Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος. Το βγάζει και στην αναζήτηση (το repo) οπότε εύκολη η εγκατάσταση. Έβαλα debrid, 2η 90ημερη συνδρομή, γιατί χωρίς αυτό πρέπει να έχεις πολύ γερά νεύρα για να κάνεις τη δουλειά σου.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/2/2018 στις 3:18 ΜΜ, Prof_Chaos είπε

Μεσα στα menu το mi box πάει γρήγορα .. Μόλις μπεί kodi επίσης πάει γρήγορα στα settings menu κτλ ... Μόλις μπώ σε μενου απο πρόσθετο  φορτώνει το γρανάζι πολύ ώρα και κάποιες φορές δεν μπαίνει καν.

Δεν νομίζω οτι φταίει η ισχύς του mi box . Ακόμα και να έφταιγε δεν δικαιολογείτε να κάνει να μπεί σε μια κατηγορία 5 λεπά μετρημένα. Κατι δεν πάει καλά.

Αυτο που έχω καταλάβει είναι οτι μόλις μπει στο kodi η γραμμή απο 50mbps 44 οφέλειμο μετατρέπεται σε 1-1,5 mbps με 500MS latency! Τόσο μου έδειξαν κάποια πρόσθετα speedtests μέσα απο kodi..! 

3 διαφορετικά κατέβασα μέσα στο KODI το ίδιο latency και download speed. Εκτός kodi οι ταχύτητες στο android περιβάλλον επανέρχονται στα φυσιολογικά.

UPDATE.

Μόλις εγκατέστησα την παλιά έκδοση του KODI 16.1 στο mibox και πραγματικά πετάει.. ! Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει η 17.6 και κάνει ασταμάτητο loading .

Αν εχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με tv box ας μας ενημερώσει.

Καλησπέρα.

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. Απο που κατέβασες το kodi 16.1 για να το περάσω και εγώ?

Στις 6/2/2018 στις 2:27 ΜΜ, speedy23 είπε

H 16.1 δεν ειχε το θεμα με το hack μεσω υποτιτλων;

Όταν λες οτι είχε θέμα με το hack τι εννοείς?

Δημοσ.

Kodi 16 για android και arm cpu θα βρεις εδω

http://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/old/

Και το θεμα ασφαλειας που βρηκανε στην 17.1, αν και δεν ειχε σχεση αποκλειστικα με το kodi αλλα με "κακοβουλους" υποτιτλους απο την γνωστη, σαπια αλλα και δημοφιλη σελιδα opensubtitles.org

https://blog.checkpoint.com/2017/05/23/hacked-in-translation/

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση γιατί χάθηκα, έχω ένα σχετικά παλιό android box και έχει την έκδοση 16.1 αν δεν κάνω λάθος. Δεν μπορώ να του κάνω άλλη αναβάθμιση γτ δεν αναβαθμίζει τα android.

Το είχα αφήσει το άθλημα εδώ και κάτι μήνες και ήμουν στην φάση που απλά είχα Covenant και ότι έβρισκα απο exodus. Υπάρχει κάποια αλλαγή, κάτι καινούργιο που πρέπει να βάλω? Προχτές που προσπάθησε να δεί ο father μου είπε οτι δεν του δούλευε. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λίγο που διάβασα εδώ είδα οτι έχουν υπάρξει αλλαγές.

Αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον ας μου πει τι addons να βάλω για απλή χρήση καμια ταινιούλα και σειρές (δεν καίγομαι για full hd αναλυση κλπ)

Δημοσ.

Για το kodi που δεν αναβαθμιζεται λογω παλιου android, υπαρχει το spmc στο play που ειναι το πιο επισημο... unofficial fork του kodi 16 απο καποιον dev του, με ολες τις ενημερωσεις ασφαλειας που πηρε μονο η 17. Για τα αλλα δεν γνωριζω, το εχω γυρισει σε τορρεντοπροσθετα εδω και κατι μηνες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc16

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, jim_p είπε

Για το kodi που δεν αναβαθμιζεται λογω παλιου android, υπαρχει το spmc στο play που ειναι το πιο επισημο... unofficial fork του kodi 16 απο καποιον dev του, με ολες τις ενημερωσεις ασφαλειας που πηρε μονο η 17. Για τα αλλα δεν γνωριζω, το εχω γυρισει σε τορρεντοπροσθετα εδω και κατι μηνες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc16

Πολύ χρήσιμο αυτό δεν το γνώριζα, θα περιμένω και κάποιον συμφορουμίτη να μου πεί για κανένα addon και μόλις τελειώσω παο δουλειά θα πάω να τα βαλω και να κάνω δοκιμή

Δημοσ.

Ο πάροχος - όπως εμφανίζεται έπειτα από το search στο πρόσθετο - λέει ότι είναι HD.

O player του kodi -όταν παίξει-  λέει ότι είναι SD.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ποιός λέει αλήθεια;

Δημοσ.

O player προφανως, γιατι η πληφορορια που δινει ο παροχος ειναι ψευτικη και η ποιοτητα του βιντεο δεν μπορει να εξακριβωθει αν αυτο δεν παιξει.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Πολύ χρήσιμο αυτό δεν το γνώριζα, θα περιμένω και κάποιον συμφορουμίτη να μου πεί για κανένα addon και μόλις τελειώσω παο δουλειά θα πάω να τα βαλω και να κάνω δοκιμή

14 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Παιδιά μια ερώτηση γιατί χάθηκα, έχω ένα σχετικά παλιό android box και έχει την έκδοση 16.1 αν δεν κάνω λάθος. Δεν μπορώ να του κάνω άλλη αναβάθμιση γτ δεν αναβαθμίζει τα android.

Το είχα αφήσει το άθλημα εδώ και κάτι μήνες και ήμουν στην φάση που απλά είχα Covenant και ότι έβρισκα απο exodus. Υπάρχει κάποια αλλαγή, κάτι καινούργιο που πρέπει να βάλω? Προχτές που προσπάθησε να δεί ο father μου είπε οτι δεν του δούλευε. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λίγο που διάβασα εδώ είδα οτι έχουν υπάρξει αλλαγές.

Αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον ας μου πει τι addons να βάλω για απλή χρήση καμια ταινιούλα και σειρές (δεν καίγομαι για full hd αναλυση κλπ)

Περα απο την καλή λυση του jim, αν το boxaki εχει εισοδο για καρτα μνήμης, μπορεις να περάσεις librelec και να κανεις boot απο εκει. Ειναι μια εκδοση linux που εχει μονο kodi. Με την τελετυαία εκδοση φορα kodi 17.6

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα

Πως μπορω να προσθεσω εξωτερικους υποτιτλους στο KODI 17.6 μεσω του υπολογιστη μου,κατεβασμενους απο διαφορους παροχους,και πως τους επιλεγω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

ωραίο iptv και αθλητικα;) είναι το tvone1111.

2 ώρες πριν, mike1945 είπε

Καλημερα

Πως μπορω να προσθεσω εξωτερικους υποτιτλους στο KODI 17.6 μεσω του υπολογιστη μου,κατεβασμενους απο διαφορους παροχους,και πως τους επιλεγω?

Ευχαριστω.

http://www.google.gr/search?q=external+subs+kodi&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwihzpeD9J3ZAhXLsKQKHV9FDVkQ_AUIBigB#mhpiv=4&spf=1518353615317

στα audio settings όταν παίζει το βίντεο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...