Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν φτάσεις στο βήμα που θα πατήσεις "create" στο api key,θα επιλέξεις "developer"

εκεί σου ζητάει κάποια στοιχεία,δεν χρειάζεται να είναι πραγματικά

ενδέχεται στην περιγραφή που σου ζητάει για το application summary,να μην δέχεται αυτό που θα βάλεις με τη μια,γράψε κάτι που να βγάζει νόημα και θα το δεχτεί (σε εμένα τουλάχιστον έτρωγε σκάλωμα και δοκίμασα διάφορες προτάσεις)

Τελικά αυτό ήταν ...ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

reddit και soccer streams και καθάρισες. Από τότε που χρησιμοποιώ links από εκεί δεν έχω ξανακουμπήσει το Kodi.

Να υποθεσω οτι τα βλεπεις στον browser που εχεις στο pc...

Δημοσ.

reddit και soccer streams και καθάρισες. Από τότε που χρησιμοποιώ links από εκεί δεν έχω ξανακουμπήσει το Kodi.

Δυστυχως, αλλη κατασταση να βλεπεις απο browser στο PC (οπως ειπε και ο jim_p) και αλλη να εχεις το Kodi σε Android box.

Δημοσ.

Τα περισσότερα από αυτά παίζουν και σε android browser με λίγες διαφημίσεις στην αρχή. Φυσικά το Kodi αν δούλευε σωστά θα ήταν καλύτερο αλλά πλέον ακόμα και για στις ταινίες αν δεν είχα περασμένο premium account σε real debrid ούτε και εκεί θα έβρισκα καλές ποιότητες.

Δημοσ.

Και ποιος καθεται να ασχοληθει με πληκτρολογια ή/και ποντικια (εστω και ασυρματα) σε Anroid box;

Το καλο που ειχε το Kodi (μιλαω λες και τον θαψαμε τον μακαριτη, αλλα αυτη την αισθηση εχω) ηταν η ευκολια χρησης με ενα απλο τηλεκοντρολ, οπως και η γρηγορη επιλογη μεταξυ εναλλακτικων πηγων.

Αν ειναι να στηνουμε περιφερειακα μπροστα σε καθε τηλεοραση, να ανοιγουμε browsers στο Android (που στα δικα μου boxακια τουλαχιστον, ειναι πιο αργοι και απο replay), να δοκιμαζουμε link, να τρωμε διαφημισεις, να κολλαει, να κανουμε refresh, να ξανατρωμε διαφημισεις... Αστο, κουραστηκα και μονο που το σκεφτηκα...

Σε Windows laptop ή εστω σε δυνατο Android tablet, ισως...

• Like 2
Δημοσ.

Κυριακάτικα που κάθομαι, βαριόμουνα να δω ταινία κι είπα να "παίξω" λίγο με τα addons του kodi...

Ήθελα να δω πόσους παρόχους θα βρουν. Βέβαια για το πόσοι θα παίζουν πραγματικά ή αν θα βρεθούν υπότιτλοι, αυτά είναι άλλες αμαρτωλές ιστορίες...

Δειγματοληψία στο γόνατο λοιπόν με 4 ταινίες διαφορετικών δεκαετιών με 4 βιντεοπρόσθετα να τις ψάχνουν. Ευτυχώς η αναζήτηση ήταν γρήγορη, σε κανα τέταρτο είχα ξεμπερδέψει.

Φυσικά όσο πιο πίσω ψάχνουν, τόσο περισσότερο "ξύλο" πέφτει. Πχ στο dog day(1984) (ή canicule, ελληνικός τίτλος "η καταδίωξη" ή κάπως έτσι) μου έβγαζαν τη σκυλίσια μέρα με τον Πατσίνο (1975).

Μοιράζομαι μαζί σας αυτό το απογοητευτικό ..."4 επί 4" και αργότερα θα δω και στο terrarium.

post-87948-0-29963000-1512918277_thumb.jpg

ΥΓ. Α, να πω ότι κάπου έβαλα και το pyramid. Αλλά χωρίς search κατέστη άχρηστο, η αλφαβητική σειρά πολύ φτωχή.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κανεις θεμα τελευταια με το λογαρασμο του και τις λιστες απο imdb μεσα απο covenant;

Αν και φαινονται οι λιστες, δεν εμφανιζουν περιεχομενο.

Δημοσ.

Ναι λίγο που το έψαξα το imdb κάτι άλλαξε τελευταία και χαθηκε πλέον η διασύνδεση με τα addons στο kodi που το υποστηριζουν.

Ας ελπισουμε να διορθωθει σε οσα ακομα ενημερωνονται..

Δημοσ.

Έχει κανεις θεμα τελευταια με το λογαρασμο του και τις λιστες απο imdb μεσα απο covenant;

Αν και φαινονται οι λιστες, δεν εμφανιζουν περιεχομενο.

Πλέον δεν δουλεύει αυτό, εμφανίζει τις λίστες ταινιών αλλά δεν μπαίνει σε καμία μέσα..."imdb changed something on the website's API" 

https://www.reddit.com/r/A...p_by_covenant/

Δημοσ.

Είναι γνωστό πρόβλημα με κάποια antivirus. Απενεργοποίησε το antivirus για όλη την διάρκεια της εγκατάστασης του build.

Σε εμένα σταματάει το download στα 5-6 mb και δεν έχω καν antiviru στο box.

Καμία ιδέα;;;;

Δημοσ.

Εχουμε καποια εφαρμογη απο play store που μπορει α αντικαταστησει την μπαρα πλωηγησης που δεν υπαρχει κατω σε καποια tv box ?

Δημοσ.

Ναι λίγο που το έψαξα το imdb κάτι άλλαξε τελευταία και χαθηκε πλέον η διασύνδεση με τα addons στο kodi που το υποστηριζουν.

Ας ελπισουμε να διορθωθει σε οσα ακομα ενημερωνονται..

Για όποιον ενδιαφέρεται, το θέμα λύνεται με αντικατάσταση του παρακάτω αρχείου από το συνημμένο:

.kodi/addons/script.module.covenant/lib/resources/lib/indexers/movies.py

movies.zip

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...