BELL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, jogatore είπε Απεγκατασταση το kodi. Δυστυχώς σε windows δεν γίνεται έτσι
jogatore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, BELL είπε Δυστυχώς σε windows δεν γίνεται έτσι Τι ενοεις δεν γινετε. Ετσι το εχω κανει αρκετες φορες.
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αν στην απεγκατασταση πεις να σβησει και το %appdata%/kodi, μια χαρα γινεται. Επισης γινεται αν απλα σβησεις το φακελο kodi μεσα απο τον %appdata% χωρις να απεγκαταστησεις το kodi. Το κακο ειναι οτι μετα πρεπει να στησεις το kodi απο την αρχη, αλλα για καποιον που βαζει builds απο αριστερα και δεξια, το να ξαναστησει το kodi απο την αρχη ειναι αναγκαιο κακο. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδή εχω χάσει τον μπούσουλα και έχω να ρυθμίσω kodi απο τότε που δούλευε καλά το exodus .Δεν εχω ασχοληθεί εδώ και 1 χρόνο περίπου. Αλήθεια δουλεύει το exodus ή υπάρχει κάποιο αντίστοιχα καλό; Ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός για να ξεκινήσω Αγγλικός / Ελληνικός δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Θέλω να το εγκαταστήσω σε tv box και τηλεόραση με android λειτουργικό. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Prof_Chaos
Bennito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, jim_p είπε Ασυρματα συνδεεσαι? Και ενσύρματα που δοκίμασα τα ίδια χάλια.
michsof Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε επειδή εχω χάσει τον μπούσουλα και έχω να ρυθμίσω kodi απο τότε που δούλευε καλά το exodus .Δεν εχω ασχοληθεί εδώ και 1 χρόνο περίπου. Αλήθεια δουλεύει το exodus ή υπάρχει κάποιο αντίστοιχα καλό; Ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός για να ξεκινήσω Αγγλικός / Ελληνικός δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Θέλω να το εγκαταστήσω σε tv box και τηλεόραση με android λειτουργικό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός οδηγός https://drive.google.com/file/d/1iJmYppPadZbm7qs2ONneYXfsTrcUP5j-/edit 1
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Προτεινω να μετονομαστει το θεμα σε "Kodi - το απολυτο εργαλειο τυχαρπαστων builds"... 4
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγκατέστησα με 5-6 απο τα πιο γνωστά πρόσθετα και γίνεται το buffering του αιώνα και στις δύο συσκευές που το χρησιμοποιώ. Sony Android TV και Mi box Είμαι με VDSL 50άρα το wifi ελεγμένο ολα στην εντέλεια . Το Kodi όμως αργεί πάρα πολύ σε όλα τα πρόσθετα . Σκέφτομαι μήπως υπάρχει καποιο throttling απο τους ISPS είμαι με Cyta.. Χρησιμοποίησα το PureVPN και είδα αισθητή διαφορά . Οχι οτι άνοιγαν όλα νερό αλλά έμπαινε στα videos και στις κατηγορίες χωρίς να κάνει buffering 5 λεπτά! Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Prof_Chaos
Doubt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δεν χρησιμοποιεί κανείς το Elementum αντί του Quasar?
jim_p Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 @Prof_Chaos Αλλαξε dns και βαλε αυτους της google (8.8.8.8 και 8.8.4.4) και δες αν στο κανει. @Doubt Εγω, αν και το χρησιμοποιω σπανια.
what_if Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δεν χρησιμοποιεί κανείς το Elementum αντί του Quasar? δεν το ηξερα αλλα απο οτι ειδα ειναι fork του Quasar ,γιατι να το προτιμησει καποιος?
Doubt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται πως υπάρχει υποστήριξη, ανανεώσεις κ.λ.π. ενώ στο Quasar δεν... Προχθές ας πούμε είχε update. Δεν ισχυρίζομαι πως δουλεύει άψογα, κάθε άλλο. Προβληματικό είναι, αλλά ελπίζω πως κάποια στιγμή... https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/ Placenta & Cerebro δεν παίζουν ήδη. Τα αθλητικά κάνουν τίποτα; Θα δούμε ματς απόψε; Διόρθωση. Το Placenta υπάρχει στο Blamo Repo, το οποίο με τη σειρά του υπάρχει στην πηγή Dimitrology (Έλληνας?) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Doubt
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, jim_p είπε @Prof_Chaos Αλλαξε dns και βαλε αυτους της google (8.8.8.8 και 8.8.4.4) και δες αν στο κανει. Καταρχάς όταν υπάρχει αναφορά για buffering και υποψία throttling το DNS έχει ήδη "κάνει" την δουλειά του στο δικτυακό κομμάτι και δεν αποτελεί κομμάτι ενός τέτοιου προβλήματος. Όπως έχω σχολιάσει και παλαιότερα, δεν έχει κάποιο όφελος ένας πάροχος να κάνει κάτι τέτοιο (εκτός αν το κάνουν όλοι για κάποιο λόγο, πχ νομικές επιπτώσεις αλλά από τεχνικής πλευράς κάτι τέτοιο είναι πιό ολοκληρωμένο τεχνικά και δεν ξεμπερδευεις με απλή αλλαγή των DNS Servers). Γενικότερα με τόσα broken add-ons, repo's και διαφορετικές εκδόσεις Kodi/add-ons έχω διαπιστώσει αρκετά προβλήματα παίζοντας με τις ίδιες δικτυακές ρυθμίσεις, μέσα από το ίδιο LAN και διαφορετικές συσκευές με Kodi (άλλα παίζουν και άλλα όχι).
BELL Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Εγκατεστησα σε grecoTM το quasar και συνεχώς μου βγάζει μήνυμα "απαιτείται επανεκκίνηση του kodi πριν..." Γνωρίζει κανείς πως διορθώνεται;
what_if Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Doubt είπε Υποτίθεται πως υπάρχει υποστήριξη, ανανεώσεις κ.λ.π. ενώ στο Quasar δεν... Προχθές ας πούμε είχε update. Δεν ισχυρίζομαι πως δουλεύει άψογα, κάθε άλλο. Προβληματικό είναι, αλλά ελπίζω πως κάποια στιγμή... https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/ Placenta & Cerebro δεν παίζουν ήδη. Τα αθλητικά κάνουν τίποτα; Θα δούμε ματς απόψε; Διόρθωση. Το Placenta υπάρχει στο Blamo Repo, το οποίο με τη σειρά του υπάρχει στην πηγή Dimitrology (Έλληνας?) το δοκιμασα και ειναι πολυ πιο ασταθες κ buggy απο το quasar ,ναι εχει αρκετες βελτιωσεις ,πχ βρισκει seeders πολυ πιο γρηγορα αλλα στην περιπτωση μου ειχε πολυ περισσοτερα προβληματα bookmarked
Προτεινόμενες αναρτήσεις