Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι αν αυτή την ταινία που θες να δεις δεν την έχεις κατεβάσει από πριν τι γίνεται? Σκασίλα σου αν έχεις κατεβάσει άλλες 200 αν θες μία άλλη συγκεκριμένη. Φίλε, υπερβάλλεις όσο δεν πάει. Σίγουρ ακάτι κάνεις πολύ λάθος. Αυτά που λες με το ψάξιμο και τα φόρουμ δεν χρειάζεται να τα κάνεις πάνω από 2-3 φορές το χρόνο και πάλι δεν είναι υποχρεωτικά. Έχω στήσει Kodi με exodus, specto, sportsdevil σε συγγενείς απο ΠΕΡΥΣΙ το καλοκαίρι και ακόμα βλέπουν τα πάντα από ταινίες και αθλητικά χωρίς να έχω ασχοληθεί από τότε. Το ότι αλλάζουν συνεχώς τα repo δεν σημαίνει ότι τα addons δεν δουλεύουν. Άρα αν δεν θες να χάνεις χρόνο σε φόρουμ, βάζεις 3-4 addons που θες και δεν ξανασχολείσαι μέχρι να σταματήσουν να δουλεύουν (θα πάρει πολλούς μήνες ή και χρόνο να συμβεί αυτό, αν συμβεί καν). Και αν εδεν θες να ασχολείσαι όυτε αυτή τη μια φορά το χρόνο, βάζεις ένα έτοιμο build και τα έχεις όλα να ενημερώνονται μόνα τους για όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν και κυριολεκτικά δεν ξανασχολείσαι με τίποτα. Τωρα τα λινκς που δεν δουλεύουν, το buffering κλπ που λες δεν υφίστανται. Εδώ και  χρόνια με Kodi δεν υπήρξε ούτε μία φορά που δεν είδα αυτό που ήθελα. Άντε στη χειρότερη αντί να παίξει το πρωτο λινκ έπαιξε το 5ο ή το 15ο. Έτσι κι αλλιώς μια φορά πατάς στο πρώτο και μετά το kodi ψάχνει μόνο του στα επόμενα λινκ μέχρι να βρει ενεργό. 10 δευτερόλεπτα παραπάνω αναμονή μέχρι να βρεθεί ένα. 200 λινκ σου έχει διαθέσιμα σε κάθε ταινία. Και live tv που λες ανέκδοτο, εγώ βλέπω τα πάντα στην κυριολεξία χωρίς πρόβλημα. Και όλοι όσοι ξέρω γύρω μου το ίδιο. Το να συζητάμε για κατέβασμα ταινιών το 2017 ακούγεται σαν να μιλάμε για dial-up συνδέσεις.

Kαμία σχέση η δική σου εμπειρία με την δική μου, φυσικά και δεν έχω ασχοληθεί τόσο όσο..., εγκατέστησα το kodi ακολουθώντας τα βήματα του pc steps και εγκαθιστώντας το schism ALL in one, σε δύο διαφορετικά pc το ένα με core i5 2500K και 8gb ram και το άλλο λαπτοπ με ι3 και 8 gb ram επίσης σε διαφορετική περιοχή το ένα από το άλλο στο ένα σπίτι vodafone ο provider στο άλλο ote

Oi ταινίες που λές στην αρχή δούλεψαν τα λινκς  στον ι5 κάποια στιγμή το elysium δεν έβρισκε τίποτε μετά επανήλθε στο λάπτοπ τα ίδια το live tv και στα δυο 1 λεπτό βλέπεις μετά loading loading μέχρι που κρασάρει εντελώς.

Με ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα discovery turbo, national geo science και investigation discovery αυτά δεν..., τώρα για αθλητικά και λοιπά ειλικρινά δε ξέρω ούτε τι χρώμα έχει η μπάλα μόνο formula 1 βλέπω...

'Οσο για το αν είναι παρωχημένα τα p2p το 2017 θα σου πώ οτι ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του και δεν μπορείς να κρίνεις με βάση την δική σου χρήση εγώ θέλω να έχω και προσωπικό μου αρχείο με ταινίες σειρές στον δίσκο μου με σωστούς υπότιτλους να ξαναδώ αν μου τη βαρέσει κάποια ταινία ξανά ή να πάρω τον δίσκο μου μαζί σε ταξίδια που πάω εξωτερικό π.χ. σε ξενοδοχείο νότια Ιταλία δεν υπήρχε καν wifi και το κινητό χωρίς roaming τίνα κάνω να κοιτάω το λαπτοπ?, βλέπεις το τί εννοούμε χρήση διαφέρει για τον καθένα....., όπως πολλοί που σου λένε πέτα τα windows και βάλε ubuntu κάνει τα πάντα.... ρωτάς gaming, video editing, photoshop...

και η απάντηση exm,,,, έχουμε open office με interface 90s και flash games, α και no support για ntfs

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω περάσει real derbid μέσω url resolver, όλα οκ λοιπόν πχ μέσω covenant βρίσκει πηγές κανονικά όπως και στο exodus, όμως στο elysium δεν μου δίνει καμία πηγή real derbid παρόλο που έχω το ενεργοποιημένο από την διαδρομή Elysium > configure > settings > debrid providers > enable.

Υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει σωστά ?

Μηπως ειναι οτι το Elysium λειτουργει με API key απο TMDB πια;

http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/page-282?do=findComment&comment=56086171

Δημοσ.

και έτσι αν είναι επειδή το έχω μέσα από έτοιμο build ( diamond greek ) έχει Api Key και παρόλο που έκανα ξανά συγχρονισμό το RD δεν εμφανίζει τίποτα από RD

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι νέος στη παρέα γι αυτό ζητώ συγγνώμη εξ αρχής στη περίπτωση που ποστάρω σε λάθος thread.

Με ενδιαφέρει η αγορά ενός smart box, το οποίο θα το χρησιμοποιώ κυρίως για το Kodi.

Δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με την εφαρμογή όμως θα μου το στήσει ο κουμπάρος μου που είναι τσακάλι σ'αυτά.

Στο δια ταύθα, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν ένα κινεζόπραμα με android 5 ή 6, 4πύρινο, με ραμ 1gb και εσωτερικό χώρο 8γβ θα με καλύψει σαν hardware. 

Ρωτώ συγκεκριμένα γι αυτά τα specs γιατί αυτά έχουν γύρω στα 20-23€ απ το γνωστό αμερικανικό μαγαζί, και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με το τελωνείο. (Νομίζω κάτω από 23€ είναι ελεύθερα τελωνείου; )

Εάν ανέβουμε στα 2gb & 16gb αντίστοιχα έχουν κοντά στο 40ρι και παρότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά χρήματων φοβάμαι μη μπλέξω με την ελληνική γραφειοκρατία. 

Επίσης, η ύπαρξη playstore θεωρείται δεδομένη? Γιατί κάποια έχουν προεγκατεστημένο το kodi, άλλα όμως όχι, μην έχουμε κανένα τέτοιο πρόβλημα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, οποιαδήποτε απάντηση-συμβουλή-πρόταση δεκτή.

Στέλιος. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι νέος στη παρέα γι αυτό ζητώ συγγνώμη εξ αρχής στη περίπτωση που ποστάρω σε λάθος thread.

Με ενδιαφέρει η αγορά ενός smart box, το οποίο θα το χρησιμοποιώ κυρίως για το Kodi.

Δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με την εφαρμογή όμως θα μου το στήσει ο κουμπάρος μου που είναι τσακάλι σ'αυτά.

Στο δια ταύθα, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν ένα κινεζόπραμα με android 5 ή 6, 4πύρινο, με ραμ 1gb και εσωτερικό χώρο 8γβ θα με καλύψει σαν hardware. 

Ρωτώ συγκεκριμένα γι αυτά τα specs γιατί αυτά έχουν γύρω στα 20-23€ απ το γνωστό αμερικανικό μαγαζί, και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με το τελωνείο. (Νομίζω κάτω από 23€ είναι ελεύθερα τελωνείου; )

Εάν ανέβουμε στα 2gb & 16gb αντίστοιχα έχουν κοντά στο 40ρι και παρότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά χρήματων φοβάμαι μη μπλέξω με την ελληνική γραφειοκρατία. 

Επίσης, η ύπαρξη playstore θεωρείται δεδομένη? Γιατί κάποια έχουν προεγκατεστημένο το kodi, άλλα όμως όχι, μην έχουμε κανένα τέτοιο πρόβλημα..

Στέλιος. 

Καλησπέρα Στέλιο και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Α. Είσαι σε λάθος θέμα, καλύτερα άνοιξε ένα στα gadget/home cinema .

Β. Μην το ρισκάρεις με τελωνείο, θα στην σβουρίξουν οπωσδήποτε. Διάβασε και ρώτα εδώ, για τριγωνικές αποστολές κλπ.

Γ. Για τα σπεκς, πάρε ότι πιο vfm μπορείς να βρεις, ρώτα πρόταση εδώ. Και να τσεκάρεις να γράφει playstore στα χαρακτηριστικά, γιατί όπως γράφεις και συ, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Δημοσ.

Στέλιος. 

Εδώ υπάρχει σχετικό thread:

http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/

Δημοσ.

Sportsdevil 20-11-2017. Ειναι το build του jairox απο τον φακελο που διατηρει σε γνωστο cloud service, απλα δεν τον ποσταρω για να μην πεσουν ολοι εκει σαν τα κορακια και τον κλεισει.

Επισης, δεν θα απαντησω σε επιπλεον ερωτησεις, πχ πως μπαινει ή αν μπαινει πανω απο κατι, ουτε μεσω π.μ. Take it or leave it απλα.

plugin.video.SportsDevil-2017.11.20.zip

• Like 7
Δημοσ.

Ωρε επιτυχια το sportsdevil! 30 downloads και 2 likes σε 24 ωρες !

Για να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας παντως, σε καθε νεα ενημερωση του, θα σβηνω το παλιο συνημμενο, εφοσον μου επιτρεπει το φορουμ να κανω edit το μηνυμα μου, δηλαδη εφοσον δεν εχουν περασει 7 μερες απο την στιγμη που το ποσταρα.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, μια ερώτηση.

Λέμε να μην εγκαθιστούμε ότι addon να'ναι από αναξιόπιστες πηγές.

Αν έχεις ένα tvbox ή ένα rpi μόνο με kodi και χωρίς να έχεις περασμένα ευαίσθητα στοιχεία, π.χ. accounts, password κλπ, τι κακό θα μπορούσε να γίνει? (Δεν μιλάω για εγκατάσταση σε pc)

Δημοσ.

Ωρε επιτυχια το sportsdevil! 30 downloads και 2 likes σε 24 ωρες !

Για να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας παντως, σε καθε νεα ενημερωση του, θα σβηνω το παλιο συνημμενο, εφοσον μου επιτρεπει το φορουμ να κανω edit το μηνυμα μου, δηλαδη εφοσον δεν εχουν περασει 7 μερες απο την στιγμη που το ποσταρα.

για οσους χρησιμοποιουν τα greek builds που ανανεωνονται αυτοματα, χρειαζεται το updated sdevil?

ή θα ανανεωνεται μεσω του build?

Δημοσ.

Lastship 1.2.4 πριν λιγες ωρες και αφαιρεση ΟΛΩΝ των αγγλικων providers απο το προσθετο!

- Englische Index Seiten entfernt

Και οντως δεν εχει τιποτα αγγλικο στο tools > providers, παρολο που εχει κανονικα την επιλογη για αγγλικα στο tools > general > provider languages.

Δημοσ.

Ρε μάγκες έστησα ένα kodi box σε κάτι συγγενείς και έχω καρκινιάσει κάθε Κυριακή να είμαι εκεί να το φτιάχνω. Ότι δήθεν top addons υπάρχουν τα περνάω και όλο χαλάνε. Οι απαιτήσεις τους είναι απλές ταινίες τουλάχιστον 720p και με υπότιτλους ελληνικούς. Ας μου προτείνει κάποιος ένα addon για ταινίες και ένα για υπότιτλους κάτι stable δεν την παλεύω άλλο!

Δημοσ.

Ρε μάγκες έστησα ένα kodi box σε κάτι συγγενείς και έχω καρκινιάσει κάθε Κυριακή να είμαι εκεί να το φτιάχνω. Ότι δήθεν top addons υπάρχουν τα περνάω και όλο χαλάνε. Οι απαιτήσεις τους είναι απλές ταινίες τουλάχιστον 720p και με υπότιτλους ελληνικούς. Ας μου προτείνει κάποιος ένα addon για ταινίες και ένα για υπότιτλους κάτι stable δεν την παλεύω άλλο!

Bάζεις ένα build Ελληνικό ,diamond ή GKoBu και είσαι αρχηγόπουλο

• Like 1
Δημοσ.

Bάζεις ένα build Ελληνικό ,diamond ή GKoBu και είσαι αρχηγόπουλο

Δεν με είχαν συμβουλευτεί όταν πήραν το box και έχει παλιό Android οπότε είμαι με το ebmc για kodi. Εάν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει ότι builds δεν μπορώ να βάλω
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...