Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Στην ίδια ip, ναι. Σε διαφορετικά μέρη, όχι. Και μάλιστα τρως κατευθείαν κίτρινη κάρτα με mail και την δεύτερη φορά γίνεται άμεση αναστολή του λογαριασμού σου.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hello guys

Έχω μια iptv λίστα με τα κανάλια να είναι σε μορφή ts (transport stream).

π.χ.

http://iptv.com:8080/live/username/password/1.ts

Το θέμα είναι πως παίζουν για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κλείνουν! Ο μοναδικός τρόπος για να παίξουν απροβλημάτιστα είναι αν τα προσθέσω στο Livestream Pro με την εξής μορφή:

<item>
	<title>Channel</title>
	<thumbnail>http://site.com/channel.png</thumbnail>
	<link>plugin://plugin.video.f4mTester/?streamtype=TSDOWNLOADER&url=http://iptv.com:8080/live/username/password/1.ts</link>
</item>

Στο Livestream Pro όμως δεν έχω τη δυνατότητα να προσθέσω epg ή τουλάχιστον δεν ξέρω πως.

Οπότε η ερώτηση  μου είναι η εξής, υπάρχει κάποιο πρόσθετο που να παίζει απροβλημάτιστα ts αρχεία και να μπορώ  να έχω παράλληλα epg;

Ευχαριστώ! :)

Επεξ/σία από Greek13
Δημοσ.

Για να έχεις EPG πρέπει να βρεις την web διεύθυνση που έχει αυτό και να το προσαρμόσεις με τα δικά σου username-password.

Αν κάτσεις να κάνεις μια λίστα m3u με τα links που έχεις, θα βλέπεις στο kodi χωρίς πρόβλημα. Αυτή πρέπει να έχει την μορφή:

#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-ID="channel title" tvg-name="channel title" tvg-logo="channel logo" group-title="group": channel title
http://iptv.com:8080/live/username/password/1.ts

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Μετα απο αναβαθμιση που εκανα στο build gkobu σημερα, δεν μου βγαζει λινκς απο real debrid. Εκτος απο το urlresolver βαζουμε και καπου αλλου τους κωδικους? Το ειχα κανει πριν και δουλευε αλλα σημερα κατι θα ξεχασα. Για δωστε καμια ιδεα. Ευχαριστω.

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλησπερα. Μετα απο αναβαθμιση που εκανα στο build gkobu σημερα, δεν μου βγαζει λινκς απο real debrid. Εκτος απο το urlresolver βαζουμε και καπου αλλου τους κωδικους? Το ειχα κανει πριν και δουλευε αλλα σημερα κατι θα ξεχασα. Για δωστε καμια ιδεα. Ευχαριστω.

Για κάνε ένα re-authorize τον λογαριασμό σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εκανα αλλα παλι τιποτα. Εχει σχεση ποιο addon χρησιμοποιω η θα επρεπε να δουλευει σε ολα?

Στις ρυθμισεις του urlresolver το priority ειναι κενο. Ετσι πρεπει?

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ.

βάλε το στο 90.

κανονικα σε ολα δουλευει,τωρα τελευταια νομιζω ομως πολλα addon χρησιμοποιουν το resolverurl αντ αυτου.βαλε το incyrsion addon,το βαζει μαζι.λογικα θα λυθει κ το δικο σου

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, ερώτηση:

Μου έδωσε ένας φίλος το μηχανάκι του για να το "φτιάξω" (εγώ, ο ειδικός, γελάνε και οι βρούβες, αλλά τέλος πάντων). Είχαμε πάρει σχεδόν μαζί τα κουτάκια, εγώ φυσικά ασχολήθηκα λίγο παραπάνω. Εκείνος όταν το Exodus κλείδωσε, δεν ξαναείδε τπτ. Τεσπα, η ουσία είναι ότι ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να του περάσω ένα ελληνικό build για να παίρνει τις όποιες αναβαθμίσεις και να έχει τα βασικά μέσα. Δεν έχει απαιτήσεις άλλωστε, ταινίες και σειρές θέλει να βλέπει.

Επειδή ξέρω ότι πολλοί (και πιο έμπειροι ή ψαγμένοι) θα έχετε αντίρρηση, σκέφτηκα να περάσω τα βασικά ώστε να βλέπει αυτά που θέλει. Θα του σετάρω το Quasar, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γκρινιάζει για τη διαδικασία που έχει το τορεντ (κυρίως την αναμονή). Σας παρακαλώ λοιπόν:

1) Καθοδηγείστε με στο πιο αξιόπιστο build που υπάρχει αυτή τη στιγμή (ξέρω, όλα αλλάζουν κλπ κλπ), ΕΙΤΕ ελληνικό ΕΙΤΕ ξένο, αλλά με ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ελληνικό.

2) Κάντε μου μία λίστα με τα βασικά προγραμματάκια για ταινίες-σειρές. Αθλητικά δεν βλέπει, αν δει μπάλα την πάει στο τμήμα, οπότε καθαρίζω με τα σημαντικότερα.

(Αν βάλετε και κανένα λινκ από δίπλα, θα με βοηθήσετε πάααααρα πολύ).

Ευχαριστώ πολύ, καλό (Σ)Κ.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι build, βάζεις incursion , sportdevil και ενα elysium για BACKUP  και ξεμπέρδεψες... Αν τα βάλεις από repo θα παίρνουν αυτόματα αναβάθμιση.... 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jonkyr είπε

Παίδες, ερώτηση:

Μου έδωσε ένας φίλος το μηχανάκι του για να το "φτιάξω" (εγώ, ο ειδικός, γελάνε και οι βρούβες, αλλά τέλος πάντων). Είχαμε πάρει σχεδόν μαζί τα κουτάκια, εγώ φυσικά ασχολήθηκα λίγο παραπάνω. Εκείνος όταν το Exodus κλείδωσε, δεν ξαναείδε τπτ. Τεσπα, η ουσία είναι ότι ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να του περάσω ένα ελληνικό build για να παίρνει τις όποιες αναβαθμίσεις και να έχει τα βασικά μέσα. Δεν έχει απαιτήσεις άλλωστε, ταινίες και σειρές θέλει να βλέπει.

Επειδή ξέρω ότι πολλοί (και πιο έμπειροι ή ψαγμένοι) θα έχετε αντίρρηση, σκέφτηκα να περάσω τα βασικά ώστε να βλέπει αυτά που θέλει. Θα του σετάρω το Quasar, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γκρινιάζει για τη διαδικασία που έχει το τορεντ (κυρίως την αναμονή). Σας παρακαλώ λοιπόν:

1) Καθοδηγείστε με στο πιο αξιόπιστο build που υπάρχει αυτή τη στιγμή (ξέρω, όλα αλλάζουν κλπ κλπ), ΕΙΤΕ ελληνικό ΕΙΤΕ ξένο, αλλά με ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ελληνικό.

2) Κάντε μου μία λίστα με τα βασικά προγραμματάκια για ταινίες-σειρές. Αθλητικά δεν βλέπει, αν δει μπάλα την πάει στο τμήμα, οπότε καθαρίζω με τα σημαντικότερα.

(Αν βάλετε και κανένα λινκ από δίπλα, θα με βοηθήσετε πάααααρα πολύ).

Ευχαριστώ πολύ, καλό (Σ)Κ.

Παρόλο που είμαι της φιλοσοφίας "λίγα και καλα", ωστόσο τον τελευταίο καιρό σε μηαχνήμακια τριτων βαζω buils απο το gkn network και στο τέλος βάζω κάποιο extraδακι οπως το incursion ή ξηλώνω σαβουρίτσες. Γλυτώνω πολύ χρόνο/κόπο σε σχέση με στήσιμο απο το μηδέν. Και αυτοι βασιστηκαν σε builds αλλων αλλά ειναι πιο προσαρμοσμένα στην ελληνικη πραγματικότητα.

Δες παρακάτω, δοκίμασε ολα τα builds να δεις ποια καθεται καλα και εννοειται με δική σου ευθυνη

https://www.youtube.com/watch?v=_HC-w9A80Ls

Το dimitrology δεν το συμπάθησα ποτε. Σαβουροκατασταση με βαση τα δικά μου κριτιρια. Το ειχα δοκιμάσει μια φορα πριν μήνες και εμεινε στο μηχανάκι λιγοτερο απο 5 λεπτα, πριν ξηλωθεί.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...