makiss8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 ΟΚ πες μας αν παιζει να το βαλω και εγω να αλλο ενα καινουργιο ,το δοκιμαζω τωρα
crashnburn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 πρωτο κακο σημαδι στο authorization του trakt λεει covenant βασικα ειναι το covenant με αλλα logo κ ΙΣΩΣ αλλους παροχους κανει δουλιτσα αλλα δεν παιζουν τα παντα ,hd παντως βρισκει το δοκιμασα χωρις alluc κ αλλες τετοιες παπαριες edit για κλωτσιες ειναι αλλα οντως βρισκει hd 1
enterhere Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Για να αλλάξεις το μέγεθος των υποτίτλων σε Kodi 17.6, πας SYSTEM -> Player -> Language, εκεί στα δεξιά έχει ρύθμιση για το μέγεθος των υποτίτλων Size. Αν δεν βλέπεις την συγκεκριμένη ρύθμιση χρειάζετε να ανεβάσεις το επίπεδο των ρυθμίσεών σου στο expert για να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις! 1
Federacion Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ. Ειχα τις ρυθμίσεις μου στο για Προχώ... Δεν ήξερα ότι έπρεπε να είμαι Ειδικός γι αυτήν τη ρύθμιση!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα. Οι αναβαθμίσεις του kodi δεν γίνονται αυτόματα; Γιατί κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση, κατεβάζω τον installer από το site, ενώ στα update του kodi δεν εμφανίζει κάτι.
jeep13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι στα windows, πρεπει να κατεβαζεις την νεα εκδοση και να την βαζεις μονος σου. Σε linux,android γινεται με το update του συστηματος. update: Ισως αμα στα γουιν. 10, το εχεις εγκατεστημενο μεσα απο το store, να κανει αυτοματα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2017 από jeep13
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ναι στα windows, πρεπει να κατεβαζεις την νεα εκδοση και να την βαζεις μονος σου. Σε linux,android γινεται με το update του συστηματος. update: Ισως αμα στα γουιν. 10, το εχεις εγκατεστημενο μεσα απο το store, να κανει αυτοματα. Windows 7 έχω, δεν πειράζει θα κάνω χειροκίνητα το update κάθε φορά.
Qless Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 @jim_p Το kodi όσο και να προσπαθούν κάποιοι δεν είναι για απλούς χρήστες. Όποιος τα θέλει όλα να δουλεύουν αφιερώνει χρόνο και είναι από πάνω και παρακολουθεί συνέχεια τις αλλαγές και τις εφαρμόζει. Από άποψη ασφάλεια των πρόσθετων δεν ξέρεις πότε ο έμπιστος σου developer θα την δει διαφορετικά και θα ξαμολήσει κακόβουλο κώδικα. Εκτός και αν έχει απενεργοποιημενες όλες τις ενημερώσεις και ελέγχεις το κάθε update πριν το εγκαταστήσεις. Το kodi εάν πας να το χρησιμοποιήσεις για entertainment puropuses θα καταλήξεις (τουλάχιστον εγώ) οτι για την ψυχική σου υγεία προτιμότερα είναι τα δίκτυα p2p κατεβάζεις οτι θες όταν θες και είναι πάντα εκεί να το δεις..... Το kodi αντί να βάλεις να δεις μια ταινία καταλήγεις να είσαι σε forum να ενημερώνεσαι τι δουλεύει και τι όχι και πάλι τίποτε δεν είναι αυτονόητα αφού μια ταινία που θες εσύ και δεν δουλεύει τότε που θες (σκασίλα μου μεγάλη αν δουλεύουν τα links άλλων αλλων αν θέλω τη συγκεκριμένη) και ακόμα υπάρχει και το buffering που ΔΕΝ τα γλιτώνεις ποτέ εντελώς.... Καλά το live TV είναι απλώς ανέκδοτο......... Και πόσο χρόνο να αφιερώσεις (για το kodi) είμαι στην δουλειά μου ΟΛΗ μέρα με υπολογιστές να κάτσω να πάρω και μεταπτυχιακό στο kodi στις 11 το βράδυ που θέλω να δώ μια γ..ταινία, απλά ΔΕΝ (to me again) ίσως ως φοιτητής, συνταξιούχος αργόσχολος να αξίζει... 5
paiktaras69 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 έχω περάσει real derbid μέσω url resolver, όλα οκ λοιπόν πχ μέσω covenant βρίσκει πηγές κανονικά όπως και στο exodus, όμως στο elysium δεν μου δίνει καμία πηγή real derbid παρόλο που έχω το ενεργοποιημένο από την διαδρομή Elysium > configure > settings > debrid providers > enable.Υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει σωστά ?
