bikey77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Η κάνω κάποιο σοβαρό λάθος η το Kodi απλά δεν λειτουργεί πλέον όπως παλιά... Έχω δοκιμάσει όλα τα builds από GKN, έχω βάλει Google DNS, έχω VDSL και ταινία ΔΕΝ βλέπω... Φτάνω στο σημείο που ψάχνει sources, περιμένω 1-2 λεπτά και τίποτα. Σκέφτομαι και για VPN αλλά δεν νομίζω πως όλοι εδώ μέσα έχουν VPN, κάτι άλλο παίζει. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να το παρατήσω πλεον και να μείνω μόνο στη μούφα που λέγεται Netflix (έχω το full HD pack) που αξίζει το ένα στα 100 να δεις αλλά πατάς και παίζει πάντα και πάντα full HD. Είμαι περίεργος πάντως, τι θα έδειχνε ενα benchmark στο οποίο, ατομα με ακριβώς ίδιο build και setup να λέμε για συγκεκριμένες ταινίες και σειρές τι βλέπουν και τι όχι.
jim_p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι δεν ρωτας αυτους που φτιαχνουν τα builds για support? Αυτη ειναι η σελιδα τους http://www.grecotm.com/ 1
jogatore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Η κάνω κάποιο σοβαρό λάθος η το Kodi απλά δεν λειτουργεί πλέον όπως παλιά... Έχω δοκιμάσει όλα τα builds από GKN, έχω βάλει Google DNS, έχω VDSL και ταινία ΔΕΝ βλέπω... Φτάνω στο σημείο που ψάχνει sources, περιμένω 1-2 λεπτά και τίποτα. Σκέφτομαι και για VPN αλλά δεν νομίζω πως όλοι εδώ μέσα έχουν VPN, κάτι άλλο παίζει. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να το παρατήσω πλεον και να μείνω μόνο στη μούφα που λέγεται Netflix (έχω το full HD pack) που αξίζει το ένα στα 100 να δεις αλλά πατάς και παίζει πάντα και πάντα full HD. Είμαι περίεργος πάντως, τι θα έδειχνε ενα benchmark στο οποίο, ατομα με ακριβώς ίδιο build και setup να λέμε για συγκεκριμένες ταινίες και σειρές τι βλέπουν και τι όχι. Μολις το τσεκαρισα ,εχω το Gkobu , και παιζει μια χαρα.....
letom Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Η κάνω κάποιο σοβαρό λάθος η το Kodi απλά δεν λειτουργεί πλέον όπως παλιά... Έχω δοκιμάσει όλα τα builds από GKN, έχω βάλει Google DNS, έχω VDSL και ταινία ΔΕΝ βλέπω... Φτάνω στο σημείο που ψάχνει sources, περιμένω 1-2 λεπτά και τίποτα. Σκέφτομαι και για VPN αλλά δεν νομίζω πως όλοι εδώ μέσα έχουν VPN, κάτι άλλο παίζει. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να το παρατήσω πλεον και να μείνω μόνο στη μούφα που λέγεται Netflix (έχω το full HD pack) που αξίζει το ένα στα 100 να δεις αλλά πατάς και παίζει πάντα και πάντα full HD. Είμαι περίεργος πάντως, τι θα έδειχνε ενα benchmark στο οποίο, ατομα με ακριβώς ίδιο build και setup να λέμε για συγκεκριμένες ταινίες και σειρές τι βλέπουν και τι όχι. Από ποια πρόσθετα προσπαθείς να δεις ταινία και δεν σου παίζει?
speedy23 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Το ξεζιπαρες πρωτα; Το αρχειο .py πρεπει να αντικαταστησεις.. Εννοειται. Εσενα δουλεψε κανονικα;
sndev Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 χρησιμοποιεί κανείς το netflixbmc? το εγκατέστησα πρώτη φορά χθες οκ συνδέεται λέει αλλά δεν δίνει αποτελέσματα με σειρές ταινίες εχει μόνο την επιλογή next page και back. μήπως έχετε κάποιο άλλο παρόμοιο να μου προτείνετε για netflix?
jim_p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αν λες αυτο, ξεχνα το, ειναι πλεον αρχαιολογια. https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=211574 Υπαρχει καινουριο προσθετο για netflix, αυτο, αλλα απαιτει kodi 18 https://github.com/asciidisco/plugin.video.netflix 1
japetus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Εννοειται. Εσενα δουλεψε κανονικα;Ναι κανονικά, δουλεύουν βέβαια μόνο οι λίστες όχι το watchlist. Μήπως δεν έκανες clear cache στο covenant στο τέλος; Στο subreddit addons4kodi τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά προσπαθώντας να λύσουν τα θέματα που προέκυψαν μετά την εγκατάλειψη του covenant. Ένα δικό μας παιδί ο host505 από το ρεπο του στο github εφαρμόζει αυτά τα τιπς και προσφέρει έτοιμα τα updates. Ψάξτε το στο github ή βάλτε το ρεπο κατευθείαν. repository.host505.zip 1
bikey77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Από ποια πρόσθετα προσπαθείς να δεις ταινία και δεν σου παίζει? Απο το Covenant, Elysium και γενικά όποια έχει κάθε build. Να το πάρουμε αλλιώς; Μπορεί κάποιος που δεν εχει θεμα με sources σε οποιοδήποτε build να μου παραθεσει τις επιπλέον ρυθμισεις που τυχον εχει κάνει στο setup του και ποια addons χρησιμοποει; Ακομα και η διαδικασία αναζητησης μπορει να ειναι συγκεκριμένη και να μην κανω εκει κατο σωστα. Να πω πως δεν χρησιμοποιω trakt κλπ ουτε αλλα εξωτερικα services/addons.
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το σκεφτεσαι λαθος. Για αρχη, κοιτα ποιες εκδοσεις του καθε addon εχει το καθε build και συγκρινε τες με το τι θα επρεπε να εχει, πχ το covenant σταματησε στην 1.1.30, το elysium ειναι στην 2017.11.25, ο urlresolver (το προσθετο που κανει ολη τη δουλεια και τραβαει τα λινκ) εινια στην 4.0.15 κλπ. Αν καποιο απο αυτα ειναι εστω και σε προηγουμενη εκδοση, κατι δεν παει καλα με τα repos απο τα οποια θα επρεπε να ενημερωνεται και το φταιξιμο για αυτο ειναι αποκλειστικα του build. 1
letom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Απο το Covenant, Elysium και γενικά όποια έχει κάθε build. Να το πάρουμε αλλιώς; Μπορεί κάποιος που δεν εχει θεμα με sources σε οποιοδήποτε build να μου παραθεσει τις επιπλέον ρυθμισεις που τυχον εχει κάνει στο setup του και ποια addons χρησιμοποει; Ακομα και η διαδικασία αναζητησης μπορει να ειναι συγκεκριμένη και να μην κανω εκει κατο σωστα. Να πω πως δεν χρησιμοποιω trakt κλπ ουτε αλλα εξωτερικα services/addons. Το elysium θέλει να του βάλεις δικό σου api key. Αφιέρωσε 2 λεπτά και βγάλε ένα και είσαι οκ: http://noobsandnerds.com/latest/?p=4581 Στο gkobu build έχει ήδη μέσα δικό του api key και δουλεύει χωρίς να κάνεις κάτι εσύ. Το covenant δεν δουλεύει. Επίσης πολύ καλό είναι και το neptune (πρώην poseidon).
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μηπως βρισκεται στην cache κανενος το script.AliveGR.artwork? Δεν υπαρχει πλεον στο repo του twilight, εχει μετονομαστει σε resource.images.alivegr.artwork.
VasKag Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μηπως βρισκεται στην cache κανενος το script.AliveGR.artwork? Δεν υπαρχει πλεον στο repo του twilight, εχει μετονομαστει σε resource.images.alivegr.artwork. https://ftp.acc.umu.se/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/script.AliveGR.artwork/ 1
kandilak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το σκεφτεσαι λαθος. Για αρχη, κοιτα ποιες εκδοσεις του καθε addon εχει το καθε build και συγκρινε τες με το τι θα επρεπε να εχει, πχ το covenant σταματησε στην 1.1.30, το elysium ειναι στην 2017.11.25, ο urlresolver (το προσθετο που κανει ολη τη δουλεια και τραβαει τα λινκ) εινια στην 4.0.15 κλπ. Αν καποιο απο αυτα ειναι εστω και σε προηγουμενη εκδοση, κατι δεν παει καλα με τα repos απο τα οποια θα επρεπε να ενημερωνεται και το φταιξιμο για αυτο ειναι αποκλειστικα του build.Πολλά repos μετά το πέσιμο του Colossus, έγιναν προβληματικά και δεν έδιναν τα updates στα πρόσθετα τους. Και αυτό γιατί στις πηγές που είχαν στο addon.xml τους είχαν και την πηγή του colossus common libraries που είχε πέσει. Το noobsandnerds έπαθε το ίδιο από τις πηγές του repo του dandymedia ο οποίος έκλεισε και αυτός το repo του. Αν. είχες την έκδοση 2.3.1 του noobsandnerds έπρεπε να βάλεις χειροκίνητα με install from zip την 2.3.2. Το αν φταίει το κάθε build για τέτοια προβλήματα, εγώ θα το έλεγα μόνο αν μετά από τέτοιες αλλαγές έβγαζε ενημέρωση και δεν τα είχε διόρθωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις