what_if Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 οσοι χρησιμοποιειτε elementum βλεπετε κανονικα τις λιστες τηλεοπτικων σειρων που εχετε στο trakt;
GeorgeAl92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε Στην ίδια ip, ναι. Σε διαφορετικά μέρη, όχι. Και μάλιστα τρως κατευθείαν κίτρινη κάρτα με mail και την δεύτερη φορά γίνεται άμεση αναστολή του λογαριασμού σου. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση 1
Greek13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) hello guys Έχω μια iptv λίστα με τα κανάλια να είναι σε μορφή ts (transport stream). π.χ. http://iptv.com:8080/live/username/password/1.ts Το θέμα είναι πως παίζουν για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κλείνουν! Ο μοναδικός τρόπος για να παίξουν απροβλημάτιστα είναι αν τα προσθέσω στο Livestream Pro με την εξής μορφή: <item> <title>Channel</title> <thumbnail>http://site.com/channel.png</thumbnail> <link>plugin://plugin.video.f4mTester/?streamtype=TSDOWNLOADER&url=http://iptv.com:8080/live/username/password/1.ts</link> </item> Στο Livestream Pro όμως δεν έχω τη δυνατότητα να προσθέσω epg ή τουλάχιστον δεν ξέρω πως. Οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής, υπάρχει κάποιο πρόσθετο που να παίζει απροβλημάτιστα ts αρχεία και να μπορώ να έχω παράλληλα epg; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Greek13
stelakis1914 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Για να έχεις EPG πρέπει να βρεις την web διεύθυνση που έχει αυτό και να το προσαρμόσεις με τα δικά σου username-password. Αν κάτσεις να κάνεις μια λίστα m3u με τα links που έχεις, θα βλέπεις στο kodi χωρίς πρόβλημα. Αυτή πρέπει να έχει την μορφή: #EXTM3U #EXTINF:-1 tvg-ID="channel title" tvg-name="channel title" tvg-logo="channel logo" group-title="group": channel title http://iptv.com:8080/live/username/password/1.ts
alexx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Μετα απο αναβαθμιση που εκανα στο build gkobu σημερα, δεν μου βγαζει λινκς απο real debrid. Εκτος απο το urlresolver βαζουμε και καπου αλλου τους κωδικους? Το ειχα κανει πριν και δουλευε αλλα σημερα κατι θα ξεχασα. Για δωστε καμια ιδεα. Ευχαριστω. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από alexx
alexxkidd31 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπερα. Μετα απο αναβαθμιση που εκανα στο build gkobu σημερα, δεν μου βγαζει λινκς απο real debrid. Εκτος απο το urlresolver βαζουμε και καπου αλλου τους κωδικους? Το ειχα κανει πριν και δουλευε αλλα σημερα κατι θα ξεχασα. Για δωστε καμια ιδεα. Ευχαριστω. Για κάνε ένα re-authorize τον λογαριασμό σου
alexx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το εκανα αλλα παλι τιποτα. Εχει σχεση ποιο addon χρησιμοποιω η θα επρεπε να δουλευει σε ολα? Στις ρυθμισεις του urlresolver το priority ειναι κενο. Ετσι πρεπει? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από alexx
alexxkidd31 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 βάλε το στο 90. κανονικα σε ολα δουλευει,τωρα τελευταια νομιζω ομως πολλα addon χρησιμοποιουν το resolverurl αντ αυτου.βαλε το incyrsion addon,το βαζει μαζι.λογικα θα λυθει κ το δικο σου 1
alexx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ok το εφτιαξα. Ξεχασα να κανω enable universal providers μεσα απο το ResolveURL. Ευχαριστω για τη βοηθεια. 1
jonkyr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Παίδες, ερώτηση: Μου έδωσε ένας φίλος το μηχανάκι του για να το "φτιάξω" (εγώ, ο ειδικός, γελάνε και οι βρούβες, αλλά τέλος πάντων). Είχαμε πάρει σχεδόν μαζί τα κουτάκια, εγώ φυσικά ασχολήθηκα λίγο παραπάνω. Εκείνος όταν το Exodus κλείδωσε, δεν ξαναείδε τπτ. Τεσπα, η ουσία είναι ότι ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να του περάσω ένα ελληνικό build για να παίρνει τις όποιες αναβαθμίσεις και να έχει τα βασικά μέσα. Δεν έχει απαιτήσεις άλλωστε, ταινίες και σειρές θέλει να βλέπει. Επειδή ξέρω ότι πολλοί (και πιο έμπειροι ή ψαγμένοι) θα έχετε αντίρρηση, σκέφτηκα να περάσω τα βασικά ώστε να βλέπει αυτά που θέλει. Θα του σετάρω το Quasar, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γκρινιάζει για τη διαδικασία που έχει το τορεντ (κυρίως την αναμονή). Σας παρακαλώ λοιπόν: 1) Καθοδηγείστε με στο πιο αξιόπιστο build που υπάρχει αυτή τη στιγμή (ξέρω, όλα αλλάζουν κλπ κλπ), ΕΙΤΕ ελληνικό ΕΙΤΕ ξένο, αλλά με ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ελληνικό. 2) Κάντε μου μία λίστα με τα βασικά προγραμματάκια για ταινίες-σειρές. Αθλητικά δεν βλέπει, αν δει μπάλα την πάει στο τμήμα, οπότε καθαρίζω με τα σημαντικότερα. (Αν βάλετε και κανένα λινκ από δίπλα, θα με βοηθήσετε πάααααρα πολύ). Ευχαριστώ πολύ, καλό (Σ)Κ.
