Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν στην απεγκατασταση πεις να σβησει και το %appdata%/kodi, μια χαρα γινεται. Επισης γινεται αν απλα σβησεις το φακελο kodi μεσα απο τον %appdata% χωρις να απεγκαταστησεις το kodi. Το κακο ειναι οτι μετα πρεπει να στησεις το kodi απο την αρχη, αλλα για καποιον που βαζει builds απο αριστερα και δεξια, το να ξαναστησει το kodi απο την αρχη ειναι αναγκαιο κακο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή εχω χάσει τον μπούσουλα και έχω να ρυθμίσω kodi απο τότε που δούλευε καλά το exodus .Δεν εχω ασχοληθεί εδώ και 1 χρόνο περίπου.

Αλήθεια δουλεύει το exodus ή υπάρχει κάποιο αντίστοιχα καλό;

Ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός για να ξεκινήσω Αγγλικός / Ελληνικός δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Θέλω να το εγκαταστήσω σε tv box και τηλεόραση με android λειτουργικό.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε

επειδή εχω χάσει τον μπούσουλα και έχω να ρυθμίσω kodi απο τότε που δούλευε καλά το exodus .Δεν εχω ασχοληθεί εδώ και 1 χρόνο περίπου.

Αλήθεια δουλεύει το exodus ή υπάρχει κάποιο αντίστοιχα καλό;

Ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός για να ξεκινήσω Αγγλικός / Ελληνικός δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Θέλω να το εγκαταστήσω σε tv box και τηλεόραση με android λειτουργικό.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός οδηγός https://drive.google.com/file/d/1iJmYppPadZbm7qs2ONneYXfsTrcUP5j-/edit

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκατέστησα με 5-6 απο τα πιο γνωστά πρόσθετα και γίνεται το buffering του αιώνα και στις δύο συσκευές που το χρησιμοποιώ. Sony Android TV και Mi box

Είμαι με VDSL 50άρα το wifi ελεγμένο ολα στην εντέλεια . Το Kodi όμως αργεί πάρα πολύ σε όλα τα πρόσθετα .

Σκέφτομαι μήπως υπάρχει καποιο throttling απο τους ISPS είμαι με Cyta..

Χρησιμοποίησα το PureVPN και είδα αισθητή διαφορά . Οχι οτι άνοιγαν όλα νερό αλλά έμπαινε στα videos και στις κατηγορίες χωρίς να κάνει buffering 5 λεπτά!

Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

@Prof_Chaos

Αλλαξε dns και βαλε αυτους της google (8.8.8.8 και 8.8.4.4) και δες αν στο κανει.

@Doubt

Εγω, αν και το χρησιμοποιω σπανια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Δεν χρησιμοποιεί κανείς το Elementum αντί του Quasar?

δεν το ηξερα αλλα απο οτι ειδα ειναι fork του Quasar ,γιατι να το προτιμησει καποιος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποτίθεται πως υπάρχει υποστήριξη, ανανεώσεις κ.λ.π. ενώ στο Quasar δεν...

Προχθές ας πούμε είχε update.

Δεν ισχυρίζομαι πως δουλεύει άψογα, κάθε άλλο. Προβληματικό είναι, αλλά ελπίζω πως κάποια στιγμή...

https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/

Placenta & Cerebro δεν παίζουν ήδη. Τα αθλητικά κάνουν τίποτα; Θα δούμε ματς απόψε;

Διόρθωση.
Το Placenta υπάρχει στο Blamo Repo, το οποίο με τη σειρά του υπάρχει στην πηγή Dimitrology (Έλληνας?)

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

@Prof_Chaos

Αλλαξε dns και βαλε αυτους της google (8.8.8.8 και 8.8.4.4) και δες αν στο κανει.

Καταρχάς όταν υπάρχει αναφορά για buffering και υποψία throttling το DNS έχει ήδη "κάνει" την δουλειά του στο δικτυακό κομμάτι και δεν αποτελεί κομμάτι ενός τέτοιου προβλήματος. Όπως έχω σχολιάσει και παλαιότερα, δεν έχει κάποιο όφελος ένας πάροχος να κάνει κάτι τέτοιο (εκτός αν το κάνουν όλοι για κάποιο λόγο, πχ νομικές επιπτώσεις αλλά από τεχνικής πλευράς κάτι τέτοιο είναι πιό ολοκληρωμένο τεχνικά και δεν ξεμπερδευεις με απλή αλλαγή των DNS Servers). Γενικότερα με τόσα broken add-ons, repo's και διαφορετικές εκδόσεις Kodi/add-ons έχω διαπιστώσει αρκετά προβλήματα παίζοντας με τις ίδιες δικτυακές ρυθμίσεις, μέσα από το ίδιο LAN και διαφορετικές συσκευές με Kodi (άλλα παίζουν και άλλα όχι).

Δημοσ.

Εγκατεστησα σε grecoTM το quasar και συνεχώς μου βγάζει μήνυμα "απαιτείται επανεκκίνηση του kodi πριν..."

Γνωρίζει κανείς πως διορθώνεται;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Doubt είπε

Υποτίθεται πως υπάρχει υποστήριξη, ανανεώσεις κ.λ.π. ενώ στο Quasar δεν...

Προχθές ας πούμε είχε update.

Δεν ισχυρίζομαι πως δουλεύει άψογα, κάθε άλλο. Προβληματικό είναι, αλλά ελπίζω πως κάποια στιγμή...

https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/

Placenta & Cerebro δεν παίζουν ήδη. Τα αθλητικά κάνουν τίποτα; Θα δούμε ματς απόψε;

Διόρθωση.
Το Placenta υπάρχει στο Blamo Repo, το οποίο με τη σειρά του υπάρχει στην πηγή Dimitrology (Έλληνας?)

το δοκιμασα και ειναι πολυ πιο ασταθες κ buggy απο το quasar ,ναι εχει αρκετες βελτιωσεις ,πχ βρισκει seeders πολυ πιο γρηγορα αλλα στην περιπτωση μου ειχε πολυ περισσοτερα προβληματα 

bookmarked

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...