Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

ναι αλλα θα κολλαει το συμπαν ή θα ειναι οκ; για προβολη 1080p ή εστω 720p σε 40αρα...

οσο αφορα τους υποτιτλους με το elec θελει ενσωματωμενους;ή απλα να ναι ιδια ονομασια;

πιο πολυ απο ολα με ενδιαφερει το popcorn...γνωριζεις τι γινεται με αυτο;

σε ευχαριστω

Δεν έχω ιδέα, έχω να το χρησιμοποιήσω 3 χρόνια. Λογικά θα κολλήσουν τα πάντα και θα ανατιναχθουν.

Τι λειτουργικό τρέχεις στο pie;

Το Kodi είναι media player/center που δέχεται add-ons, είτε για να κάνεις torrent streaming (σαν το popcorn) είτε για να βλέπεις απευθείας μέσω online links. Το libreelec ειδικά είναι απλά ένα λειτουργικό που περιλαμβάνει μόνο το  Kodi, έτσι τρέχει απροβληματιστα γτ τρέχει μόνο αυτό.

Δεν ξέρω αν τρέχει 1080p, λογικά και 1080p hevc θα τρέχει κανονικά. Πάρε μια SD ή ένα usb,ακολουθησε τον οδηγό των 2-3 κλικ και δοκίμασε. Υπότιτλοι στο Kodi τους κατεβάζει μόνους του με τα κατάλληλα add-ons, οι δε τοπικοί δεν έχει σημασία η ονομασία, μπορείς να τους επιλέξεις και χειροκίνητα.

Ρίξε γενικά μια ματιά στις τελευταίες 314 σελίδες για το Kodi, και στο site του libreelec.

Ειλικρινά, πιο πολύ ώρα μου πήρε να γράψω αυτό το κείμενο παρά το να βγάλεις άκρη, δεν είναι τίποτα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειρωνεια και επιθεση γτ;

να σαι καλα.ρωταω γτ δεν ξερω πολλα.

για το rpi που εχω υπαρχει το librelec το osmc....ρωταω μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι καλυτερο κτλ.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

Ψυχραιμία παίδες..........
Όλοι για καλό είμαστε εδώ.

Έχω το 3b και γω, με osmc, 1080 ποιότητας yts παίζουν μια χαρά.

Από περιέργεια, έχω τρέξει και ταινία bluray που ήταν γύρω στα 15 γίγα και την έτρεξε μια χαρά.

Κατεβασμένα από μένα όλα.

Για τους υπότιτλους που ρωτάς, είναι σαν να έχεις υπολογιστή, μπαίνεις στο μενού και επιλέγεις εσύ υπότιτλους ή τους κατεβάζεις επί τόπου με τρίτο πρόσθετο.

Pop corn δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, με 3' διάβασμα θα βρεις τα καλύτερα πρόσθετα.
Βασικά, στην προηγούμενη σελίδα νομίζω ότι κάποιος έχει ποστάρει τα καλύτερα πρόσθετα για αυτό τον καιρό.

Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και για το iibreelec αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Αν ήμουν τώρα στην αρχή για να στήσω σύστημα, θα δοκίμαζα και τα δύο, να δω ποιο διαφορές κλπ.
Η εγκατάσταση είναι παιχνίδι και διαρκεί γύρω στα 5'.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickvas19 είπε

ειρωνεια και επιθεση γτ;

να σαι καλα.ρωταω γτ δεν ξερω πολλα.

για το rpi που εχω υπαρχει το librelec το osmc....ρωταω μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι καλυτερο κτλ.

Ευχαριστώ, και συ.

Όμως, καμία επίθεση. Καμία ειρωνία. Μόνο χείρα βοηθείας.

Λογικά θα εξέλαβες τις παρακάτω τρεις παρατηρήσεις ως ειρωνικές, ενώ ήταν κυριολεκτικες.

- "Λογικά θα κολλήσουν τα πάντα και θα ανατιναχθουν."

Αναφερομουν στο πρόγραμμα popcorn time , που όσο το θυμάμαι ήταν πολύ βαρύ και θεωρώ πως θα γονατίσει το pie .

-"Ρίξε γενικά μια ματιά στις τελευταίες 314 σελίδες για το Kodi, και στο site του libreelec."

Εννοούσα να χρησιμοποιήσεις την μπάρα αναζήτηση, με λέξεις-κλειδια τα libreelec,pie

-"Ειλικρινά, πιο πολύ ώρα μου πήρε να γράψω αυτό το κείμενο παρά το να βγάλεις άκρη, δεν είναι τίποτα."

Το είπα για να μην αγχώνεσαι, για να καταδείξω την ευκολία του να ασχοληθείς με αυτά.

το osmc που αναφέρθηκε παραπάνω, και αυτό είναι δυνατό, δοκίμασε αυτό πρώτα, έχει νομίζω ένα τσακ παραπάνω απ'το libre σαν λειτουργικό.

Τέλος, καλή επιτυχία με τις δοκιμές που θα κάνεις, δεν είναι τίποτα ειλικρινά, και καλή Ανάσταση!

• Like 1
Δημοσ.

να σαι καλα φιλε μου.καλη ανασταση.

κατι ακομα

οτι δεν εχει καλη ποιοτητα δλδ δεν ειναι τοσο καθαρη η εικονα....φτιαχνεται; ή συμβιβαζομαι;

τους ελληνικους υποτιτλους τους βγαζει αραβικα...μπορω να κανω κατι;

ειδα καποια βιντεο πως κανεις ινσταλ τα αντ ονς....αλλα εγω παταω αναζητηση και δεν τα βρισκω...τι παιζει;

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

να σαι καλα φιλε μου.καλη ανασταση.

κατι ακομα

οτι δεν εχει καλη ποιοτητα δλδ δεν ειναι τοσο καθαρη η εικονα....φτιαχνεται; ή συμβιβαζομαι;

τους ελληνικους υποτιτλους τους βγαζει αραβικα...μπορω να κανω κατι;

ειδα καποια βιντεο πως κανεις ινσταλ τα αντ ονς....αλλα εγω παταω αναζητηση και δεν τα βρισκω...τι παιζει;

Υπότιτλοι: settings, player settings,κάτω αριστερά που γράφει standard πατα το να γίνει expert, μετά language, βάλε character set σε Greek iso.

Η ποιότητα εξαρτάται από το link. Κάποιοι μπορεί να γράφουν ότι είναι hd αλλά να μην είναι ,δοκίμασε άλλα

Τα add-ons μπαίνουν από τα λεγόμενα repositories, αν πας settings-file manager εκεί τα προσθέτεις. Είναι ουσιαστικά πηγές online από τις οποίες τα κατεβάζεις. 2 πολύ καλά add-on είναι τα incursion κ το placenta. Στο παρακάτω λινκ στα σχόλια έχει αναλυτικά πώς να τα βάλεις. Βάλε αυτά τα δύο

Δημοσ.

καλα ε τουμπανο.

ερωτηση εγω εχω sd καρτα....καθε ταινια αποθηκευεται εκει;...μετα σβηνεται ή πρεπει να την σβησω εγω;

γινεται να αποθηκευεται αυτοματα σε εξωτερικη πηγη ;

:)

• Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, nickvas19 said:

καλα ε τουμπανο.

ερωτηση εγω εχω sd καρτα....καθε ταινια αποθηκευεται εκει;...μετα σβηνεται ή πρεπει να την σβησω εγω;

Αν εννοείς τα πρόσθετα που αναφέρθηκαν παραπάνω (placenta, incursion) δεν αποθηκευεται πουθενά τίποτα γιατί δεν κατεβαίνει τίποτα. Οι ταίνιες παίζουν streaming από host servers.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

α οκ τελεια....ελληνικους υποτιτλους γινεται;

το εκανα τελειο!θενξ

nick αφιέρωσε λιγο χρόνο να κάνεις τα παρακάτω

1. Διάβασε αυτό --> https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/
  2. Κάνε εγκατάσταση του kodi  εκδοση 17.6 (δωρεάν ειναι) στον υπολογιστη σου και μετά βάλε το build TechNEWSology όπως δειχνει το βιντεο  στο τελος της απαντησης μου

Ετσι μονο θα δεις αν σου κάνει, τις δυνατοτητες που τα αρνητικά/θετικά που εχει και το βασικότερο δεν θα σαβουροφορτώνουμε τη συζητηση με "παιδικές" ερωτήσεις τυπου "εχει ελληνικα; ", "τι ειναι τα addons", κλπ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickvas19 είπε

καλα ε τουμπανο.

Αλήθεια, τί Kodi έβαλες τελικά; Σκέτο ως πρόγραμμα ή σε micro SD και bootαρεις από κει; Για δώσε feedback.. πως τα πάει με την αναπαραγωγή full hd; κομπλέ;

Για ελληνικούς υπότιτλους στο παραπάνω λινκ έχει το αντίστοιχο add-on 

2 ώρες πριν, nickvas19 είπε

καλα ε τουμπανο.

Υπάρχει και add-on, το elementum (εδώ υπάρχει το link επικολλημένο, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το μοιραστώ χύμα εδώ πέρα, κάνε το copy paste στην μπάρα διευθύνσεων του browser, πατα enter, θα κατέβει  https://pastebin.com/CzQZTEnn ,ή βάλτο όπως λέει στα σχόλια του Reddit που σου έγραψα σε άλλο post, το γράφει και εκεί)

Με το οποίο κανείς την δουλειά που έκανες με το popcorn, βρίσκεις δλδ torrent κ τα streamαρεις) και σου επιτρέπει είτε να σβήσεις το αρχείο μετά, είτε να το κρατήσεις σε όποιο φάκελο θες , είτε μέσα στον δίσκο είτε σε εξωτερικό  USB, micro SD,USB κλπ).

Μόλις το βάλεις θα σου πει να τικαρεις κάποιες επιλογές κ να κατεβάσεις κ κάτι άλλο, το Burst, που είναι ο κατάλογος με τα site που βρίσκει τα τορρεντ, κάνε ότι σου πει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρασπερι εχω σε sd το εβαλα..... Γίνεται και αλλιως; εβαλα το noobs κ εκανα install το oibreelec. 

Mια χαρα ειναι για full hd και υπότιτλους. Εβαλα κανεις add οτι ρεπο θες(βρηκα δυο ελληνικα) κ μετα κανεις install. εχει καποια βιντεο στο youtube προτιμηστε τα οιο καινουργια γτ καποια ρεπο εχουν αλλαξει. Δεν ηξερα οτι κ γι αυτό πρεπει να κανεις install. Ειχα βρει κατι ετοιμα ρεπο που εχει μεσα αλλα ελληνικα δεν εχουν. 

Δεν χρειάζεται να μπεις απο υπολογιστή νομιζω ειναι περιττο. 

Το elementum δεν το ξερω θα το κοιταξω οταν βρω χρονο. Παντως τα 3(neptune,placenta,incursion)  που εβαλα δεν εχουν παντα καλη ποιοτητα.... Και δεν κατεβαζου την ταινια οπως είπε ενας φιλος. 

Στις ρυθμίσεις αλλαξα τα hz σε 23 κομμα κατι.... Και καπου λεει για τα χρωμα το εβαλα τερμα. Τωρα αλλη επιλογή δεν βρηκα που ισως να φτιαχνει και αλλο την εικονα. 

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Παντως τα 3(neptune,placenta,incursion)  που εβαλα δεν εχουν παντα καλη ποιοτητα

Με real debrid για 3-4 ευρώ το μήνα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε σε ποιότητα ούτε σε ποσότητα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Με real debrid για 3-4 ευρώ το μήνα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε σε ποιότητα ούτε σε ποσότητα.

2,6 € για την ακρίβεια (με το εξάμηνο πακέτο των 16 €)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...