leros2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δεν χρειάζεσαι build, βάζεις incursion , sportdevil και ενα elysium για BACKUP και ξεμπέρδεψες... Αν τα βάλεις από repo θα παίρνουν αυτόματα αναβάθμιση.... 1
ribo7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Incursion από ποιο repo? Είχα βρει αυτόν τον οδηγό https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/ που λέει το βάζεις από το Dimitrology repo αλλά πλέον δε βλέπω στη λίστα incursion.repository. sportdevil από που? thanks!
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, jonkyr είπε Παίδες, ερώτηση: Μου έδωσε ένας φίλος το μηχανάκι του για να το "φτιάξω" (εγώ, ο ειδικός, γελάνε και οι βρούβες, αλλά τέλος πάντων). Είχαμε πάρει σχεδόν μαζί τα κουτάκια, εγώ φυσικά ασχολήθηκα λίγο παραπάνω. Εκείνος όταν το Exodus κλείδωσε, δεν ξαναείδε τπτ. Τεσπα, η ουσία είναι ότι ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να του περάσω ένα ελληνικό build για να παίρνει τις όποιες αναβαθμίσεις και να έχει τα βασικά μέσα. Δεν έχει απαιτήσεις άλλωστε, ταινίες και σειρές θέλει να βλέπει. Επειδή ξέρω ότι πολλοί (και πιο έμπειροι ή ψαγμένοι) θα έχετε αντίρρηση, σκέφτηκα να περάσω τα βασικά ώστε να βλέπει αυτά που θέλει. Θα του σετάρω το Quasar, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γκρινιάζει για τη διαδικασία που έχει το τορεντ (κυρίως την αναμονή). Σας παρακαλώ λοιπόν: 1) Καθοδηγείστε με στο πιο αξιόπιστο build που υπάρχει αυτή τη στιγμή (ξέρω, όλα αλλάζουν κλπ κλπ), ΕΙΤΕ ελληνικό ΕΙΤΕ ξένο, αλλά με ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ελληνικό. 2) Κάντε μου μία λίστα με τα βασικά προγραμματάκια για ταινίες-σειρές. Αθλητικά δεν βλέπει, αν δει μπάλα την πάει στο τμήμα, οπότε καθαρίζω με τα σημαντικότερα. (Αν βάλετε και κανένα λινκ από δίπλα, θα με βοηθήσετε πάααααρα πολύ). Ευχαριστώ πολύ, καλό (Σ)Κ. Παρόλο που είμαι της φιλοσοφίας "λίγα και καλα", ωστόσο τον τελευταίο καιρό σε μηαχνήμακια τριτων βαζω buils απο το gkn network και στο τέλος βάζω κάποιο extraδακι οπως το incursion ή ξηλώνω σαβουρίτσες. Γλυτώνω πολύ χρόνο/κόπο σε σχέση με στήσιμο απο το μηδέν. Και αυτοι βασιστηκαν σε builds αλλων αλλά ειναι πιο προσαρμοσμένα στην ελληνικη πραγματικότητα. Δες παρακάτω, δοκίμασε ολα τα builds να δεις ποια καθεται καλα και εννοειται με δική σου ευθυνη https://www.youtube.com/watch?v=_HC-w9A80Ls Το dimitrology δεν το συμπάθησα ποτε. Σαβουροκατασταση με βαση τα δικά μου κριτιρια. Το ειχα δοκιμάσει μια φορα πριν μήνες και εμεινε στο μηχανάκι λιγοτερο απο 5 λεπτα, πριν ξηλωθεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις