Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες? Θα το ξανατσεκάρω. Μου φαίνεται δύσκολο να έγινε κάτι  λάθος γιατί τους έχει έτοιμους περασμένους, απλώς το Οκ πατάς μέχρι το τέλος. Το έκανα 2-3 φορές. Θα το ξαναδώ πάντως, σ' ευχαριστώ.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, letom είπε

Λες? Θα το ξανατσεκάρω. Μου φαίνεται δύσκολο να έγινε κάτι  λάθος γιατί τους έχει έτοιμους περασμένους, απλώς το Οκ πατάς μέχρι το τέλος. Το έκανα 2-3 φορές. Θα το ξαναδώ πάντως, σ' ευχαριστώ.

Τους DNS τους έχει έτοιμους. Τις δικές σου διευθύνσεις έλεγξε. Δεν είναι πάντα οι σωστές.

Δημοσ.

Καλημέρα...

Πριν λίγες μέρες αγόρασα το beelink gt1 ultimate.

Κατέβασα το kodi πέρασα build αλλά όταν πάω να δω ταινία σέρνεται κολλάει συνέχεια, δοκίμασα και άλλα build αλλά κάνει το ίδιο.

Στο kodi πέρασα το dns της google.

Κατέβασα το terrarium, ότι ταινία να βάλω δεν κολλάει καθόλου.

Είμαι με wifi αλλά και με καλώδιο το ίδιο κάνει.

Έχω cyta με 16αρα ταχύτητα και αυτό το ρούτερ   ZTE ZXV10 H201L.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, michsof είπε

Είχα παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε όταν έδωσα στατική ip στο beelink.

Και εγώ έβαλα στατική ip δούλεψε για λίγες μέρες και τώρα κολλάει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά καλά λέω boxakia και χαζομάρες. Ένα pc και τέλος! Κι όποιος θέλει για χαμηλή κατανάλωση κι έχει θέμα με το μέγεθος, υπάρχουν και τα mini pc , intel nuc κτλ. Το ΜΟΝΟ που τα παίζει όλα! Ότι και να βάλεις!

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Τελικά καλά λέω boxakia και χαζομάρες. Ένα pc και τέλος! Κι όποιος θέλει για χαμηλή κατανάλωση κι έχει θέμα με το μέγεθος, υπάρχουν και τα mini pc , intel nuk κτλ. Το ΜΟΝΟ που τα παίζει όλα! Ότι και να βάλεις!

ετσι ,ενα x86 κ καθαρισες απο updates κ συμβατοτητες κ μλκες

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekkli είπε

και η ακόμα πιο απλή λύση όσον αφορά κατανάλωση και εμφάνιση και τιμή είναι το Pi

3 λεπτά πριν, what_if είπε

ετσι ,ενα x86 κ καθαρισες απο updates κ συμβατοτητες κ μλκες

Πάρα πολύ σωστά!!!:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ekkli είπε

και η ακόμα πιο απλή λύση όσον αφορά κατανάλωση και εμφάνιση και τιμή είναι το Pi

οχι ακριβως ,με τα εξτρα που χρειαζεται το pi παιρνεις ενα ετοιμο χ86 κινεζικο pcακι που ειναι κ πολυ δυνατοτερο κ εχει κ ολα τα ports κ συνδεσεις που θα χρειαστεις κ σκληρο δισκακι emmc

του βαζεις κ μια διανομη στυλ libreelec κ ξενοιαζεις 

κ ασε τους αλλους να ψαχνουν updates κ firmwares κ να προσπαθουν να κανουν το android να μην σερνεται κ το kodi να μην κρασαρει κλπ κλπ

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_562950.html

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός!!! Μία διόρθωση μόνο. Υπάρχουν σε αγγελίες ευκαιρίες που μπορεί να βρει κάποιος ολοκληρωμένο σετ pi με 50-60+ ευρώ.:)

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.
12 ώρες πριν, what_if είπε

οχι ακριβως ,με τα εξτρα που χρειαζεται το pi παιρνεις ενα ετοιμο χ86 κινεζικο pcακι που ειναι κ πολυ δυνατοτερο κ εχει κ ολα τα ports κ συνδεσεις που θα χρειαστεις κ σκληρο δισκακι emmc

του βαζεις κ μια διανομη στυλ libreelec κ ξενοιαζεις 

κ ασε τους αλλους να ψαχνουν updates κ firmwares κ να προσπαθουν να κανουν το android να μην σερνεται κ το kodi να μην κρασαρει κλπ κλπ

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_562950.html

θα μου επιτρέψετε να επιμείνω, τουλάχιστον εις ότι αφορά την τιμή,
από eshop, σήμερα, που δεν είναι σε προσφορά, παίρνεις όλο το πακέτο στα ~70€, από Ελλάδα, χωρίς τελωνεία.

Αν περιμένεις να το βγάλει και crazy sunday, που το βγάζει μια φορά το 3μηνο, θα πέσει κάνα δεκάρικο.

Όσον αφορά την ευκολία και εδώ, osmc του βάζεις και ξεμπλέκεις με updates κλπ και κάνεις τα πάντα.

Είναι επίσης, από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεσαι πιο δυνατό μηχάνημα. Δεν μπορείς να πας πιο γρήγορα. Ακόμα και το Pi έχει παραπάνω ισχύ απ'όση χρειάζεται το xbmc.

Και μια ερώτηση, γιατί είναι το μοναδικό που δεν ξέρω, τι παραπάνω θύρες και ports έχει το x86 σε σχέση με το Pi3b;
Που θα σου χρειαστούν σε xbmc.

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω οτι όλα τα τελευταία βίντεο-πρόσθετα (neptune κτ.λ.) έχουν πηγές που είτε θα θέλουν αυτό το σπαστικό pair, είτε θα κάνουν μια ώρα buffering, είτε θα έχουν χάλια ποιότητα. Δηλαδή σώνει και καλά να πληρώσουμε real-debrid; Ή να χρησιμοποιούμε το ασταθές quasar; Πολλή ταλαιπωρία τελευταία με το Kodi. Ουφ τα είπα και ξεθύμανα.

Δημοσ.
Στις 1/24/2018 στις 11:33 ΠΜ, ekkli είπε

θα μου επιτρέψετε να επιμείνω, τουλάχιστον εις ότι αφορά την τιμή,
από eshop, σήμερα, που δεν είναι σε προσφορά, παίρνεις όλο το πακέτο στα ~70€, από Ελλάδα, χωρίς τελωνεία.

Αν περιμένεις να το βγάλει και crazy sunday, που το βγάζει μια φορά το 3μηνο, θα πέσει κάνα δεκάρικο.

Όσον αφορά την ευκολία και εδώ, osmc του βάζεις και ξεμπλέκεις με updates κλπ και κάνεις τα πάντα.

Είναι επίσης, από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεσαι πιο δυνατό μηχάνημα. Δεν μπορείς να πας πιο γρήγορα. Ακόμα και το Pi έχει παραπάνω ισχύ απ'όση χρειάζεται το xbmc.

Και μια ερώτηση, γιατί είναι το μοναδικό που δεν ξέρω, τι παραπάνω θύρες και ports έχει το x86 σε σχέση με το Pi3b;
Που θα σου χρειαστούν σε xbmc.

οταν χρειαστει να παιξεις φορμα εικονας που δεν ειναι hardware accelerated θα καταλαβεις γιατι θες να ειναι δυνατο το μηχανακι

εχω το κουτακι που λινκαρα,πχ επαιξε hevc 10bit με χρηση cpu 80% μεν αλλα το επαιξε νερο

επισης δοκιμασε να βαλεις στο osmc chromium add on k θα δεις οτι ειτε δεν στο βρισκει για να στο εγκαταστησει γιατι δεν υπαρχει για arm αρχιτεκτονικη ,ειτε αν τον βαλεις μεσα απο linux διανομη οτι σερνεται ,το chromium περα απο το browsing τον χρειαζεσαι για netflix εαν ποτε το θελησεις

τελος οι θυρες κτλπ θα σου χρειαστουν για να συνδεσεις πληκτρολογια ,ποντικια η κ εξωτερικο σκληρο κ οτι αλλο θελησεις αν ποτε θελησεις windows η linux

εχω περασει απο κουτακια android κ δεν συγκρινονται με χ86 ,ουτε καν τα pi δεν συγκρινονται σε κοστος κ ευελιξια ,δυναμη ,δυνατοτητες κλπ

18 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Εγώ πάντως βλέπω οτι όλα τα τελευταία βίντεο-πρόσθετα (neptune κτ.λ.) έχουν πηγές που είτε θα θέλουν αυτό το σπαστικό pair, είτε θα κάνουν μια ώρα buffering, είτε θα έχουν χάλια ποιότητα. Δηλαδή σώνει και καλά να πληρώσουμε real-debrid; Ή να χρησιμοποιούμε το ασταθές quasar; Πολλή ταλαιπωρία τελευταία με το Kodi. Ουφ τα είπα και ξεθύμανα.

το quasar δεν ειναι τοσο χαλια ,μολις το στησεις καλα ξερει οτι θα βρεις σχεδον τα παντα σε ποιοτητες πολυ καλυτερες κ σε πολυ περισσοτερες επιλογες απο τα streaming add ons 

κ κρασαρισμα να φαει δεν ειναι τοσο συχνο που να ειναι προβλημα

απο ολα τα streaming που εχω βαλει (placenta ,neptune rising ,incursion) μονο το neptune ψιλολεει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...