jonkyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, jim_p είπε Μπορεις να πατησεις "o" οταν θα παιζει η ταινια για να δεις καποιες πληροφοριες... Screenshot δεν ανεβαζω, βαριεμαι Από εκεί άντλησα τα στοιχεία που παρέθεσα νωρίτερα Ευχαριστώ.
Doubt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, jonkyr είπε Οι υπότιτλοι που μου φέρνει είναι στην πλειοψηφία τους από την ταινία "the color purple" ή κάπως έτσι. Μου είχε συμβεί κι εμένα αυτό πριν κάτι μήνες, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου λεπτομέρειες. Τα ίδια και σε subtitles.gr και σε open subtitles?
jonkyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, Doubt είπε Μου είχε συμβεί κι εμένα αυτό πριν κάτι μήνες, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου λεπτομέρειες. Τα ίδια και σε subtitles.gr και σε open subtitles? Ναι, ακριβώς τα ίδια.
speedy23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, jim_p είπε Μπορεις να πατησεις "o" οταν θα παιζει η ταινια για να δεις καποιες πληροφοριες... Screenshot δεν ανεβαζω, βαριεμαι Ακομα τσαντιζομαι οτι εδω και πολυ καιρο, μετα απο καποιο kodi update, οταν πατας το συγκεκριμενο, δεν εμφανιζει το bitrate του αρχειου που βλεπεις.
p4n0s86 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με Kodi και είδα έκλεισαν διάφορα repos, το Subtitles.gr που μπορούμε να το βρούμε πλέον;
stelakis1914 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, speedy23 είπε Ακομα τσαντιζομαι οτι εδω και πολυ καιρο, μετα απο καποιο kodi update, οταν πατας το συγκεκριμενο, δεν εμφανιζει το bitrate του αρχειου που βλεπεις. Έχεις την γλώσσα πληκτρολογίου στα αγγλικά όταν πατάς το o;
pedrojay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στις 3/20/2018 στις 9:36 ΠΜ, jim_p είπε (ενα fork του βασικα μιας και το quasar εχει να ανανεωθει εδω και ενα χρονο) Jim,επειδή κι εγώ με quasar και elementum παίζω,μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η εγκατάλειψη του quasar.Ίσα ίσα που μου φαίνεται ακόμα πιο αξιόπιστο από το elementum.Είχες εσύ κάποιο θέμα στην δική σου χρήση ή απλά πήγες στην πιο futureproof/active λύση;
jogatore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Σε ταμπλετ με android 4.2.2 ποια εκδοση kodi βαζουμε? ή κατι διαφορετικο? Το terrarium μπαινει σε αυτη την εκδοση android?
jim_p Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @ pedrojay Εβαλα elementum ακριβως επειδη ειναι υπο ενεργη αναπτθξη. Το quasar εχει να βγαλει νεα εκδοση εδω και 1+ χρονο. @ jogatore Το terarrium απαιτει android 4.0+ και το kodi 16 απαιτει kodi 4.2+. Παρτο απο εδω https://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/old/ p.s. Ο rte του φορουμ πηδιεται και δεν με αφηνει να κανω νεα γραμμη οταν πατησω "@" και το ονομα χρηστη μετα, γιαυτο εβαλα και ενα κενο αναμεσα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από jim_p
enterhere Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 23 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με Kodi και είδα έκλεισαν διάφορα repos, το Subtitles.gr που μπορούμε να το βρούμε πλέον; http://alivegr.net/master/ 1 1
speedy23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 22 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Έχεις την γλώσσα πληκτρολογίου στα αγγλικά όταν πατάς το o; Ναι. Σ'εσενα δειχνει το bitrate?
jim_p Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ctrl + shift + o τοτε που ειναι το PlayerProcessInfo στην 17+. The codecinfo window/overlay normally contains information about the currently playing media, such as video and audio codecs, frame skips, decoding method, etc. Starting in Kodi v17 most of this information has been moved to a new window called PlayerProcessInfo. https://kodi.wiki/view/codecinfo 1
p4n0s86 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, enterhere είπε http://alivegr.net/master/ Ευχαριστώ, αλλά θα λειτουργεί το Addon? Γιατί είχα κρατημένο ένα παρόμοιο zip (ίσως είναι και το ίδιο) και όταν έβαλα το Subtitles.gr δεν έβρισκε τίποτα.
stelakis1914 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, speedy23 είπε Ναι. Σ'εσενα δειχνει το bitrate? Ναι στην δεύτερη κάρτα από το μενού που σου βγάζει με τις δυο καρτέλες.
enterhere Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Ευχαριστώ, αλλά θα λειτουργεί το Addon? Γιατί είχα κρατημένο ένα παρόμοιο zip (ίσως είναι και το ίδιο) και όταν έβαλα το Subtitles.gr δεν έβρισκε τίποτα. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο addon. Βρίσκει κανονικά τους υπότιτλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις