Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, isay είπε

Παρόλο που είμαι της φιλοσοφίας "λίγα και καλα", ωστόσο τον τελευταίο καιρό σε μηαχνήμακια τριτων βαζω buils απο το gkn network και στο τέλος βάζω κάποιο extraδακι οπως το incursion ή ξηλώνω σαβουρίτσες. Γλυτώνω πολύ χρόνο/κόπο σε σχέση με στήσιμο απο το μηδέν. Και αυτοι βασιστηκαν σε builds αλλων αλλά ειναι πιο προσαρμοσμένα στην ελληνικη πραγματικότητα.

Δες παρακάτω, δοκίμασε ολα τα builds να δεις ποια καθεται καλα και εννοειται με δική σου ευθυνη

https://www.youtube.com/watch?v=_HC-w9A80Ls

Το dimitrology δεν το συμπάθησα ποτε. Σαβουροκατασταση με βαση τα δικά μου κριτιρια. Το ειχα δοκιμάσει μια φορα πριν μήνες και εμεινε στο μηχανάκι λιγοτερο απο 5 λεπτα, πριν ξηλωθεί.

Πως ομως θα τραβαει απο το incursion. Συνηθως τα ετοιμα τραβανε απο placenta ...

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jogatore είπε

Πως ομως θα τραβαει απο το incursion. Συνηθως τα ετοιμα τραβανε απο placenta ...

Το απο που τραβάει το κάθε build το ορίζει ο δημιουργός, οποτε αυτή η γενικότητα που εγραψες ειναι ασταθής.

Π.χ. το diamond σαν default εχει το covenant και οχι το placenta. Εννοείτα ο τελικός χρήστης μπορει να επιλεγει αλλο addon για αναζητήσεις (τα εχει μέσα).

Δημοσ.

Καλημέρα.Εχω το Kodi 16.1 και έχω το εξής πρόβλημα.Στο youtube όταν βλέπω κάτι μου
κάνει ένα γρήγορο κατέβασμα 30' περίπου και σταματάει να κατεβάζει με αποτέλεσμα όταν φτάνει το βίντεο εκεί να με πετάει σαν να τελείωσε.Εχω ψάξει τις ρυθμίσεις στο youtube αλλά δεν βρήκα κάτι.Σε άλλο μηχάνημα με Kodi 17.4 όλα καλά.Δεν θέλω να αλλάξω το 16.1 γιατί σε όλα τα άλλα που το χρησιμοποιώ είναι άψογο.Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχει κανείς Windows 10 64bit, kodi 17,6 και Elementum?

Η νέα έκδοση του τελευταίου δεν ανοίγει και μου βγάζει ένα μήνυμα "could not find binary for architecture windows_x64"

Αν εγκαταστήσω τη nightly έκδοση του kodi για windows 64 θα λυθεί το θέμα; Μήπως έχω πρόβλημα με άλλα πρόσθετα μετά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιο έτοιμο build να προτείνετε, μόνο για iptv, δεν βλέπω ούτε ταινίες ούτε σειρές, μόνο discovery, national geo, history, Iinvestigation discovery, science ούτε αθλητικά με ενδιαφέρουν ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Qless
Δημοσ.
Στις 09/03/2018 στις 10:15 ΠΜ, Doubt είπε

Έχει κανείς Windows 10 64bit, kodi 17,6 και Elementum?

Η νέα έκδοση του τελευταίου δεν ανοίγει και μου βγάζει ένα μήνυμα "could not find binary for architecture windows_x64"

Αν εγκαταστήσω τη nightly έκδοση του kodi για windows 64 θα λυθεί το θέμα; Μήπως έχω πρόβλημα με άλλα πρόσθετα μετά;

Μήπως το εχεις εγκαταστάσεις μέσα από κάποιο repo όπως του Gaia;  Έτσι έκανε και σε μένα και πήγα και το έβαλα από την επίσημη ιστοσελίδα και παίζει μια χαρά σε TV box και σε λάπτοπ με win64.

http://elementum.surge.sh/

• Thanks 1
Δημοσ.

Αναγκάστηκα και το ξήλωσα το Gaia μαζί με το αποθετήριο του και τώρα παίζει κανονικά από το λινκ που έδωσες. Όταν το φτιάξουν θα το ξαναβάλω.

Thanks

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα το φόρουμ.αν κάποιος γάτος ξερει πως να βάλω στο Kodi Nova k ote sport παρακαλώ να με βοηθήσει αν του είναι εύκολο.υπαρχει κάποιο έτοιμο setup wizard για Android η και χειροκίνητα??? Ευχαριστώ ρε παιδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, vaspetflou said:

Παιδιά καλησπέρα το φόρουμ.αν κάποιος γάτος ξερει πως να βάλω στο Kodi Nova k ote sport παρακαλώ να με βοηθήσει αν του είναι εύκολο.υπαρχει κάποιο έτοιμο setup wizard για Android η και χειροκίνητα??? Ευχαριστώ ρε παιδια

κορυφη :lol: τιποτα αλλο;

55 minutes ago, jeep13 said:

Δες το προσθετο tv1111

για οσο αντεξει κι αυτο, γιατι το εχουν ξεσκισει τελευταια, βγαινει ενα αντεχει λιγο, βγαινει κατι αλλο κλπ

Επεξ/σία από patrickdrd
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, vaspetflou είπε

Πιπέρι :)

Δε μιλάμε για παράνομο υλικό, παρά μόνο για builds. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, jim_p είπε

Μιας και τα builds ειναι ο ορισμος της νομιμοτητας (και της απλοτητας)... ΝΟΤ!

Δεν είναι ο ορισμός της νομιμότητας, αλλά έχουν και νόμιμο περιεχόμενο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...