BELL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το σε 2.8 build GrecoTm και ζητάει κωδικό. Ξέρει κανείς ποιος είναι;
alexxkidd31 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, senos είπε καλησπέρα. το real - debrit πώς το αγοράζετε; στην ιστοσελίδα του δεν έχει pay - pal και με την κάρτα μου , μου βγάζει λάθος. Με χρεωστική Visa (alpha)
Doubt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, senos είπε Ναι με κάρτα ελληνικής τράπεζας. δοκίμασα έναν μεταπωλητή που λες αλλά όταν μπήκα να πληρώσω δεν μου έβγαζε πουθενά paypal. Εγώ πλήρωσα με leupay κάρτα χωρίς προβλήματα. Για τους μεταπωλητές, αν δεν γνωρίζει κάποιος να σε βοηθήσει, δοκίμασε τους με τη σειρά. Αν έχεις άλλες ελληνικές κάρτες δοκίμασε πρώτα αυτές.
alexxkidd31 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Eρώτηση.Σε amlogic 905 tv box 2 gb ram (kii pro) ,ειναι προτιμοτερο το SPMC απο το Kodi;Επίσης,επειδη μου αρεσει πιο πολυ το default Krypton skin,το SPMC Krypton alpha που υπαρχει ειναι σταθερο;
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 http://dimitrology.com/2018/02/18/sad-day-kodi-news-boom-shakalaka-build/ Στα τσακιδια. Και να παρουν και αλλοι σειρα. 2
alexx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Απο ποιο προσθετο βρισκετε υλικο με real-debrid links?
kostas1966 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jim_p είπε http://dimitrology.com/2018/02/18/sad-day-kodi-news-boom-shakalaka-build/ Στα τσακιδια. Και να παρουν και αλλοι σειρα. Να ένα τρανό παράδειγμα προς παραδειγματισμό του ότι δεν βάζουμε ποτέ builds. Αργά ή γρήγορα θα είναι άχρηστα. Κατά τα λοιπά όλοι οι...δαρμένοι υπεκφεύγουν λέγοντας ότι "Dimitrology.com and The Dimitrology Youtube channel will come stronger out of it since I will at the end have more time concentrating to my Youtube Channel and Website, in order to bring you guys the best content available.". Τι content άραγε; παιδικά παιχνιδάκια; Όσα δεν φτάνει η αλεπού... και έχεις απόλυτο δίκιο για τους διάττοντες "αστέρες". Στα τσακίδια. Μπουούμ σακαλάκα μπέϊμπυ! Άντε να ακολουθήσει και ο σόλο μαν. Που δαγκώνει το χέρι που τον ταΐζει αφού τόχει πεθάνει το kodi δεκάδες φορές κι όμως κονομάει από αυτό. Ουούρτ! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από kostas1966
alexx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 https://mag250-greece.blogspot.gr/2018/02/greekodi_21.html?m=1
off_d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα τις τελευταίες μέρες με Quasar Burst ? Δεν βρίσκω κανένα λινκ για το οτιδήποτε ξαφνικά... Και μια χαρά είμαι με το real debrid μου για σειρές, αλλά σε ταινίες λίγα πράγματα το rd... Εκεί είναι που μπαίνει το Quasar, εκτός αν έχει κάποιος κάποια άλλη πρόταση...
alexxkidd31 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, off_d είπε Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα τις τελευταίες μέρες με Quasar Burst ? Δεν βρίσκω κανένα λινκ για το οτιδήποτε ξαφνικά... Και μια χαρά είμαι με το real debrid μου για σειρές, αλλά σε ταινίες λίγα πράγματα το rd... Εκεί είναι που μπαίνει το Quasar, εκτός αν έχει κάποιος κάποια άλλη πρόταση... Τα πάντα από ταινίες μέσω real debrid. Τί add-on χρησιμοποιείς; Ίσως είναι θέμα δικό του. Μπορείς να χρησιμοποιείς το real debrid και για torrent streaming/downloading .
off_d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε Τα πάντα από ταινίες μέσω real debrid. Τί add-on χρησιμοποιείς; Ίσως είναι θέμα δικό του. Μπορείς να χρησιμοποιείς το real debrid και για torrent streaming/downloading . Έχω κρατήσει το Covenant μιας και μου λειτουργεί μια χαρά ακόμα σε σειρές. Απλά στις ταινίες δεν βρίσκω συνήθως σε πάνω από 720p... Όταν λες να χρησιμοποιώ το rd για torrent streaming φαντάζομαι εννοείς να το κάνω χειροκίνητα απ το site τους κτλ κτλ. Το νόημα είναι να μην μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία, αλλιώς το κατεβάζω απευθείας και από private torrentαδικα.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από off_d
alexxkidd31 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, off_d είπε Έχω κρατήσει το Covenant μιας και μου λειτουργεί μια χαρά ακόμα σε σειρές. Απλά στις ταινίες δεν βρίσκω συνήθως σε πάνω από 720p... Όταν λες να χρησιμοποιώ το rd για torrent streaming φαντάζομαι εννοείς να το κάνω χειροκίνητα απ το site τους κτλ κτλ. Το νόημα είναι να μην μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία, αλλιώς το κατεβάζω απευθείας και από private torrentαδικα.. Όχι, υπάρχει και real debrid add-on, που βάζεις εκεί το torrent. Δεν έχει αναζήτηση όμως πράγματι (δεν το έχω ψάξει και πολύ, το έχω για να μου εμφανίζει τα unrestricted links σε κάποια πράγματα που δεν έβρισκα μέσω incursion). Αν δεν βρίσκει το covenant 1080αρια σε ταινίες τότε δεν σου δουλεύει μια χαρά, λολ.βαλε incursion , είναι τούμπανο. Και έχει και pre emptive termination (όταν δηλαδή το πατάς για να αναζητήσει links ,την στιγμή που θα βρει τον αριθμό των HD links που το έχεις ορίσει στις ρυθμίσεις πράγματος χάρη 5 ,10 ,20 κλπ σταματάει αμέσως την αναζήτηση και εμφανίζει τα αποτελέσματα. Ουσιαστικά δηλαδή με real debrid η αναζήτηση γίνεται ακαριαία, δεν περιμένεις να τελειώσει και ούτε πατάς cancel ) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από alexxkidd31 Λάθος ορθογραφία
GeorgeAl92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρει κάποιος αν γίνεται να χρησιμοποιήσουν δύο άτομα έναν λογαριασμό real debrid ταυτόχρονα;
alexxkidd31 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Ξέρει κάποιος αν γίνεται να χρησιμοποιήσουν δύο άτομα έναν λογαριασμό real debrid ταυτόχρονα; Στην ίδια ip, ναι. Σε διαφορετικά μέρη, όχι. Και μάλιστα τρως κατευθείαν κίτρινη κάρτα με mail και την δεύτερη φορά γίνεται άμεση αναστολή του λογαριασμού σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις