατάς ΚΑΝΕΝΑ και πληκτρολογείς την διέυθυνση πχ http://fusion.tvaddons.ag αν θες να εγκαταστήσεις το EXODUS, του δίνεις ένα όνομα για να το ναγνωρίζεις εσύ όπως θές πχ. FUSION. Στην συνέχεια βγαίνεις κεντρικό μενού-> Σύστημα -> Ρυθμίσεις-> Πρόσθετα και κάνεις εγκατάσταση απο αρχείο zip. Βρίσκεις το FUSION-> xbmc-repos-> english-> repo.exodus.x.x.x.zip. Πάς Install from repository-> Exodus repository-> Video add-ons-> Exodus-> Install. Είσαι έτοιμος. Πάς κεντρικό μενού ΒΙΝΤΕΟ-> πρόσθετα και βρίσκεις το Exodus μέσα. Το ανοίγεις και είσαι κομπλέ. ΥΓ: Να έχεις ρυθμίσει μόνο τους υπότιτλους. 1
john333 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 σ ευχαριστω φιλε μου, να εισαι καλα. το εκανα και πετυχε, σ ευχαριστω 1
gbouros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πολύ ωραίο το exodus αλλά δεν βρίσκω πουθενά πως να βάλω κάποιες σειρές στα αγαπημένα μου ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνω τη σειρά. Επίσης δεν βρήκα πουθενά επιλογή search που να δουλεύει. Ξέρει κανείς πως γίνονται αυτά;
jim_p Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δεν εχει αγαπημενα το exodus. Ειναι ενα απο τα features του genesis που δεν περασανε ποτε στο exodus. Εμενα το search μου δουλευει παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις