Federacion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το έκανα κι αυτό αλλά πάλι αποτυχία μου βγάζει...
kandilak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το έκανα κι αυτό αλλά πάλι αποτυχία μου βγάζει...Σε τι μηχάνημα προσπαθείς? Τι kodi version έχεις? 1
timos71 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά υπάρχει κανένα build ελαφρύ (για TV box) με τα add-ons για ελληνικούς υπότιτλους μέσα; Δοκίμασα το pulse από το Ares Wizard αλλά μου φάνηκε πολύ βαρύ και με πολλά επιπλέον plugins. Η χρήση θα είναι μόνο για ταινίες σειρές που το θέλει ένας φίλος μου αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το στήσω από κοντά και να του περάσω χειροκίνητα 4-5 add-ons που χρειάζεται για αυτό ψάχνω κάτι έτοιμο. Αν μπορούσε κανείς να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
letom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Βάλε το GKoBu:https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/09/gkobu-build-gkn-wizard.html
Federacion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Σε τι μηχάνημα προσπαθείς? Τι kodi version έχεις? pc, 17.6
kandilak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 pc, 17.6Έχεις όνομα χρήστη windows με ελληνικούς χαρακτήρες ή με κενό ανάμεσα σε δύο ονόματα? 1
paiktaras69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Όχι. διάβασε λίγο εδώ https://drive.google.com/file/d/1crkbyvjhNxRUNr8M-or-7Ry_TNqlKGVY/view και ιδίως την αρχή της ενότητας 2 1
kandilak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Όχι.Ξεκινά ξανά την προσπάθεια εγκατάστασης σε καθαρό kodi. Αν έχεις πάλι σφάλμα ανέβασε το kodi.log κάπου να το δούμε. 1
Federacion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ξεκινά ξανά την προσπάθεια εγκατάστασης σε καθαρό kodi. Αν έχεις πάλι σφάλμα ανέβασε το kodi.log κάπου να το δούμε. Αχ όχι παιδιά τα πάντα από την αρχή! Αυτό μου φαίνεται βουνό... Εντάξει δεν μπαίνει το CartoonsGr, δεν πειράζει..
frapes87 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή από τις προηγούμενες εκδόσεις και builds ζαλίστηκα και λίγο πολύ μου έσπαγε τα νεύρα έχει φτιάξει καθόλου η κατάσταση ή πάλι κάθε μέρα ψάχνουμε για καινούργιο add on να δούμε μία ταινία που συνήθως δέν θα είναι 1080 και μετά πάλι clean install και sources και update και γενικότερα 2 ώρες για να καταφέρεις να δείς μία ταινία? 1
bikey77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από κάποιους μήνες που άφησα στην άκρη το Kodi (όταν άρχισαν τα διάφορα θέματα με το Exodus και μετά) και επειδή έβαλα Netflix, είπα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου. Ξεκίνημα λοιπόν με uninstall, fresh install τη 17.6 σε ένα laptop Windows 10 Pro 64bit & σε ένα Beelink P2, επίσης Win10, και ακολουθώντας τον οδηγό του Greek Kodi Network, δοκίμασα δύο builds, το Simplicity-M στο laptop και το Je4M στο Beelink που διάβασα πως είναι πιο lightweight. Η εγκατάσταση κύλισε και στα δύο απροβλημάτιστα χωρίς errors. Το πρόβλημα όμως είναι πως σε κανένα από τα δύο, όποια ταινία κι αν προσπάθησα να δώ, περίμενα αρκετή ώρα να βρει sources και στο τέλος, απλά σταματούσε τη διαδικασία. Να πω πως δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση σε κανένα από τα δύο builds, είναι και τα δύο straight out of the box. Τι μπορεί να φταίει;
japetus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Σχετικά με το cartoonsgr επειδή είχα και εγώ θέμα με την εγκατάσταση κοίταξα το λογκ και είδα ότι προσπαθεί να εγκαταστησει πρώτα το script.module.unshortenit από το ρεπο του colossal. Επειδή αυτό έχει αφαιρεθεί από εκεί, κολλάει η εγκατάσταση. Ψάξε και κατεβασε το στο google σαν ζιπ και εγκατέστησε το χειροκίνητα. Μετά εγκατάστησε κανονικά το καρτούνς. Έχει κανείς πρόβλημα τελευταία με το tunein radio? 1
kandilak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από κάποιους μήνες που άφησα στην άκρη το Kodi (όταν άρχισαν τα διάφορα θέματα με το Exodus και μετά) και επειδή έβαλα Netflix, είπα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου. Ξεκίνημα λοιπόν με uninstall, fresh install τη 17.6 σε ένα laptop Windows 10 Pro 64bit & σε ένα Beelink P2, επίσης Win10, και ακολουθώντας τον οδηγό του Greek Kodi Network, δοκίμασα δύο builds, το Simplicity-M στο laptop και το Je4M στο Beelink που διάβασα πως είναι πιο lightweight. Η εγκατάσταση κύλισε και στα δύο απροβλημάτιστα χωρίς errors. Το πρόβλημα όμως είναι πως σε κανένα από τα δύο, όποια ταινία κι αν προσπάθησα να δώ, περίμενα αρκετή ώρα να βρει sources και στο τέλος, απλά σταματούσε τη διαδικασία. Να πω πως δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση σε κανένα από τα δύο builds, είναι και τα δύο straight out of the box. Τι μπορεί να φταίει; Βάλε στατική IP με google dns. Τι πάροχο internet έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις