Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήθελα να αλλάξω το estuary skin του kodi αφού το στησα στην 29άρα crt για τους γέρους και τα γράμματα ήταν ψείρες ακόμα και για τα δικά μου μάτια.Επίσης το μαμίσιο σκιν έχει μόνο arial font. Έτσι έβαλα το grid ενώ όμως - ο βλάκας- είχα ελληνικούς χαρακτήρες.

Το grid εγκαταστάθηκε, τα γράμματα φύγανε γέμισα τετραγωνάκια [] []...

Τελικά βρήκα το indigo και... το ρήμαξα με factory reset.

Τα γράφω αυτά για να επιστήσω την προσοχή στους νέους ακόλουθους του σπορ ως επίσης και για να ρωτήσω τους μυημένους:

Ποιό skin έχει μεγάλους χαρακτήρες; Όχι τόσο για τα μενού αλλά για να φαίνεται καθαρά η υπόθεση της ταινίας. Μην πείτε να εκπαραθυρώσω την crt γιατί οικονομικά αυτή την εποχή..."η νύχτα είναι μεγάλη και γεμάτη τρόμο".

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω το Build από Dimitrology το Boomshakalaka, αλλά στους υπότιτλους δεν φορτώνει τίποτα! Κάποια λύση; Σε άλλα Build δεν είχα κάτι παρόμοιο

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω το Build από Dimitrology το Boomshakalaka, αλλά στους υπότιτλους δεν φορτώνει τίποτα! Κάποια λύση; Σε άλλα Build δεν είχα κάτι παρόμοιο

Κάνε μια δοκιμή και βάλε στο σύστημα σου dns της google (8.8.8.8 και 8.8.4.4) το είχα συναντήσει παλαιότερα σαν πρόβλημα... ποτέ δεν ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

To terrarium, το kodi και το spmc ειναι 3 εντελως διαφορετικες εφαρμογες, οποτε ναι, μπορεις να τις εχεις και τις 3 στο ιδιο συστημα και να ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους. Δεν ξερω βεβαια αν το spmc χρησιμοποιει τους ιδιους φακελους, πχ userdata, με το kodi μιας και ειναι fork του, αλλα το θεωρω λγο απιθανο. 

Δημοσ.

Όχι jim_p δεν χρησιμοποιούν τους ίδιους φακέλους. Του ενός είναι όλα στο org.xbmc.kodi και του άλλου στο org.xbmc.spmc.

Δημοσ.

υπαρχει τροπος να εχω 2 Instances του spmc στο ιδιο box?

το ενα για kodi builld  και το αλλο για το terrarium build.

Το ένα build θα είναι στο φάκελο org.xbmc.spmc και το άλλο στον φάκελο org.xbmc.terrariumspmc

Αναλόγως ποιο build θέλεις να φορτώσεις, θα κάνεις και την ανάλογη μετανομοσία.

• Like 1
Δημοσ.

To terrarium, το kodi και το spmc ειναι 3 εντελως διαφορετικες εφαρμογες, οποτε ναι, μπορεις να τις εχεις και τις 3 στο ιδιο συστημα και να ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους. Δεν ξερω βεβαια αν το spmc χρησιμοποιει τους ιδιους φακελους, πχ userdata, με το kodi μιας και ειναι fork του, αλλα το θεωρω λγο απιθανο.

το ξέρω ότι είναι ξεχωριστά apps. Έχω ήδη το spmc με build και θέλω να τρέξω σε άλλο instance του spmc ένα terrarium build. Μπορώ να έχω 2 spmc instances ταυτόχρονα? Ή θα πρέπει να εγκαταστήσω το Kodi για το build και το spmc για το terrarium build?

Το ένα build θα είναι στο φάκελο org.xbmc.spmc και το άλλο στον φάκελο org.xbmc.terrariumspmc

Αναλόγως ποιο build θέλεις να φορτώσεις, θα κάνεις και την ανάλογη μετανομοσία.

Υπάρχει κάνα tutorial? Δεν θυμάμαι να μπορω να επιλέξω που θα εγκαταστήσω το κάθε build.
Δημοσ.

Το terrarium ΔΕΝ ειανι build, ειναι ξεχωριστη εφαρμογη για android μονο. Ειναι σαν να ρωτας: "εχω chrome και θελω να του βαλω ενα προσθετο, τον FIREFOX!", που οπως βλεπεις δεν στεκει.

Δημοσ.

Ο μπουμσακαλάκας ανέβασε στο σωλήνα την ενημέρωση του ares 0.0.69. Όμως δεν έχει τίποτα από πρόσθετα παρά μόνο τα tools. Όντας πολύ φρέσκος στα του kodi μου ρχεται η εύλογη απορία:

Τα χρειαζόμαστε στ αλήθεια όλα αυτά τα εργαλεία; έχω ήδη περασμένο το c0re wizard και το f4m tester. Τι παραπάνω δηλαδή θα δώσει ο άρης;

Πάντως οφείλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή ασχολούνται ενδελεχώς να ξεστραβώσουν εμάς τους άσχετους νεοεισερχόμενους. Ανεβάζουν συχνά βιντεάκια με οδηγούς χρηστικότατους. Δυστυχώς μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτά τα σαΐνια.

Στο μεταξύ κάποιος player των προσθέτων αρνείται να παίξει (o ant1 συγκεκριμένα εκ του alive) "playback failed.one or more items failed to play. Check the log" κλπ κλπ.

Συνήθως στο pc κάνω ότι και για τα προγράμματα. Καθάρισμα στην cache, purge packages, updates τριγύρω.

Εδώ όμως είμαι σε tv box, το σωστό περιβάλλον για ένα crash test των βοηθητικών που προανέφερα. Να δω απ αυτά τα τρία ποιό θα το επαναφέρει. Το πολύ πολύ να ξαναπεράσω το alive.

Εσείς πώς λύνετε το πρόβλημα των players στο android;

Δημοσ.

Το terrarium ΔΕΝ ειανι build, ειναι ξεχωριστη εφαρμογη για android μονο. Ειναι σαν να ρωτας: "εχω chrome και θελω να του βαλω ενα προσθετο, τον FIREFOX!", που οπως βλεπεις δεν στεκει.

Εχει κυκλοφορήσει terrarium skin για το spmc (κυρίως για να αντιμετωπίσει το buffering)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...