Elmago1925 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Buffering? Απο ποτε; Οντως το Kodi θελει να ασχοληθεις μαζι του,δεν αντιλεγω.Αλλα υπερβαλλεις λιγο.Υποθεση μερικων λεπτων ειναι το να διαβασεις 2-3 πραγματα Το kodi εάν πας να το χρησιμοποιήσεις για entertainment puropuses θα καταλήξεις (τουλάχιστον εγώ) οτι για την ψυχική σου υγεία προτιμότερα είναι τα δίκτυα p2p κατεβάζεις οτι θες όταν θες και είναι πάντα εκεί να το δεις..... Το kodi αντί να βάλεις να δεις μια ταινία καταλήγεις να είσαι σε forum να ενημερώνεσαι τι δουλεύει και τι όχι και πάλι τίποτε δεν είναι αυτονόητα αφού μια ταινία που θες εσύ και δεν δουλεύει τότε που θες (σκασίλα μου μεγάλη αν δουλεύουν τα links άλλων αλλων αν θέλω τη συγκεκριμένη) και ακόμα υπάρχει και το buffering που ΔΕΝ τα γλιτώνεις ποτέ εντελώς.... Καλά το live TV είναι απλώς ανέκδοτο......... Και πόσο χρόνο να αφιερώσεις (για το kodi) είμαι στην δουλειά μου ΟΛΗ μέρα με υπολογιστές να κάτσω να πάρω και μεταπτυχιακό στο kodi στις 11 το βράδυ που θέλω να δώ μια γ..ταινία, απλά ΔΕΝ (to me again) ίσως ως φοιτητής, συνταξιούχος αργόσχολος να αξίζει...
letom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το kodi εάν πας να το χρησιμοποιήσεις για entertainment puropuses θα καταλήξεις (τουλάχιστον εγώ) οτι για την ψυχική σου υγεία προτιμότερα είναι τα δίκτυα p2p κατεβάζεις οτι θες όταν θες και είναι πάντα εκεί να το δεις..... Το kodi αντί να βάλεις να δεις μια ταινία καταλήγεις να είσαι σε forum να ενημερώνεσαι τι δουλεύει και τι όχι και πάλι τίποτε δεν είναι αυτονόητα αφού μια ταινία που θες εσύ και δεν δουλεύει τότε που θες (σκασίλα μου μεγάλη αν δουλεύουν τα links άλλων αλλων αν θέλω τη συγκεκριμένη) και ακόμα υπάρχει και το buffering που ΔΕΝ τα γλιτώνεις ποτέ εντελώς.... Καλά το live TV είναι απλώς ανέκδοτο......... Και πόσο χρόνο να αφιερώσεις (για το kodi) είμαι στην δουλειά μου ΟΛΗ μέρα με υπολογιστές να κάτσω να πάρω και μεταπτυχιακό στο kodi στις 11 το βράδυ που θέλω να δώ μια γ..ταινία, απλά ΔΕΝ (to me again) ίσως ως φοιτητής, συνταξιούχος αργόσχολος να αξίζει... Κι αν αυτή την ταινία που θες να δεις δεν την έχεις κατεβάσει από πριν τι γίνεται? Σκασίλα σου αν έχεις κατεβάσει άλλες 200 αν θες μία άλλη συγκεκριμένη. Φίλε, υπερβάλλεις όσο δεν πάει. Σίγουρ ακάτι κάνεις πολύ λάθος. Αυτά που λες με το ψάξιμο και τα φόρουμ δεν χρειάζεται να τα κάνεις πάνω από 2-3 φορές το χρόνο και πάλι δεν είναι υποχρεωτικά. Έχω στήσει Kodi με exodus, specto, sportsdevil σε συγγενείς απο ΠΕΡΥΣΙ το καλοκαίρι και ακόμα βλέπουν τα πάντα από ταινίες και αθλητικά χωρίς να έχω ασχοληθεί από τότε. Το ότι αλλάζουν συνεχώς τα repo δεν σημαίνει ότι τα addons δεν δουλεύουν. Άρα αν δεν θες να χάνεις χρόνο σε φόρουμ, βάζεις 3-4 addons που θες και δεν ξανασχολείσαι μέχρι να σταματήσουν να δουλεύουν (θα πάρει πολλούς μήνες ή και χρόνο να συμβεί αυτό, αν συμβεί καν). Και αν εδεν θες να ασχολείσαι όυτε αυτή τη μια φορά το χρόνο, βάζεις ένα έτοιμο build και τα έχεις όλα να ενημερώνονται μόνα τους για όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν και κυριολεκτικά δεν ξανασχολείσαι με τίποτα. Τωρα τα λινκς που δεν δουλεύουν, το buffering κλπ που λες δεν υφίστανται. Εδώ και χρόνια με Kodi δεν υπήρξε ούτε μία φορά που δεν είδα αυτό που ήθελα. Άντε στη χειρότερη αντί να παίξει το πρωτο λινκ έπαιξε το 5ο ή το 15ο. Έτσι κι αλλιώς μια φορά πατάς στο πρώτο και μετά το kodi ψάχνει μόνο του στα επόμενα λινκ μέχρι να βρει ενεργό. 10 δευτερόλεπτα παραπάνω αναμονή μέχρι να βρεθεί ένα. 200 λινκ σου έχει διαθέσιμα σε κάθε ταινία. Και live tv που λες ανέκδοτο, εγώ βλέπω τα πάντα στην κυριολεξία χωρίς πρόβλημα. Και όλοι όσοι ξέρω γύρω μου το ίδιο. Το να συζητάμε για κατέβασμα ταινιών το 2017 ακούγεται σαν να μιλάμε για dial-up συνδέσεις.
infin1tyGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το να συζητάμε για κατέβασμα ταινιών το 2017 ακούγεται σαν να μιλάμε για dial-up συνδέσεις. Τώρα συγκρίνεις BluRay rips που μπορείς εύκολα να βρεις να κατεβάσεις με τα ψευτοHD, στην καλύτερη, που θα σου βρει ένα τυχαίο addon στο Kodi; Μπορεί εσένα να μη σε ενδιαφέρει και να θες απλώς να δεις μια ταινία, αλλά υπάρχουν πολλοί που τους νοιάζει και αυτό. 5
letom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δεν συγκρίνω την ποιότητα των BlueRay Rips με την αντίστοιχη των addon, συγκρ.ίνω το χρόνο που χρειάζεσαι για να κατεβάσεις το blueray rip. Αλλιώς να συγκρίνουμε και τα blueray rips με τα ορίτζιναλ blueray (δισκάκια) οπότε να πάμε στα βιντεοκλάμπ να νοικιάζουμε. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που προτιμούν την καλύτερη ποιότητα σε σχέση με την αμεσότητα αλλά οι 9 στους 10 θέλουν απλώς να δουν μια ταινία. Περισσότεροι είναι αυτοί που βλέπουν ταινίες στο κινητό παρά αυτοί που κατεβάζουν πλέον. Μου φαίνεται τρελό να βλέπεις ταινία σε κινητό αλλά το συναντώ όλο και πιο συχνά γύρω μου.
crashnburn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 meanwhile καθομαστε κ βλεπουμε μπουρδιτσες στην πλειονοτητα αρκει το ppi να ειναι υψηλο για να πουμε οτι απολαμβανουμε υψηλη ποιοτητα ασχετως αν δεν μπορουμε να την δουμε απο την αποσταση που καθομαστε προσωπικα με ενδιαφερει περισσοτερο η ιδια η ταινια κ η υποθεση της παρα τα bitrate που δεν βλεπω αρκει να ειναι αξιοπρεπες 720p κατ ελαχιστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις