Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως ξερει καποιος να μου πει αν μπορω να δω τα ελευθερα γερμανικα καναλια μεσω kodi??? ρτλ σπορτ1 eurosport2....

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, what_if είπε

οταν χρειαστει να παιξεις φορμα εικονας που δεν ειναι hardware accelerated θα καταλαβεις γιατι θες να ειναι δυνατο το μηχανακι

εχω το κουτακι που λινκαρα,πχ επαιξε hevc 10bit με χρηση cpu 80% μεν αλλα το επαιξε νερο

επισης δοκιμασε να βαλεις στο osmc chromium add on k θα δεις οτι ειτε δεν στο βρισκει για να στο εγκαταστησει γιατι δεν υπαρχει για arm αρχιτεκτονικη ,ειτε αν τον βαλεις μεσα απο linux διανομη οτι σερνεται ,το chromium περα απο το browsing τον χρειαζεσαι για netflix εαν ποτε το θελησεις

τελος οι θυρες κτλπ θα σου χρειαστουν για να συνδεσεις πληκτρολογια ,ποντικια η κ εξωτερικο σκληρο κ οτι αλλο θελησεις αν ποτε θελησεις windows η linux

εχω περασει απο κουτακια android κ δεν συγκρινονται με χ86 ,ουτε καν τα pi δεν συγκρινονται σε κοστος κ ευελιξια ,δυναμη ,δυνατοτητες κλπ

το quasar δεν ειναι τοσο χαλια ,μολις το στησεις καλα ξερει οτι θα βρεις σχεδον τα παντα σε ποιοτητες πολυ καλυτερες κ σε πολυ περισσοτερες επιλογες απο τα streaming add ons 

κ κρασαρισμα να φαει δεν ειναι τοσο συχνο που να ειναι προβλημα

απο ολα τα streaming που εχω βαλει (placenta ,neptune rising ,incursion) μονο το neptune ψιλολεει

Σου έχει παίξει νεράκι 10bit HEVC;! Τι ανάλυση; Γιατί διαβάζω ότι ο επεξεργαστής δεν επαρκεί για software decoding (βασικά για 4k που έψαχνα). 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Σου έχει παίξει νεράκι 10bit HEVC;! Τι ανάλυση; Γιατί διαβάζω ότι ο επεξεργαστής δεν επαρκεί για software decoding (βασικά για 4k που έψαχνα). 

1920χ1080

• Like 1
Δημοσ.

Και με τα 2 GB είσαι ικανοποιημένος; Αυτά τα μηχανάκια πάντως φαίνονται ιδανικά για Kodi, ειδικά σε σχέση με τα -καλύτερα παίξε Τζόκερ- android boxes. Αλλά η τιμή τους είναι διπλάσια και πολλές φορές τριπλάσια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Και με τα 2 GB είσαι ικανοποιημένος; Αυτά τα μηχανάκια πάντως φαίνονται ιδανικά για Kodi, ειδικά σε σχέση με τα -καλύτερα παίξε Τζόκερ- android boxes. Αλλά η τιμή τους είναι διπλάσια και πολλές φορές τριπλάσια.

αυτο που λινκαρα το πηρα πριν ενα χρονο στα 70+ ευρω οσο κοστιζει δλδ ενα pi3 + τα εξτρα που χρειαζεται

στα windows 10 ltsb με καμποσο tweaking ειναι ανεκτο ,με μια ελαφρια διανομη linux ειναι οκ ,με libreelec που το χρησιμοποιω μαζι με quasar ,neptune rising + chromium ειναι σφαιρα

σκεψου οτι τρεχω quasar ταινια 5gb πχ κ ταυτοχρονα κανω pause k ελαφρυ σερφαρισμα χωρις κανενα προβλημα

το κυριοτερο πλεονεκτημα του βεβαια ειναι οτι οποιο os κ να του βαλεις θα εχεις επ αοριστο updates στο ιδιο το λειτουργικο κ στο kodi

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, what_if είπε

οταν χρειαστει να παιξεις φορμα εικονας που δεν ειναι hardware accelerated θα καταλαβεις γιατι θες να ειναι δυνατο το μηχανακι

εχω το κουτακι που λινκαρα,πχ επαιξε hevc 10bit με χρηση cpu 80% μεν αλλα το επαιξε νερο

επισης δοκιμασε να βαλεις στο osmc chromium add on k θα δεις οτι ειτε δεν στο βρισκει για να στο εγκαταστησει γιατι δεν υπαρχει για arm αρχιτεκτονικη ,ειτε αν τον βαλεις μεσα απο linux διανομη οτι σερνεται ,το chromium περα απο το browsing τον χρειαζεσαι για netflix εαν ποτε το θελησεις

τελος οι θυρες κτλπ θα σου χρειαστουν για να συνδεσεις πληκτρολογια ,ποντικια η κ εξωτερικο σκληρο κ οτι αλλο θελησεις αν ποτε θελησεις windows η linux

εχω περασει απο κουτακια android κ δεν συγκρινονται με χ86 ,ουτε καν τα pi δεν συγκρινονται σε κοστος κ ευελιξια ,δυναμη ,δυνατοτητες κλπ

το quasar δεν ειναι τοσο χαλια ,μολις το στησεις καλα ξερει οτι θα βρεις σχεδον τα παντα σε ποιοτητες πολυ καλυτερες κ σε πολυ περισσοτερες επιλογες απο τα streaming add ons 

κ κρασαρισμα να φαει δεν ειναι τοσο συχνο που να ειναι προβλημα

απο ολα τα streaming που εχω βαλει (placenta ,neptune rising ,incursion) μονο το neptune ψιλολεει

Καλά, για τις θύρες το ξέρω καλά, αφού κι εγώ έχω πάνω στικάκι, air mouse και ασύρματο πληκτρολόγιο και έχω και άλλη μία ελεύυθερη. Εσύ έχεις παραπάνω;

Για το netflix έχεις πολύ δίκιο και είναι μια έλλειψη του osmc, αφού τώρα που θέλω να βάλω, η λύση που κατέληξα είναι το chromecast, μια και δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ το Pi για αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, gregpec2 said:

Εγώ πάντως βλέπω οτι όλα τα τελευταία βίντεο-πρόσθετα (neptune κτ.λ.) έχουν πηγές που είτε θα θέλουν αυτό το σπαστικό pair, είτε θα κάνουν μια ώρα buffering, είτε θα έχουν χάλια ποιότητα. Δηλαδή σώνει και καλά να πληρώσουμε real-debrid; Ή να χρησιμοποιούμε το ασταθές quasar; Πολλή ταλαιπωρία τελευταία με το Kodi. Ουφ τα είπα και ξεθύμανα.

Εγώ με covenant και με ταχύτητα μόλις 5-6 MBps δεν έχω κανένα προβλημα. Βγάζει ελάχιστες πηγές που ζητούν pair (πχ. 2 στις 10) τις οποίες απλώς προσπερνάω. Οι υπόλοιπες παίζουν κανονικά χωρίς κολλήματα κλπ.

Επεξ/σία από letom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και εγω με covenant+alluc( τελευταια παει πιο καλα) και quasar την βγαζω . Στο tvbox terrarium.

Επεξ/σία από jeep13
Δημοσ.

Επειδή θα μου σπάσει τα νεύρα και θα στείλω το κουτάκι από το παράθυρο κάτω, στον δρόμο... Μπορείτε να μου πείτε τι κουλαμάρα είναι η ακόλουθη;

Κατεβάζω από quasar (τόρεντ δλδ) ενα αρχείο, ένα επεισόδιο σειράς συνήθως. Περίπου 1 γκίγκα ας πούμε. Αυτό πικάρει στα 800-900 kbs για το αρχικό buffering (2-3-4% του συνολικού αρχείου). Κάπου μεταξύ 40-55% του buffering αρχίζει να πέφτει στα 500-300-180-100-50-30-10-5-3-2-1 kbs! Μένει εκεί για κάμποση ώρα, κανένα δίλεπτο-τρίλεπτο. Έπειτα τρώει μία κλωτσιά και πάει στα 1200-1300 kbs (λολ, δεν πιάνω τόσα ούτε στο pc, δεν αντέχει η γραμμή).

Αντιλαμβάνομαι ότι αρκετά από τα παραπάνω stats είναι fake. Αλλά το κάνει αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες. Απλώς βλέπω ένα επεισόδιο κάθε 4-5 μέρες, δεν έχω χρόνο, γι' αυτό δεν ασχολήθηκα με το πρόβλημα. Όμως πριν από λίγο έσκασα στα γέλια, διότι δεν έφτανε μόνο η παραπάνω περιγραφή, αλλά όταν το buffering έφτασε στο 95%, ξαφνικά επέστρεψε κάπου στο 85% και συνέχισε να φορτώνει ως το 100% :D

Καμία ιδέα; Έχετε παρατηρήσει καμιά παλαβή συμπεριφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

chromium 63 για libreelec (φανταζομαι παιζει κ σε openelec), εννοειται  x86_64

https://forum.libreelec.tv/thread/109-chromium/?pageNo=5

επιτελους αξιωθηκε ιδιωτης γιατι ειχανε κολλησει στον 55 o οποιος εχει διαφορα θεματα πλεον

το δοκιμασα κ παιζει αψογα ,πολυ καλυτερα απο το official 55 ,ειναι κ hardware accelerated στo τελευταιο build

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.
15 ώρες πριν, jonkyr είπε

Επειδή θα μου σπάσει τα νεύρα και θα στείλω το κουτάκι από το παράθυρο κάτω, στον δρόμο... Μπορείτε να μου πείτε τι κουλαμάρα είναι η ακόλουθη;

Κατεβάζω από quasar (τόρεντ δλδ) ενα αρχείο, ένα επεισόδιο σειράς συνήθως. Περίπου 1 γκίγκα ας πούμε. Αυτό πικάρει στα 800-900 kbs για το αρχικό buffering (2-3-4% του συνολικού αρχείου). Κάπου μεταξύ 40-55% του buffering αρχίζει να πέφτει στα 500-300-180-100-50-30-10-5-3-2-1 kbs! Μένει εκεί για κάμποση ώρα, κανένα δίλεπτο-τρίλεπτο. Έπειτα τρώει μία κλωτσιά και πάει στα 1200-1300 kbs (λολ, δεν πιάνω τόσα ούτε στο pc, δεν αντέχει η γραμμή).

Αντιλαμβάνομαι ότι αρκετά από τα παραπάνω stats είναι fake. Αλλά το κάνει αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες. Απλώς βλέπω ένα επεισόδιο κάθε 4-5 μέρες, δεν έχω χρόνο, γι' αυτό δεν ασχολήθηκα με το πρόβλημα. Όμως πριν από λίγο έσκασα στα γέλια, διότι δεν έφτανε μόνο η παραπάνω περιγραφή, αλλά όταν το buffering έφτασε στο 95%, ξαφνικά επέστρεψε κάπου στο 85% και συνέχισε να φορτώνει ως το 100% :D

Καμία ιδέα; Έχετε παρατηρήσει καμιά παλαβή συμπεριφορά;

το ίδιο κι εγώ αλλά σε acestreams .. νόμιζα πως είχε να κάνει με ISP ή IP αλλά πράγματι όταν από τα νεύρα μου το άφησα στην άκρη, ξαφνικά ανέβασε πάλι ταχύτητα από το 0 (και με 98 seeders) μέχρι που τελικά άνοιξε - στην αρχή είχε κολλήματα αλλά στη συνέχεια έτρεψε ΟΚ..
x92 κουτί με 6αρι android 3/32.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pdYpNoS είπε

το ίδιο κι εγώ αλλά σε acestreams .. νόμιζα πως είχε να κάνει με ISP ή IP αλλά πράγματι όταν από τα νεύρα μου το άφησα στην άκρη, ξαφνικά ανέβασε πάλι ταχύτητα από το 0 (και με 98 seeders) μέχρι που τελικά άνοιξε - στην αρχή είχε κολλήματα αλλά στη συνέχεια έτρεψε ΟΚ..
x92 κουτί με 6αρι android 3/32.

Καμία σχέση με ISP ή IP. Μειώνεται περίπου στο 50%, εκτοξεύεται μετά από 2-3 λεπτά και καταγράφει ταχύτητες που είναι αδύνατο να πιάσει η γραμμή μου. Η συμπεριφορά καταγράφηκε με επεισόδια από σειρές, δλδ περίπου 1 γκίγκα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν κατέβαζα μία ταινία ή επεισόδιο 6-8 γκίγκα, αν δλδ θα έκανε λούπα και επανάληψη του φαινομένου κατά τη διάρκεια του buffering (επειδή θα ήθελε περισσότερη ώρα για να κατεβάσει αυτό το αρχικό segment που απαιτείται).

Εγώ είμαι με M8S (αν θυμάμαι καλά) και android 6 (αν θυμάμαι πάλι καλά).

Δημοσ.

ήρθε το μηχανάκι μου που αγόρασα alfawise h96 pro+. Έβαλα το παρακάτω πρόγραμμα στο μηχανάκι. Είναι από τα καλά;; Η μπορώ να βάλω κι κάτι καλύτερο; Τώρα επειδή είμαι λίγο άσχετος με το κόντι μπορώ να βάλω να βλεπω και τα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια;; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να βάλω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να βάλω νοβα και ΟΤΕ αλλά μέσα από αυτό δε μπορώ να κάνω τπτ.. Πώς θα βγω τώρα να παω στο κανονικό μενού του κοντι; 

Επεξ/σία από michalisgr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...