Sog96Ch Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Θα πας εδω για το sports a holic: http://superrepo.org/plugin.video.sportsaholic/ Αν το εχουν κανει update θα παιζει κανονικα και στη gotham.Για το steam εφοσον το εκανες μια χαρα. Δεν λειτουργει παντως σε ευχαριστω για ολη την βοηθεια
king2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν λειτουργει παντως σε ευχαριστω για ολη την βοηθεια Αναμενεις για νεα εκδοση συμβατη με gotham.Αν το χρειαζεσε πας στην εκδοση 12
Sog96Ch Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αναμενεις για νεα εκδοση συμβατη με gotham.Αν το χρειαζεσε πας στην εκδοση 12 Θα περιμενω. Με το GoTV εχω ενα προβλημα σε μερικα εργα μου βγαζει ενα intro στην αρχη (νομιζω icefilms) με αποτελεσμα να μην ειναι συγχρονισμενοι οι υποτιτλοι Edit: Δειτε τι εγραψα στο υπογραμμισμενο
king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Θα περιμενω. Με το GoTV εχω ενα προβλημα σε μερικα εργα μου βγαζει ενα intro στην αρχη (νομιζω icefilms) με αποτελεσμα να μην ειναι συγχρονισμενοι οι υποτιτλοι Edit: Δειτε τι εγραψα στο υπογραμμισμενο Μην χρησιμοποιεις icefilm.Μονο vkbox/movreel/onlinetv
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μην χρησιμοποιεις icefilm.Μονο vkbox/movreel/onlinetv VKbox μου βγαζει αυτο με το icefilm σε μερικα επεισοδια
king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 VKbox μου βγαζει αυτο με το icefilm σε μερικα επεισοδια Οταν εννοεις intro τι εννοεις?Δεν μου το εχει βγαλει με κανενα stream
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οταν εννοεις intro τι εννοεις?Δεν μου το εχει βγαλει με κανενα stream Οταν ξεκιναει η σειρα μου βγαζει κατι για το Icefilms για μερικα δευτερολεπτα γυρω στα 9. ΕDit: Lostfilm οχι Icefilm
kwstas1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μπορει καποιος να με βοηθησει στο εξης θεμα..ενω κατεβαζω ταινιες οι υποτιτλοι κατεβαινουνε ξεχωριστα,πως μπορω να τους ενσωματωσω μεσα στην ταινια?
jim_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Σιγουρα οχι με το xbmc. Το xbmc σιγουρα θα σου παιξει την ταινια ΜΕ υποτιτλους.
kwstas1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Σιγουρα οχι με το xbmc. Το xbmc σιγουρα θα σου παιξει την ταινια ΜΕ υποτιτλους Tην κατεβασα απο το xbmc κ παιζει με υποτιτλους κανονικα οταν την ανοιγω..το θεμα ειναι οτι προσπαθησα να την αντιγραψω σε φλασακι κ να την δω στην tv..εκει μου παιζει μονο εικονα κ ηχο.γιατι?
jim_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αρα η τηλεοραση σου εχει θεμα με τους υποτιτλους, ειτε γιατι δεν υποστηριζει το ταδε φορματ, πχ αν δεν ειναι .srt, ειτε γιατι δεν εχουν σωστο encoding, ειτε γιατι δεν εχουν το σωστο ονομα, πχ να περιμενει να δει mitsos.srt και να ειναι mitsos.el.srt, ειτε γιατι δεν την εχεις ρυθμισει κλπ.
thelos257 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να μου δώσετε όλα τα plus για ξένες ταινίες και ξένες σειρες ; Υποτιτλοτισμος υπάρχει ; edit: Τα βρήκα και τα εγκατάστησα όλα. Θα μπορώ να πάρω ένα αντίγραφο ασφαλειας ; Πως ; Θα μπορώ να τα περάσω και στο iMac μου ή όχι ; Αν ναι τότε πως ; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από thelos257
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add-on:XBMC_Backup και αν δεν θες προσθετο http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Backing_up_XBMC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις