japetus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Για όσους ακόμα δεν τους βρίσκει πηγές το covenant, ας ανανεώσουν με το παρακάτω το: https://github.com/host505/host505-repo/blob/master/script.module.covenant/script.module.covenant-1.00.028.zip
papars Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Προσπαθώ να αφαιρέσω το colossus repo και μου λέει ότι το χρησιμοποιεί το covenant. Επίσεις ένα exodus repo μου ζητάει να κάνει update. Προτάσεις; Το παραπάνω zip πως το φορτώνω;
VasKag Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το παραπάνω zip πως το φορτώνω; System-Addons-Install from zip 1
isay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 https://ftp.acc.umu.se/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/script.AliveGR.artwork/ σωραίος γενικοτερα για το mirror. Δεν το ήξερα και μου χρειάζεται
VasKag Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι ηταν το πρωτο αποτελεσμα του google. Δεν ξερω αν θελει αυτο ο jim_p. Μου φανηκε πολυ ευκολο αν θελει αυτο.
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το superrepo ειναι γνωστη σαπιλα απο την εποχη του genesis. Εχει απλα τα zips απο διαφορα προσθετα και τιποτα παραπανω. Πολλα απο αυτα που εχει ειναι παλια και εγκαταλελλειμενα, αλλα ειναι σε παλιες εκδοσεις και παλιοτερα ειχε ακουστει οτι καποια ηταν και αλλαγμενα. Γενικοτερα δηλαδη, για να πεις οτι θα παρω το ταδε προσθετο απο το superrepo πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος. https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/6pyndr/do_people_still_use_superrepo/ 2
jim_p Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Τετοιες παπαριες, για να μην πω τιποτα χειροτερο, περιμενα να δω απο devs τυπου echo και repos τυπου grecotm, οχι απο τον twilight. Ναι, θελω να χρησιμοποιησω παλιοτερη εκδοση του alivegr για καποιο λογο, γιατι να μην μπορω? Γιατι να ελεγχει το προσθετο οτιδηποτε online εφοσον πληρουνται ολες οι εξαρτησεις του?
komakino Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με το quasar, δεν δείχνει λίστες ούτε φορτώνει έστω χειροκίνητα κάποια τορρεντς μετά από δοκιμή που έκανα. Έχει και άλλος πρόβλημα? υπάρχει κάποιο fix γιαυτό το οποίο το έχω χάσει? Ακόμα έχω λογαριασμό real debrid σας δουλεύει κανονικά σε elisium και covenant? σε μένα πότε έτσι πότε γιουβέτσι... κανένα addon να δουλεύει σίγουρα έστω? Θα προσπαθήσω να μαζέψω όλα τα fix και addons που μπορούμε να έχουμε, αν θέλει κανένας άλλος να βοηθήσει.....έστω αν κάποιος θέλει αυτή τη στιγμή να στήσει με clean install να μπορεί να λειτουργεί κουτσά στραβά... καλο δεν θα ήταν να υπάρχει ένα τέτοιο post και να ενημερώνετε συνέχεια με τα διάφορα fixes , custom updates , scripts ,new repos (host 505) κ.α.? 8
komakino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα! καμιά απάντηση έστω για το quasar? δουλεύει σε κανένα άλλο? ψάχνω 3 μέρες δεν βρίσκω γιατί δεν δουλεύει...
crashnburn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 σε μενα δουλευει κανονικα κατ αρχας σου βγαζει ενδειξη οτι τρεχει με το που ξεκινα το kodi? επισης εχεις ενεργο το allow remote control from aplications on this system? τελος μηπως σου εχει απενεργοποιησει providers αυτοματα λογω συνεχομενων fail να βρουν αποτελεσματα?
komakino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 σε μενα δουλευει κανονικα κατ αρχας σου βγαζει ενδειξη οτι τρεχει με το που ξεκινα το kodi? επισης εχεις ενεργο το allow remote control from aplications on this system? τελος μηπως σου εχει απενεργοποιησει providers αυτοματα λογω συνεχομενων fail να βρουν αποτελεσματα? Normal μηνύματα κατά την εκκίνηση , όλες οι ρυθμίσεις οκ , οι providers οκ , οι dns, γιατί παλαιότερα είχα πρόβλημα οκ, τα νεύρα μου δεν είναι οκ γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα.. Ευχαριστώ όπως και να έχει, θα παλέψω κιαλλο και θα επανέλθω. Πάντως μια έκδοση από φεβρουαριο υπολειτουργεί, αλλά δουλεύει.... κάτι κατά την λήψη λιστών θα είναι , θα το βρω..κάτι accountιστικο... δεν ξέρω και από που τραβάει και πως.
crashnburn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 αλλαξε dns στο μηχανακι κ βαλε google μηπως κ σου μπλοκαρει ο παροχος torrents επισης ξανακανε authorize το trakt
komakino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Της google dns έχω, και θα ξαναδώ το track το βράδυ, τώρα δεν μπορώ, κάνω ότι δουλεύω... 1
japetus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ακόμα έχω λογαριασμό real debrid σας δουλεύει κανονικά σε elisium και covenant? Αν έχεις καιρό το λογαριασμό, πριν ξεκινήσουν τα γενικότερα προβλήματα με το κόντι απο το κυνήγι των devs, θα χρειαστεί να ξανακάνεις authorization.
Προτεινόμενες αναρτήσεις