Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω. Το ηξερα το feature, απλα νομιζα οτι ηταν της 17.

Για το alivegr που λεμε παραπανω. Βρηκα την 1.5.8 στην cache του libreelec στο pi zero. Αν καποιος το βαλει και το κανει να δουλεψει, ας μου πει πως, γιατι εδω δεν παιζει καμια απο τις παιδικες ταινιες.

Αν το κανείς εγκατάσταση χωρίς να είσαι στο Ίντερνετ για να μην πάρει την τελευταία ενημέρωση και όταν τελειώσει η εγκατάσταση απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις πρώτα και μετά ξανά συνδέσουν στο Ίντερνετ ..... δεν το έχω κάνει απλά μου ήρθε σαν ιδέα τώρα μπορεί και να πετύχει

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Είναι αξιόπιστη αυτή η πηγή?

Ναι ... δεν είχα κανένα θέμα ... ούτε το αντί βαριούς μου έβγαλε κάτι κακόβουλο

Δημοσ.

Για όσους χρησιμοποιούν το kodi για να  ακούνε ραδιόφωνο.

Υπήρχε ένα πρόβλημα τελευταία με τα credentials στο plugin του Tune In και δεν έπαιζαν τα favorites, επισυνάπτω το διορθωμένο για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται

plugin.audio.tuneinradio.zip.

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ δουλεύει κανονικά. Χρησιμοποιείς κάποιο build? Αν όχι και αν δεν έχεις βάλει δικό σου api key στο elysium τότε αυτό θα φταίει.

• Like 1
Δημοσ.

αν κάνω export την βιβλιοθήκη των βίντεο και μετά από fresh install του kodi την κάνω import,θα σωθούν και τα μαρκαρίσματα ταινιών/επεισοδίων που έχω δεί ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;

Δημοσ.

[quote name="letom" post="56140040" timestamp="1512550050

Εδώ δουλεύει κανονικά. Χρησιμοποιείς κάποιο build? Αν όχι και αν δεν έχεις βάλει δικό σου api key στο elysium τότε αυτό θα φταίει.

Πως μπορώ να βάλω δικό μου api key δεν το ξέρω καθόλου και μάλλον αυτό φταίει

Δημοσ.

όταν φτάσεις στο βήμα που θα πατήσεις "create" στο api key,θα επιλέξεις "developer"

εκεί σου ζητάει κάποια στοιχεία,δεν χρειάζεται να είναι πραγματικά

ενδέχεται στην περιγραφή που σου ζητάει για το application summary,να μην δέχεται αυτό που θα βάλεις με τη μια,γράψε κάτι που να βγάζει νόημα και θα το δεχτεί (σε εμένα τουλάχιστον έτρωγε σκάλωμα και δοκίμασα διάφορες προτάσεις)

Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα χθες το βραδυ στα Ευρωπαϊκα ματσακια, στο SportsDevil...

Πολυ φοβαμαι οτι τελειωσαν οι καλες εποχες του ευκολου τζαμπαντάν, στο συγκεκριμενο ζητημα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...