jeep13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, michalisgr είπε Ψάχνω να βάλω νοβα και ΟΤΕ αλλά μέσα από αυτό δε μπορώ να κάνω τπτ.. Πώς θα βγω τώρα να παω στο κανονικό μενού του κοντι; Καναλια νοβα και οτε, υπαρχουν υπηρεσιες iptv, που πληρωνεις και βλεπεις (δεν ξερω αν κολλανε κλπ δε τα εχω δοκιμασει) +ειναι και λιγο ακριβα. Παλια καποιες φορες εβρισκες τα καναλια του οτε στο προσθετο ultimateiptv, αλλα ειτε δεν δουλευαν ειτε μετα απο λιγες ωρες-μερες σταματουσαν. Αυτο με το κεντρικο μενου, δεν καταλαβα τι ρωτας. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από jeep13
michalisgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, jeep13 είπε Καναλια νοβα και οτε, υπαρχουν υπηρεσιες iptv, που πληρωνεις και βλεπεις (δεν ξερω αν κολλανε κλπ δε τα εχω δοκιμασει) +ειναι και λιγο ακριβα. Παλια καποιες φορες εβρισκες τα καναλια του οτε στο προσθετο ultimateiptv, αλλα ειτε δεν δουλευαν ειτε μετα απο λιγες ωρες-μερες σταματουσαν. Αυτο με το κεντρικο μενου, δεν καταλαβα τι ρωτας. Καλημέρα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι να το βάλω στο κοντι και να βλέπω δωρεάν τα κανάλια ΟΤΕ και νόβα έτσι.. Εννοώ ότι όταν ανοίγει πλέον το κόντι με πάει στο greekcodi δεν ανοίγει το παράθυρο με τις επιλογές να προσθέσω κάτι ή με το γρανάζι πάνω..
letom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, michalisgr said: ήρθε το μηχανάκι μου που αγόρασα alfawise h96 pro+. Έβαλα το παρακάτω πρόγραμμα στο μηχανάκι. Είναι από τα καλά;; Η μπορώ να βάλω κι κάτι καλύτερο; Τώρα επειδή είμαι λίγο άσχετος με το κόντι μπορώ να βάλω να βλεπω και τα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια;; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να βάλω; Όταν έχει ματς θα πας στα αθλητικά στο sportsdevil την ώρα της έναρξης και θα επιλέξεις το ματς που θες και θα σου βγάλει λινκς για live streaming. Για να προσθέσεις κάτι δικό σου θα πας στα Πρόσθετα ή στο Σύστημα-Πρόσθετα και θα το προσθέσεις από εκεί. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από letom
michalisgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, letom είπε Όταν έχει ματς θα πας στα αθλητικά στο sportsdevil την ώρα της έναρξης και θα επιλέξεις το ματς που θες και θα σου βγάλει λινκς για live streaming. Για να προσθέσεις κάτι δικό σου θα πας στα Πρόσθετα ή στο Σύστημα-Πρόσθετα και θα το προσθέσεις από εκεί. Ευχαριστώ πολύ..Για τα ΟΤΕ τιβι ή τα Νοβασίνεμα δεν έχει κάτι ε,,,
Bennito Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα. Σε καινούριο Mecool M8s Pro στο Covenant (αυτό πέρασα πρώτο, αυτό δοκίμασα μόνο) στα μενού επιλέγω ταινίες (ή σειρές) --> χρονολογία και εκεί κολλάει (δεν παγώνει, κάνει buffering για πάντα). Με esc γυρίζει πίσω, επιλέγω ταινίες (ή σειρές) --> είδος --> π.χ. action και μετά δεν εμφανίζει τις ταινίες της κατηγορίας, παραμένει το περιστρεφόμενο σηματάκι. Δοκίμασα και με wifi αλλά και με ethernet. Την ίδια ώρα στον υπολογιστή αυτές οι κινήσεις γίνονται κανονικά, Kodi 17.6 και στις 2 περιπτώσεις, στο ίδιο δίκτυο. TV 4K, αν και δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Σας παρακαλώ βοηθήστε, είναι κρίμα να το πετάξω από το παράθυρο
what_if Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Bennito είπε Καλημέρα. Σε καινούριο Mecool M8s Pro στο Covenant (αυτό πέρασα πρώτο, αυτό δοκίμασα μόνο) στα μενού επιλέγω ταινίες (ή σειρές) --> χρονολογία και εκεί κολλάει (δεν παγώνει, κάνει buffering για πάντα). Με esc γυρίζει πίσω, επιλέγω ταινίες (ή σειρές) --> είδος --> π.χ. action και μετά δεν εμφανίζει τις ταινίες της κατηγορίας, παραμένει το περιστρεφόμενο σηματάκι. Δοκίμασα και με wifi αλλά και με ethernet. Την ίδια ώρα στον υπολογιστή αυτές οι κινήσεις γίνονται κανονικά, Kodi 17.6 και στις 2 περιπτώσεις, στο ίδιο δίκτυο. TV 4K, αν και δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Σας παρακαλώ βοηθήστε, είναι κρίμα να το πετάξω από το παράθυρο ασε το covenant k περνα το neptune rising κ το incursion Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από what_if
Bennito Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, what_if είπε ασε το covenant k περνα το neptune rising κ το incursion Θα το κάνω το βράδυ, αλλά πως εξηγείς ότι το ίδιο set up δούλευε στο λάπτοπ;
what_if Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 τι ψαχνεις να βρεις τωρα ,διαφορετικο λειτουργικο ,διαφορετικο hardware κλπ κλπ
gbouros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, michalisgr είπε Ευχαριστώ πολύ..Για τα ΟΤΕ τιβι ή τα Νοβασίνεμα δεν έχει κάτι ε,,, Το να σου πει κανείς πως να βλέπεις παράνομα ΟΤΕ ή nova είναι ενάντια στους κανονισμούς του site και οποιαδήποτε συζήτηση για τέτοια θέματα καλό είναι να γίνεται με πμ. 43 λεπτά πριν, what_if είπε ασε το covenant k περνα το neptune rising κ το incursion Εμένα πάλι και το neptune rising αλλά και το incursion δεν δουλεύουν. Πάω να δω ταινία και δεν μπαίνει σε κάνενα από τα μενού (πχ ανά έτος ή people watching ή οτιδήποτε και να πατήσω) ούτε και το search. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ το covenant που ακόμα δουλεύει αρκετά καλά (με real-debrid παρόχους) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από gbouros
letom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, michalisgr said: Ευχαριστώ πολύ..Για τα ΟΤΕ τιβι ή τα Νοβασίνεμα δεν έχει κάτι ε,,, Έχει ό,τι θες αλλά δεν μπορούμε να λέμε πολλά φόρα παρτίδα. Πχ στα αθλητικά κάνε αυτό που σου είπα και θα καταλάβεις. Και για ταινίες δες αυτά που γράφουν για covenant, neptune κλπ.
michsof Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Bennito είπε Καλημέρα. Σε καινούριο Mecool M8s Pro στο Covenant (αυτό πέρασα πρώτο, αυτό δοκίμασα μόνο) στα μενού επιλέγω ταινίες (ή σειρές) --> χρονολογία και εκεί κολλάει (δεν παγώνει, κάνει buffering για πάντα). Με esc γυρίζει πίσω, επιλέγω ταινίες (ή σειρές) --> είδος --> π.χ. action και μετά δεν εμφανίζει τις ταινίες της κατηγορίας, παραμένει το περιστρεφόμενο σηματάκι. Δοκίμασα και με wifi αλλά και με ethernet. Την ίδια ώρα στον υπολογιστή αυτές οι κινήσεις γίνονται κανονικά, Kodi 17.6 και στις 2 περιπτώσεις, στο ίδιο δίκτυο. TV 4K, αν και δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Σας παρακαλώ βοηθήστε, είναι κρίμα να το πετάξω από το παράθυρο Δώσε static ip στο Mecool, κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν δουλευεί .
BELL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά εάν θέλουμε να σβήσουμε το GKN Build πως το κάνουμε; edit ευρέθη Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από BELL
Bennito Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, michsof είπε Δώσε static ip στο Mecool, κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν δουλευεί . Το έκανα, δυστυχώς δεν έφτιαξε. Βασικά έχω τραγικές ταχύτητες στο boxάκι. Με το ookla μέτρησα ταχύτητα download 0,5 Mbps!! Γιατί τόσο χάλια;;;; (στο κινητό 11 Mbps).
jogatore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, BELL είπε Παιδιά εάν θέλουμε να σβήσουμε το GKN Build πως το κάνουμε; edit ευρέθη Απεγκατασταση το kodi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις