Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OK, άρα ο εντοπισμός έγινε ευκολότερος. Αν και δεν καταφέρνουν τίποτα, κλείνει ένα ανοίγουν δέκα. Το andryanlist ξέρουμε αν έχει σχέση με το θέμα ή αν είναι τυχαίο που σήμερα δεν ανοίγει?

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/2/2018 στις 1:23 ΜΜ, jeep13 είπε

εγω του ειπα να την αποθηκευσει τοπικα, επειδη και σε εμενα εκανε το ιδιο. Δηλαδη στο ιντερνετ εβγαζε 2000κατι καναλια unknown και οταν την κατεβασα παιζουν 120κατι καναλια με το σημα τους κλπ.
Βαρεθηκα να δω γιατι δε επαιζαν και το εκανα ετσι.

Απλό είναι τελικά :D

https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/android.m3u

Τα υπόλοιπα που διαβάζω περί κλεισιμάτων, απειλών, φόβου και δε συμμαζεύεται, μόνο ως λυπηρά μπορώ να τα χαρακτηρίσω.

Δημοσ.

Επειδη δεν μας φτανουν ολα τα προβληματα που ειχαμε με τα repos που κλεινουν το ενα μετα το αλλο, ο τυπος που συντηρει την παραπανω λιστα με τα ελληνικα καναλια την αδειασε πριν 11 ωρες. Οριστε και το σχετικο commit στο github. Οτι ειναι με κοκκινο, δηλαδη τα παντα, διαγραφτηκε.

https://github.com/free-greek-iptv/greek-iptv/commit/2e2631e07a65df12b5dd11976d60f9b2ff3a94cd

Ελπιζω να το εκανε κατα λαθος και η λιστα να επανελθει μεσα στην μερα.

Δημοσ.
8 hours ago, jim_p said:

Επειδη δεν μας φτανουν ολα τα προβληματα που ειχαμε με τα repos που κλεινουν το ενα μετα το αλλο, ο τυπος που συντηρει την παραπανω λιστα με τα ελληνικα καναλια την αδειασε πριν 11 ωρες. Οριστε και το σχετικο commit στο github. Οτι ειναι με κοκκινο, δηλαδη τα παντα, διαγραφτηκε.

https://github.com/free-greek-iptv/greek-iptv/commit/2e2631e07a65df12b5dd11976d60f9b2ff3a94cd

Και η android εφαρμογή GreekTV δεν παίζει σήμερα. Το icon της εφαρμογής είναι ίδιο με το avatar του dev στο github άρα παίζει να είναι ο ίδιος. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπήρχε τίποτα παράνομο σε αυτή τη λίστα, ήταν τα webplayer των καναλιών. Αρα ή την έσβησε κατά λάθος ή του την έδωσε και αποφάσισε να τινάξει στον άερα το πρότζεκτ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, jim_p είπε

100 κανάλια έχει τώρα, τα ίδια με το AliveGR

9 ώρες πριν, sidmehra είπε

Έχω χρησιμοποιήσει Borg add-on στο KODI και λειτουργεί ομαλά.

Το έψαξα και δεν υπάρχει στο :shifty:Illuminati. Αν υπάρχει άλλη πηγή, δώσε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν την έκδοση 17 του kodi σε χαμηλές android versions ας δοκιμάσουν το mygica, το έβαλα στο κιτ κατ μου και δουλεύει καλά με λίγα πρόσθετα, για παραπάνω δεν ξέρω.

http://kodiuk.tv/2017/04/21/install-mygica-media-centre-kodi-17-fork-android-4-4-2/

Ότι ήμουνα έτοιμος να ξεκινήσω διαδικασία για ελληνική τηλεόραση στο kodi διαβάζω παραπάνω ότι πέφτει ξύλο κι εκεί. Κάντε ένα κόπο όσοι έχετε και δουλεύει να μας πείτε (πάλι, οι εξελίξεις τρέχουν κάθε μέρα) το όνομα αυτής.

Το alivegr έμεινε στην 1.7.3 ή εγώ έμεινα στα σκοτάδια; έχει ένα χρόνο να ενημερωθεί; δεν πιάνω ερτ από κει δεν δοκίμασα στα άλλα, σε σας παίζουν τα ελληνικά ;

Και μερικές απορίες για τους παρόχους που δεν είδα να πολυκουβεντιάζονται εδώ ή αλλού. Διαπιστώνω ότι η συμπεριφορά τους είναι διαφορετική. Πχ άλλοι απλά δεν παίζουν και προσπερνιούνται, άλλοι πάνε να ξεκινήσουν αλλά το μετανοιώνουν, άλλοι ξεκινούν χωρίς όμως σταθερή ροή, άλλοι ρίχνουν το σύστημα κι έτσι δεν συνεχίζει στα παρακάτω...

Κι εμείς οι απλοί νέοι χρήστες - έχω δεν έχω 2 μήνες στο άθλημα - προσπαθούμε να βρούμε τι φταίει αλλάζοντας πρόσθετα, ψάχνοντας κι άλλους wizards, ρυθμίζοντας διαρκώς το buffering, χάνοντας τον πολύτιμο και μη αναστρέψιμο χρόνο μας, δοκιμάζοντας τα νεύρα μας. Και κυνηγάμε μάγισσες επειδή δεν φταίει το kodi που κολλάει τελικά. Ναι, μάγισσες. Επειδή δεν μπορείς να φτιάξεις αυτό που δεν χάλασε. Πάμε λοιπόν στα χρηστικά κι ας απαντήσουν οι παλιότεροι και οι βετεράνοι του σπορ:

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόσθετο που φιλτράρει αυτόματα και βγάζει τον καλύτερο πάροχο; είδα πχ το rebirth να μου κάνει κάτι τέτοια. Είδα το 4Κ UHD να έχει 100% αποτελεσματικότητα με μόνο ένα λινκ ανά ποιότητα προβολής.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν χαρακτηριστικά εντοπιότητας; δηλαδή ο ίδιος πάροχος μπορεί να παίζει πχ στην τσεχία αλλά όχι στην ελλάδα ή στην γαλλία και αντιστρόφως;

Σε αντίθεση με τον γενικό κανόνα βλέπουμε ροές που δεν γεμίζει η μπάρα του buffer παρότι φτιάξαμε πολύ δυνατή δεξαμενή (3gb ram γαρ) των 400-1000 mb. Δεν διαφοροποιείται η ένδειξη στην μπάρα του play ακόμα και σε pause για κάμποσα λεπτά. Να συμπεράνουμε ότι ο πάροχος φταίει; φυσικά μοιραία θα κάνει διακοπές στο streaming για στιγμές. Τον ακυρώνουμε δια παντός;

Βοηθάει να πούμε τον αφρό των παρόχων ή έχει να κάνει και με άλλα πχ με την περιοχή του καθενός, την εταιρεία που του δίνει ιντερνετ κλπ. Αν, ας πούμε,  εγώ ξεχωρίζω το daclips ως το πιό αξιόπιστο, ισχύει και για τους υπόλοιπους; αν πω μακριά από το solarmovie επειδή κομπιάζει συνέχεια, βοηθάω τους άλλους ή παίζει σε αυτούς; για πείτε.

Υποκύπτω τελικά στην ενόχλα του pairing για να διαπιστώσω ότι το openload είναι για κλωτσές. Δεν παίζουν τα λινκς του. Άλλοτε πάλι ξηγιέται καλά. Τι διάλο, θάλασσα είναι να τη βρούμε στα κέφια της;

Βλέπω 2 συνθετικά στο όνομα του παρόχου που μου βγάζει το πρόσθετο όπως πχ Watchfree/daclips
Primewire/rapidvideo
Solarmovie/cdn
Watchfree/gorillavid

Ποιός κάνει παιχνίδι, το πρώτο ή το δεύτερο συνθετικό; αξίζουν κάποια να γίνουν favorites να γλυτώνουμε χρόνο; και το αντίθετο, έχει κλείσει η κάρτα κάποιων για να τα στείλουμε στα σκουπίδια οριστικά; ξέρετε, θα γλυτώναμε πολύτιμο χρόνο αν ξέραμε.

Σκόρπιες επισημάνσεις, ξέρω. 

Φυτίλι ενός χρηστικότατου μπούσουλα αν απαντηθούν.

Υγ. Ναι το Daclips το θεωρώ το καλύτερο μέχρι τώρα. Ε φυσικά δεν έχω αναλύσει ούτε τα μισά απ τ αποτελέσματα ακόμα.

Υγ2. Ναι το solarmovie είναι σκέτη απογοήτευση. Όλο διακοπές ενώ ποτέ δεν φορτώνει το 

Buffer.

Επεξ/σία από kostas1966
Δημοσ.

Παιδιά, μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με το Yatse; Μέχρι κάποια στιγμή το δούλευα κανονικά, αλλά τελευταία έχω θέμα.

Κατ'αρχας να πω ότι οι δοκιμές γίνονται στο Kodi που έχω και στο PC και στο TV Box, αλλά και στο Yatse που έχω τόσο στο κινητό και στο tablet. Ως προς το Kodi έχω την έκδοση 17.6 τόσο στο PC όσο και στο TV Box, ως προς εκδόσεις OS, κινητό, τάμπλετ και TV Box έχουν όλες την 5.1.1, Windows έχω 64μπιτα 10άρια. Στο Kodi έχω ενεργοποιήσει "Allow remote control via HTTP", αλλά και zeroconf (άσχετα που από ότι έχω καταλάβει δεν είναι 100% απαραίτητο).

Κι εδώ αρχίζουν τα περίεργα. Έχω βάλει και στο PC και στο TV Box σταθερή IP και κάνω τις δοκιμές μου.
Από το Yatse στο κινητό δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε στο TV Box ούτε στο PC. Μάλιστα, όταν πάω να κάνω Add Host και "Add a running host" μου βρίσκει το Kodi που τρέχει, αλλά όταν πάει να συνδεθεί βγάζει
Unable to connect:Check your firewall configuration, that your Wifi routher is not in isolation mode or change the port inside Kodi

Από το Yatse στο τάμπλετ συνδέομαι στο τάμπλετ κανονικά, όλα κομπλέ. Αλλά από το τάμπλετ πάλι στο PC δεν συνδέεται και μου βγάζει το ίδιο με παραπάνω.

Τι μπορεί να φταίει; Για port έχω βάλει το 8080 σε όλες τις περιπτώσεις.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kostas1966 είπε

Για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν την έκδοση 17 του kodi σε χαμηλές android versions ας δοκιμάσουν το mygica, το έβαλα στο κιτ κατ μου και δουλεύει καλά με λίγα πρόσθετα, για παραπάνω δεν ξέρω.

http://kodiuk.tv/2017/04/21/install-mygica-media-centre-kodi-17-fork-android-4-4-2/

Ότι ήμουνα έτοιμος να ξεκινήσω διαδικασία για ελληνική τηλεόραση στο kodi διαβάζω παραπάνω ότι πέφτει ξύλο κι εκεί. Κάντε ένα κόπο όσοι έχετε και δουλεύει να μας πείτε (πάλι, οι εξελίξεις τρέχουν κάθε μέρα) το όνομα αυτής.

Το alivegr έμεινε στην 1.7.3 ή εγώ έμεινα στα σκοτάδια; έχει ένα χρόνο να ενημερωθεί; δεν πιάνω ερτ από κει δεν δοκίμασα στα άλλα, σε σας παίζουν τα ελληνικά ;

Και μερικές απορίες για τους παρόχους που δεν είδα να πολυκουβεντιάζονται εδώ ή αλλού. Διαπιστώνω ότι η συμπεριφορά τους είναι διαφορετική. Πχ άλλοι απλά δεν παίζουν και προσπερνιούνται, άλλοι πάνε να ξεκινήσουν αλλά το μετανοιώνουν, άλλοι ξεκινούν χωρίς όμως σταθερή ροή, άλλοι ρίχνουν το σύστημα κι έτσι δεν συνεχίζει στα παρακάτω...

Κι εμείς οι απλοί νέοι χρήστες - έχω δεν έχω 2 μήνες στο άθλημα - προσπαθούμε να βρούμε τι φταίει αλλάζοντας πρόσθετα, ψάχνοντας κι άλλους wizards, ρυθμίζοντας διαρκώς το buffering, χάνοντας τον πολύτιμο και μη αναστρέψιμο χρόνο μας, δοκιμάζοντας τα νεύρα μας. Και κυνηγάμε μάγισσες επειδή δεν φταίει το kodi που κολλάει τελικά. Ναι, μάγισσες. Επειδή δεν μπορείς να φτιάξεις αυτό που δεν χάλασε. Πάμε λοιπόν στα χρηστικά κι ας απαντήσουν οι παλιότεροι και οι βετεράνοι του σπορ:

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόσθετο που φιλτράρει αυτόματα και βγάζει τον καλύτερο πάροχο; είδα πχ το rebirth να μου κάνει κάτι τέτοια. Είδα το 4Κ UHD να έχει 100% αποτελεσματικότητα με μόνο ένα λινκ ανά ποιότητα προβολής.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν χαρακτηριστικά εντοπιότητας; δηλαδή ο ίδιος πάροχος μπορεί να παίζει πχ στην τσεχία αλλά όχι στην ελλάδα ή στην γαλλία και αντιστρόφως;

Σε αντίθεση με τον γενικό κανόνα βλέπουμε ροές που δεν γεμίζει η μπάρα του buffer παρότι φτιάξαμε πολύ δυνατή δεξαμενή (3gb ram γαρ) των 400-1000 mb. Δεν διαφοροποιείται η ένδειξη στην μπάρα του play ακόμα και σε pause για κάμποσα λεπτά. Να συμπεράνουμε ότι ο πάροχος φταίει; φυσικά μοιραία θα κάνει διακοπές στο streaming για στιγμές. Τον ακυρώνουμε δια παντός;

Βοηθάει να πούμε τον αφρό των παρόχων ή έχει να κάνει και με άλλα πχ με την περιοχή του καθενός, την εταιρεία που του δίνει ιντερνετ κλπ. Αν, ας πούμε,  εγώ ξεχωρίζω το daclips ως το πιό αξιόπιστο, ισχύει και για τους υπόλοιπους; αν πω μακριά από το solarmovie επειδή κομπιάζει συνέχεια, βοηθάω τους άλλους ή παίζει σε αυτούς; για πείτε.

Υποκύπτω τελικά στην ενόχλα του pairing για να διαπιστώσω ότι το openload είναι για κλωτσές. Δεν παίζουν τα λινκς του. Άλλοτε πάλι ξηγιέται καλά. Τι διάλο, θάλασσα είναι να τη βρούμε στα κέφια της;

Βλέπω 2 συνθετικά στο όνομα του παρόχου που μου βγάζει το πρόσθετο όπως πχ Watchfree/daclips
Primewire/rapidvideo
Solarmovie/cdn
Watchfree/gorillavid

Ποιός κάνει παιχνίδι, το πρώτο ή το δεύτερο συνθετικό; αξίζουν κάποια να γίνουν favorites να γλυτώνουμε χρόνο; και το αντίθετο, έχει κλείσει η κάρτα κάποιων για να τα στείλουμε στα σκουπίδια οριστικά; ξέρετε, θα γλυτώναμε πολύτιμο χρόνο αν ξέραμε.

Σκόρπιες επισημάνσεις, ξέρω. 

Φυτίλι ενός χρηστικότατου μπούσουλα αν απαντηθούν.

Υγ. Ναι το Daclips το θεωρώ το καλύτερο μέχρι τώρα. Ε φυσικά δεν έχω αναλύσει ούτε τα μισά απ τ αποτελέσματα ακόμα.

Υγ2. Ναι το solarmovie είναι σκέτη απογοήτευση. Όλο διακοπές ενώ ποτέ δεν φορτώνει το 

Buffer.

Οι πάροχοι αυτοί που είναι free δυστυχώς πια είναι για κλωτσιές όπως λες και σύ. Την μια μέρα παίζουν, την άλλη όχι. Άσε που ,αν δεν στρημαρεις τορρεντ, εννοείται πως δεν είναι πραγματικά HD ή , πολύ πιο σπάνια πια, full HD.

Η μόνη λύση είναι ένας λογαριασμός real debrid. Και γω χρόνια χρήστης Kodi,είχα φτάσει ως κ στο σημείο τελευταία να στέλνω links από το filepursuit.com που έβρισκα στο Kodi για να πετύχω καλή ποιότητα.με το που αγόρασα ένα real debrid πακέτο (6 μήνες/16 €, τίποτα), ηρέμησε το κεφάλι μου. Δεν έχω δει έκτοτε τίποτα κάτω από 1080p εξακαναλο, και μιλάμε για πραγματικό full HD και με σταθερό streaming σε φουλ ταχύτητα. Άσε που βρίσκει για κάθε επεισόδιο 10-20 full HD links και καμιά 20-40 720p.

Όσο για το buffering, δοκίμασε να αυξήσεις το default του kodi, το οποίο είναι αν δεν κάνω λάθος μικρό, μόλις 60mb. Το έχω στα 300 mb και είμαι κομπλέ (αν και αυτό εξαρτάται από την μνήμη σου, εκεί γίνεται το buffering. googlαρε το, υπάρχουν wizards σαν τον ares που το αλλάζουν ανάλογα το σύστημα που διαθέτεις).

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Οι πάροχοι αυτοί που είναι free δυστυχώς πια είναι για κλωτσιές όπως λες και σύ. Την μια μέρα παίζουν, την άλλη όχι. Άσε που ,αν δεν στρημαρεις τορρεντ, εννοείται πως δεν είναι πραγματικά HD ή , πολύ πιο σπάνια πια, full HD.

Η μόνη λύση είναι ένας λογαριασμός real debrid. Και γω χρόνια χρήστης Kodi,είχα φτάσει ως κ στο σημείο τελευταία να στέλνω links από το filepursuit.com που έβρισκα στο Kodi για να πετύχω καλή ποιότητα.με το που αγόρασα ένα real debrid πακέτο (6 μήνες/16 €, τίποτα), ηρέμησε το κεφάλι μου. Δεν έχω δει έκτοτε τίποτα κάτω από 1080p εξακαναλο, και μιλάμε για πραγματικό full HD και με σταθερό streaming σε φουλ ταχύτητα. Άσε που βρίσκει για κάθε επεισόδιο 10-20 full HD links και καμιά 20-40 720p.

Δυστυχώς έτσι είναι. Γεμάτο dead links και ψευτοHD έγινε το Kodi.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω οτι και με λυσεις τυπου debrid ειναι πολλα τα dead links

ΑΛΛΑ

σαν γενικό αποτέλεσμα, με λύσεις τυπου debrid θα βρεις πολύ πιο ευκολα καλό περιεχόμενο, σε συγκριση αναζητήσεων χωρις debrid.

Με δυο λογια αξιζει το πακετο σε αυτή την τιμή

Εκανα δοκιμαστικους λογαριασμους με διαφορες εταιρίες, στην τελικη ευθεία βγηκαν alldebrid ("γνωστοι" απο πολύ παλιά), debrid-link.fr και real-debrid.com. Τα υπολοιπα είτε ειχαν μαπα υπηρεσίες ή ήταν εξωφρενικά πανακριβα. Τελικα επελεξα και συνεχισα με debrid-link γιατί ήταν πιο κοντά στα γουστα μου και κάλυπτε περισσότερο τις αναγκες μου (και οχι μονο για kodi)

Στα υποψη οτι στο alldebrid μπορειτε ευκολα να πάρετε "πετσοκομενο" trial premium και να δειτε στην πράξη αν σας βολευει. Ζητά ένα κινητό και δίνει 7days ή 25gb (οποιο τελειώσει πρώτο. Περνάτε τις ρυθμίσεις στο urlresolver επανεκκινηση και έτοιμοι. Υποστηρίζεται απο όλα τα forks του exodus δηλαδη covenant, incursion, placenta, κλπ

Δεν είμαι fan λύσεων τυπου torrent (πχ quasar)

Δημοσ.

καλησπέρα. το real - debrit πώς το αγοράζετε; στην ιστοσελίδα του δεν έχει pay - pal και με την κάρτα μου , μου βγάζει λάθος. 

Δημοσ.

Να υποθέσω με κάρτα ελληνικής τράπεζας προσπάθησες;

Υπάρχουν κάποιοι μεταπωλητές που δέχονται paypal, αλλά θα χρεωθείς κάτι παραπάνω.

Google it

Δημοσ.

Ναι με κάρτα ελληνικής τράπεζας. δοκίμασα έναν μεταπωλητή που λες αλλά όταν μπήκα να πληρώσω δεν μου έβγαζε πουθενά paypal. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...