Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι γνωστό πρόβλημα με κάποια antivirus. Απενεργοποίησε το antivirus για όλη την διάρκεια της εγκατάστασης του build.

Αυτό ήταν, ευχαριστώ πολύ!

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για dns δοκιμάστε στο router αυτούς

κόβουν διαφημίσεις κλπ ακόμα και σε κινητά

Το αν κρατάνε log κλπ δεν ξέρω.

Use these servers to block ads, tracking and phishing

176.103.130.130

176.103.130.131

Or use IPv6 addresses

2a00:5a60::ad1:0ff

2a00:5a60::ad2:0ff

Family protection

Default + blocking adult websites + safe search

176.103.130.132

176.103.130.134

Or use IPv6 addresses

2a00:5a60::bad1:0ff

2a00:5a60::bad2:0ff

ΑΚΌΜΑ τσεκάρετε και εδώ και όχι μόνο καθώς υπάρχουν αρκετές παρόμοιες υπηρεσίες.

https://alternate-dns.com/

Use the following DNS servers:

Primary: 23.253.163.53

Secondary: 198.101.242.72

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 1
Δημοσ.

Τα μεταγλωττισμένα παιδικά τα αφαίρεσε ο δημιουργός του AliveGR στη νέα έκδοση του πρόσθετου επειδή υπήρχε πρόβλημα με πνευματικά δικαιώματα.

Έχω το addon σε 2 διαφορετικά PC. Στο ένα έχει τη version 1.5.8 και παίζουν κανονικά τα μεταγλωττισμένα παιδικά, ενώ στο άλλο έχω την 1.6.3 και δεν παίζουν. Υπάρχει τρόπος να περάσω ξανά την 1.5.8 και στο άλλο PC; Δοκίμασα να αντιγράψω κάποια αρχεία αλλά δεν έπαιζε καθόλου με τον τρόπο αυτό.

Δημοσ.

Ίσως αν βρεις το plugin.video.AliveGR.zip στο pc με το 1.5.8 και το αντιγράψεις στο άλλο pc να παίξει. Σβήσε το repository όμως για να μην πάρει update και πάει στο 1.6.3.

Το zip θα είναι στον φάκελο Roaming/Kodi/addons και θα το βάλεις στον αντίστοιχο φάκελο του άλλου pc.

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν σε kodi 16 γινεται να κοψω την ενημερωση για ΕΝΑ μονο προσθετο, προφανως χωρις να βγαλω το repo που το παρεχει?

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν σε kodi 16 γινεται να κοψω την ενημερωση για ΕΝΑ μονο προσθετο, προφανως χωρις να βγαλω το repo που το παρεχει?

Στις ρυθμισεις του προσθετου δεν εχει επιλογη να απενεργοποιήσεις το auto update; Αυτό γινεται ανα προσθετο. 

• Like 2
Δημοσ.

Στο add-on information, δεν επιλεγεις update, και δεν κανει αυτοματη ενημερωση. Το εχω κανει και ξερω οτι λειτουργει. 

edit. 

μας προλαβε ο isay

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω. Το ηξερα το feature, απλα νομιζα οτι ηταν της 17.

Για το alivegr που λεμε παραπανω. Βρηκα την 1.5.8 στην cache του libreelec στο pi zero. Αν καποιος το βαλει και το κανει να δουλεψει, ας μου πει πως, γιατι εδω δεν παιζει καμια απο τις παιδικες ταινιες.

plugin.video.AliveGR-1.5.8.zip

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο οφ τόπικ αλλά αν χθες δοκίμασα terrarium για πρώτη φορά και νομίζω πως είναι ό,τι πρέπει για ταινίες και σειρές χωρίς μπελάδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...