Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόνο εγώ το έχω το θέμα;

Δες στα settings του quasar αν έχει επιλογή γλώσσας υποτίτλων (όπως έχει πχ το covenant). Αν έχει υπερισχύουν αυτών του kodi οπότε βάζεις greek και στο quasar και είσαι ΟΚ.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικα, η επιλογη για αυτοματο κατεβασμα στο quasar (και στο covenant κλπ) αφορα κατεβασμα απο το opensubtitles.org και δουλευει οπως το προσθετο για το opensubtitles που ειναι στο μαμα repo, δηλαδη απαιτει ονομα χρηστη και κωδικο για να δουλεψει.

Δημοσ.

Με το alluc έχει κανείς θέμα;εδώ και μια βδομάδα δεν μου βγάζει τπτ ενώ έχω περάσει τον κωδικό στο conevant

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σχετίζεται με τις αλλαγές που έχει ανακοινώσει. Σε νέους λογαριασμούς εφαρμόζονται ήδη, σε παλιούς από 30 Νοεμβρίου.

Due to widespread abuse of the API We are forced to limit the API throughput for all freeusers to 200 links per day (thats 2 searches if you use the max results of 100 per search). Depending on what you are using the API for this might limit your ability to use the API. The new limits for free API-accounts will start on 30th November 2017 if you registered before 20 October 2017. For new users registering right now the new limits will be active immediately.

Please note that the API is aimed at developers and companies who would like to access the alluc search-index. The free API accounts are primarily meant to be a trial for them.

We recently had to reduce free-users quota but you can unlock the full API by subscribing or by solving the captcha on this page.

Το captcha που λέει είναι ένα Monero coin miner και απαιτεί να το έχεις ανοιχτό όση ώρα χρησιμοποιείς το alluc για αναζήτηση αν θες να έχεις μεγαλύτερο όριο στα links.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας το εγραφαν τοτε στη σελιδα τους, στο github τους και στο wiki να ξερουμε.

---edit

Τα setup στο παραπανω λινκ ειναι απο περυσι btw.

Επεξ/σία από jim_p
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...