bikey77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε στατική IP με google dns. Τι πάροχο internet έχεις? Vodafone VDSL έχω. Για Google DNS βάζω 8.8.8.8 ή υπαρχει κάτι αλλο; Στατική IP στο lan εννοείς λογικά, να μην παίρνει από DHCP, σωστά; Τι κερδίζουμε με αυτό;
jim_p Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Πρακτικα τιποτα δεν κερδιζεις εχοντας σταθερη ip. Κερδιζεις κατι μονο αν ο provider σου, μεσω του dns του, κοβει σελιδες που εχουν συγκεκριμενο περιεχομενο, γιαυτο και βαζεις τους dns της google που δεν κοβουν τιποτα. Εκτος απο τον 8.8.8.8, ο αλλος dns σερβερ της google ειανι ο 8.8.4.4.
kandilak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Vodafone VDSL έχω. Για Google DNS βάζω 8.8.8.8 ή υπαρχει κάτι αλλο; Στατική IP στο lan εννοείς λογικά, να μην παίρνει από DHCP, σωστά; Τι κερδίζουμε με αυτό; https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using Κερδίζεις την παράκαμψη μπλοκάρισματος προσβάσης σε ορισμένες σελιδες από τον ISP σου. Επίσης ορισμένες διεύθυνσης που επισκεπτονται addons του kodi μπορεί να τρώνε μπλοκάρισμα από το antivirus (αυτό δεν έχει σχέση με το dns)
bikey77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using Κερδίζεις την παράκαμψη μπλοκάρισματος προσβάσης σε ορισμένες σελιδες από τον ISP σου. Επίσης ορισμένες διεύθυνσης που επισκεπτονται addons του kodi μπορεί να τρώνε μπλοκάρισμα από το antivirus (αυτό δεν έχει σχέση με το dns) Ok, θα το δοκιμάσω να δω και θα σας πω. Αν το κάνουμε σε επίπεδο router αντί κάθε συσκευής στο δίκτυο, δεν είναι καλύτερα;
letom Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από κάποιους μήνες που άφησα στην άκρη το Kodi (όταν άρχισαν τα διάφορα θέματα με το Exodus και μετά) και επειδή έβαλα Netflix, είπα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου. Ξεκίνημα λοιπόν με uninstall, fresh install τη 17.6 σε ένα laptop Windows 10 Pro 64bit & σε ένα Beelink P2, επίσης Win10, και ακολουθώντας τον οδηγό του Greek Kodi Network, δοκίμασα δύο builds, το Simplicity-M στο laptop και το Je4M στο Beelink που διάβασα πως είναι πιο lightweight. Η εγκατάσταση κύλισε και στα δύο απροβλημάτιστα χωρίς errors. Το πρόβλημα όμως είναι πως σε κανένα από τα δύο, όποια ταινία κι αν προσπάθησα να δώ, περίμενα αρκετή ώρα να βρει sources και στο τέλος, απλά σταματούσε τη διαδικασία. Να πω πως δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση σε κανένα από τα δύο builds, είναι και τα δύο straight out of the box. Τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασε να βάλεις το Gkobu build. Από το Greek Kodi Network μπαίνει και αυτό όπως τα άλλα 2 που έβαλες. Δουλεύει μια χαρά.
afterhours Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν εχω καποιο custom build αλλα το κονβεναντ δουλευει ακομη.
jogatore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Vodafone VDSL έχω. Για Google DNS βάζω 8.8.8.8 ή υπαρχει κάτι αλλο; Στατική IP στο lan εννοείς λογικά, να μην παίρνει από DHCP, σωστά; Τι κερδίζουμε με αυτό; Θα σου ελεγα να βαλεις τ α google DNS στο ρουτερ σου . Την ιδια συνδεση εχω και εγω.....δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι τωρα..
bikey77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Θα σου ελεγα να βαλεις τ α google DNS στο ρουτερ σου . Την ιδια συνδεση εχω και εγω.....δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι τωρα.. Στο ρούτερ τα εβαλα, τα ιδια... Το metalliq υποτιθεται ψαχνει παντου; Να χρησιμοποιω αυτο η μονο covenant?
kandilak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Στο ρούτερ τα εβαλα, τα ιδια... Το metalliq υποτιθεται ψαχνει παντου; Να χρησιμοποιω αυτο η μονο covenant? Όχι το metalliq δεν ψάχνει πουθενά. Σου προσφέρει λίστες ταινιών - σειρών κλπ από τις οποίες επιλέγεις την ταινία που θες. Μετά καλεί τους players των συμβατών πρόσθετων (Covenant, Elysium κλπ) και ο player που θα επιλέξεις κάνει το ψάξιμο στα sources που έχει την συγκεκριμένη στιγμή.
bikey77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δεν το έχω πολυκαταλάβει ακόμη αλλά οκ! Ξέρει κανείς γιατί όταν πάω από το GKN Wizard να κατεβάσω κάποιο build, σταματά πάντα στα 40MB; 1
crashnburn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 μετα το covenant ποια προσθετα χρησιμοποιειτε για ταινιες κ σειρες?
atrias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιο addon που μπορώ να εγκαταστήσω αυτή τη στιγμή για ταινίες;
letom Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κανείς γιατί όταν πάω από το GKN Wizard να κατεβάσω κάποιο build, σταματά πάντα στα 40MB; Αυτό μου συμβαίνει στο pc του σπιτιού! Όποιο build και να παω να κατεβάσω σταματάει στα 39.99ΜΒ.
kandilak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό μου συμβαίνει στο pc του σπιτιού! Όποιο build και να παω να κατεβάσω σταματάει στα 39.99ΜΒ.Είναι γνωστό πρόβλημα με κάποια antivirus. Απενεργοποίησε το antivirus για όλη την διάρκεια της εγκατάστασης του build. 1
Dinos dvs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 http://www.wirelesshack.org/how-to-install-covenant-kodi-add-on.html Υπάρχει κάποιο addon που μπορώ να εγκαταστήσω αυτή τη στιγμή για ταινίες; http://www.wirelesshack.org/how-to-install-covenant-kodi-add-on.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις