jeep13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Γενικα και με οριο παει χαλια οταν ειναι ανοικτος ο κλιεντ, οταν θελω να δω κατι τα κλεινω ολα γιατι δεν την παλευει.
crashnburn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 το quasar εχει καποιο τροπο να βλεπεις τα αποτελεσματα σε μορφη folder? σημερα εκανα downgrade το libreelec σε 8.1.2 με kodi 17.4 νομιζω γιατι στο 8.2.0 με kodi 17.5 κρασαρε συνεχως το quasar k εστησα pc κ htpc με static ip's και google dns συνδεση forthnet με google dns βλεπετε περισσοτερα αποτελεσματα στο kodi? κ γενικοτερα ειναι πιο γρηγοροι οι dns της google απο της forthnet?
musiccc444 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 το πρόβλημα είναι στους τελικούς παρόχους,οι οποίοι λόγω του οτι χάνουν κλίκ στις διαφημίσεις,μπλοκάρουν ή δυσκολεύουν την πρόσβαση μέσω kodiάλλα δεν παίζουν καθόλου και άλλα έχουν βάλει pairing,αλλά με raspberry pi πχ που είναι στημένο μόνο για kodi,χωρίς browser,πώς να κάνεις pairing; εγκατέστησα χθές το βράδυ χειροκίνητα από το github,τα ενημερωμένα plugin.video.covenant και script.module.covenant (δεν ξέρω αν ενημερώθηκε το repo και γίνεται αυτόματα) και βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση καμία σχέση με πρίν που ήταν όλα ρολόϊ,αλλά τουλάχιστον κατάφερα να δώ ένα επεισόδιο που δεν έβρισκα λίνκ με τίποτα νομίζω έχει προστεθεί τουλάχιστον ένας νέος πάροχος,αλλά ήταν αργά και δεν το έψαξα και πολύ * έκανα clear cache και παρόχων μετά την εγκατάσταση των ενημερωμένων εκδόσεων
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Pairing κανιες και με ενα pc ή με κινητο που να εινια συνδεδεμενο στο ιδιο δικτυο, γιατι το pairing που ζηταει ο provider αφορα την ip απο την οποια συνδεεσαι. Τα αποτελεσματα στο quasar μονο σε dialog mode γινεται να εμφανιστουν. 1
musiccc444 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 το είχα κάνει στο pc για το openload αλλά και πάλι δεν άνοιγε κανένα λίνκ στο raspberry μακάρι να στρώσει η κατάσταση
dancer_69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλό το quasar αλλά έχει 2 μεγάλα μειονεκτήματα(για μένα τουλάχιστον). Το ένα είναι ότι δε συγχρονίζει με το trakt(παρότι είναι ρυθμισμένο) τίποτα. Το δεύτερο ότι δεν έχει αλφαβητική σειρά στην εμφάνιση της συλλογής. Έχει μόνο με βάση την ημερομηνία και το είδος, σχετικά άχρηστα και τα δύο. Γι' αυτό το χρησιμοποιώ μόνο έμμεσα με τo covenant μέσω του magnetic. Και αυτό είναι επίσης προβληματικό μιας και το burst δε λειτουργεί έτσι(παρότι επίσης ο δημιουργός του γράφει ότι λειτουργεί αρκεί να απενεργοποιηθεί ο torrent manager του magnetic). Έτσι έχω κολλήσει με αυτόν του magnetic ο οποίος αρκετά torrents τα κατεβάζει αλλά δεν τα αναπαράγει. Καμιά λύση για τα παραπάνω, μήπως μου έχει διαφύγει κάτι(γιατί απ' όσο έψαξα δε βρήκα κάτι)?
jonkyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 To Trakt συγχρονιζει. Ειχα το ιδιο προβλημα, αν διαβασεις 2-3 σελιδες πισω θα το διαπιστωσεις. Πλεον συγχρονιζει κανονικοτατα, ασχοληθηκα (δλδ, ξαναπερασα) με τα settings του trakt τοσο ΣΤΟ quasar, οσο και στο ιδιο το προγραμμα. Δεν ξερω τι απο τα δυο ηταν "χαλασμενο", αλλα δουλεψε. 1
dancer_69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αυτό δε βοηθάει και πολύ αφού δεν ξέρεις τι έφταιγε συγκεκριμένα. Αν και νομίζω ότι δε λέμε το ίδιο πράγμα(δεν το ξεκαθάρισα κι εγώ παραπάνω). Αυτό που λέω ότι δε συγχρονίζει είναι η κατάσταση θέασης(watched/unwatched) των επεισοδίων. Και απ' ότι διάβασα εδώ: https://www.bountysource.com/issues/35300469-request-sync-watched-unwatched-with-trakt Τουλάχιστον μέχρι πριν 1 μήνα όπου απάντησε το παρακάτω: The issue that I think are you saying to me is that the previous films/episodes that you had marked as watched in Trakt aren't marked as watched in Quasar, but this feature is not added, so I'm gonna unlink this issue from my PR because I see that is not what you wanted when you opened. Maybe in future I will try to add this. δεν υποστηρίζεται. Δηλαδή μαρκάρονται τα επεισόδια που βλέπεις(μετά το 80%), αλλά δε συγχρονίζεται το τι έχεις δει με το trakt, με αποτέλεσμα όλες οι σειρές/ταινίες να εμφανίζονται ως unwatched εκτός και αν τις έχεις δει από το quasar ή τις μαρκάρεις χειροκίνητα. Οπότε τα δύο μειονεκτήματα παραμένουν δυστυχώς. 1
jonkyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Οπως τα λες εχεις δικιο. Αυτο ειναι διαφορετικο. Στο Trakt (στο σαιτ δλδ) δειχνει κανονικα τα επεισοδια που εχω δει, στο τιβι μποξ δειχνει κανονικα (μαρκαρισμενα) τα επεισοδια που εχω δει. Αλλα με quasar, οποτε (οπως ηδη ανεφερες) ειναι λογικο να λειτουργει σωστα.
Phoenix7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Covenant σας βγάζει σε 720p επεισόδια που παίζονται τώρα; Στο Flash για παράδειγμα δεν εμφανίζει πάνω 1-2 σε 720p και συνήθως δεν παίζουν!
dancer_69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 To covenant αν και βγάζει πολλές πηγές τις 8 στις 10 φορές αυτές κολλάνε είτε από την αρχή είτε μερικά λεπτά μετά. Σπάνια μου τυχαίνει πηγές από aluc, ororo, putlocker, mywatchseries(που από εκεί είναι τα περισσότερα ή και όλα τα αποτελέσματα) να παίζουν χωρίς πρόβλημα. Και όχι μόνο οι 1080 ή 720 αλλά όλες. Γι' αυτό και συνήθως τελικά χρησιμοποιώ το quasar με το magnetic. Μέχρι πριν ένα μήνα ήταν καλύτερα τα πράγματα, τον τελευταίο μήνα όμως τουλάχιστον πολύ δύσκολα να πετύχω πηγή που να μην κολλάει. 1
musiccc444 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 αυτόματη ενημέρωση του Covenant στην 1.1.29 επανήλθε το Gvideo μέσω Putlocker παραμένουν τα γνωστά προβλήματα,αλλά είχαμε έστω μια μικρή βελτίωση για αρκετές σειρές έχω βρεί 720p links που δουλεύουν,στο BOB Unleashed δεν το λές και πολύ καλοστημένο με κατηγορίες σειρών κτλ,αλλά τουλάχιστον δουλεύει
razkal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ξερει κανεις αν μπορω να εγκαταστησω καποιο απο τα greek builds (gkobu πχ) στο spmc (σε mibox) κατευθειαν? ή εναλλακτικα να παρω το user data file απο το Kodi του λαπτοπ και να το μεταφερω στο spmc? 1
kandilak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ξερει κανεις αν μπορω να εγκαταστησω καποιο απο τα greek builds (gkobu πχ) στο spmc (σε mibox) κατευθειαν? ή εναλλακτικα να παρω το user data file απο το Kodi του λαπτοπ και να το μεταφερω στο spmc?Μπαίνει κανονικά. Θα επιλέξεις την έκδοση για Jarvis και θα είσαι OK. 1
Federacion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μια ερώτηση: Κατάφερα να παίξει το quasar επιτέλους, αλλά ενώ σε όλα τ' άλλα πρόσθετα δουλεύουν τέλεια οι ελληνικοί υπότιτλοι σε αυτό εμφανίζονται μόνο οι αγγλικοί. Ξέρετε γιατί και πως φτιάχνεται αυτό; μόνο εγώ το έχω το θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις