Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο το προσθετο δεν νομιζω αλλα τις πιο πολλες τις βρισκεις στο greekmovies.

Mεσα απο τον browser σου κατεβασε τις με καποιο addon οπως https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/?src=hp-dl-mostpopular

Φίλε μου μήπως υπάρχει κάποιο τέτοιο addons και για chrome?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα. Σωστα τα λες. Η επιλογη να σταματαει οταν τους κατεβαζει, ειναι του kodi. Και ειναι επιλεγμενο στη συσκευη μου. Το εκανε ΣΥΝΕΧΩΣ μεχρι πριν 3-4 μερες. ΠΑΝΤΑ σταματουσε την αναπαραγωγη μετα απο τα πρωτα frame, επελεγα τους υποτιτλους (opensubtitles ηταν η default επιλογη, αλλα εχω κι αλλα σαιτ υποτιτλων διαθεσιμα) που ηθελα κι επειτα εβλεπα την ταινια/σειρα κανονικα.

Αυτο επαψε να μου το κανει. Μεχρι χθες που εγραψα το τελευταιο ποστ, δεν το εκανε καθολου. Απευθειας αναπαραγωγη, οσες φορες κι αν αποεπιλεξα/επιλεξα ξανα στο kodi την επιλογη να σταματα η αναπαραγωγη οταν ψαχνει υποτιτλους. Ωστοσο, χθες το βραδυ ειδα τρια διαφορετικα επεισοδια σειρας. Στο πρωτο με εγραψε κανονικα, εκανε απευθειας αναπαραγωγη (κατεβαζοντας τους πρωτους διαθεσιμους αγγλικους υποτιτλους) και το σταματησα manually για να παρω ελληνικους. Το δευτερο ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ! "Εφτιαξε" σκεφτηκα... Στο τριτο πηγα να βαλω ενα ποτηρι νερο οσο κατεβαζω το quasar το αρχειο, αλλα καθυστερησα λιγο... και μεχρι να επιστρεψω ειχε παιξει 4 λεπτα σειρας με τους πρωτους διαθεσιμους υποτιτλους.

Μπερδεμα, κατι δειχνει να μπλοκαρει την επιλογη. Ενταξει, δεν ειναι η καταστροφη του κοσμου, απλα ειναι σπαστικο διοτι πρεπει να εισαι απο πανω την ωρα του downloading.

* Το Trakt το διορθωσα, ξαναμπηκα κι εβαλα απο την αρχη ολα τα settings, usernames, passwords κλπ. Δουλευει κανονικα, μπαινει στον λογαριασμο μου, σωζει νεες σειρες κλπ. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.

Για να ψάχνει υπότιτλους όταν με το που ξεκινήσει η ταινία πχ ,πρέπει να έχεις το Autosubs που βρίσκεται στο official repo->services αν θυμάμαι καλά. Αν το έχεις ήδη κοίτα μην έχει απενεργοποιηθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Για να ψάχνει υπότιτλους όταν με το που ξεκινήσει η ταινία πχ ,πρέπει να έχεις το Autosubs που βρίσκεται στο official repo->services αν θυμάμαι καλά. Αν το έχεις ήδη κοίτα μην έχει απενεργοποιηθεί.

Το εχω, το θυμαμαι σιγουρα. Θα το ελεγξω. Ωστοσο, ειναι παραξενο οτι σε τρια σερι επεισοδια τις προαλλες δεν σταματησε-σταματησε-δεν σταματησε (αντιστοιχα) η αναπαραγωγη! Δεν ειμαι σπιτι, θα το δω το βραδυ ή αυριο το πρωι και θα ενημερωσω αν φτιαξει. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Προσπαθώ να δω αρχείο .cbr σε osmc και δεν το ανοίγει.

Στο wiki του kodi, λέει ότι ανοίγουν κανονικά.

Τι φταίει;

Μετονομασε για αρχη το cbr σε απλο rar και δες αν το ανοιγει. Αν δεν το ανοιγει, παιξει να μην ειναι συμπιεσμενο σαν rar αλλα σαν σκετο zip, οποτε το μετονομαζεις σε cbz ή zip και τερμα.

Αν το osmc εχει και το file εγκατεστημενο, μπορεις να δεις τι πραγματικα ειναι με ενα απλο 

file arxeio.cbr

πχ εδω που απλα μετονομασα ενα zip σε rar

$ file ACOpen.rar
ACOpen.rar: Zip archive data, at least v1.0 to extract

που σημαινει πως παρα την μετονομασια, το file καταλαβε οτι ειναι zip και οχι rar.

• Like 1
Δημοσ.

@@ μεντολες 

εκατσα κ εφτιαξα στο covenant ολους τους δωρεαν λογαρισμους που υπαρχουν ,εκανα update ολα τα add ons ,καθαρισα παροχους στο covenant k τελος εριξα κ ενα καθαρισμα στα διαφορα temps του kodi

εψαξα λοιπον στο covenant παλιες κ νεες ταινιες καθως κ μερικες σειρες

αποτελεσμα ενω σου δειχνει πχ οτι βρισκει 15 ροες 1080p κ 30 720p πχ ,οταν πας να δεις δεν υπαρχουν στην λιστα 1080p ενω τα περισσοτερα 720p ειναι alluc τα οποια ειτε δεν ανοιγουν ειτε ειναι sd ,τα δε gvideo που παραδοσιακα ειναι οι καλυτερες ροες απλα δεν ανοιγουν

εγω με quasar βλεπω αλλα θελω το covenant για οταν βαριεμαι να ψαχνω κ να περιμενω κ οπως ειπα τζιφος ,ηθελα να ξερα τι βλεπουν οσοι παραπανω εγραψαν για την δημιουργια των free λοαγαριασμων στο covenant

• Like 2
Δημοσ.

@@ μεντολες 

εκατσα κ εφτιαξα στο covenant ολους τους δωρεαν λογαρισμους που υπαρχουν ,εκανα update ολα τα add ons ,καθαρισα παροχους στο covenant k τελος εριξα κ ενα καθαρισμα στα διαφορα temps του kodi

εψαξα λοιπον στο covenant παλιες κ νεες ταινιες καθως κ μερικες σειρες

αποτελεσμα ενω σου δειχνει πχ οτι βρισκει 15 ροες 1080p κ 30 720p πχ ,οταν πας να δεις δεν υπαρχουν στην λιστα 1080p ενω τα περισσοτερα 720p ειναι alluc τα οποια ειτε δεν ανοιγουν ειτε ειναι sd ,τα δε gvideo που παραδοσιακα ειναι οι καλυτερες ροες απλα δεν ανοιγουν

εγω με quasar βλεπω αλλα θελω το covenant για οταν βαριεμαι να ψαχνω κ να περιμενω κ οπως ειπα τζιφος ,ηθελα να ξερα τι βλεπουν οσοι παραπανω εγραψαν για την δημιουργια των free λοαγαριασμων στο covenant

Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε και το poseidon.

http://soullessbuilds.com/repo

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση: 

Κατάφερα να παίξει το quasar επιτέλους, αλλά ενώ σε όλα τ' άλλα πρόσθετα δουλεύουν τέλεια οι ελληνικοί υπότιτλοι σε αυτό εμφανίζονται μόνο οι αγγλικοί. Ξέρετε γιατί και πως φτιάχνεται αυτό;

Καμία απάντηση για το παραπάνω;

Δημοσ.

Το quasar αφου ειναι τορρεντ, θα επρεπε να ανεβασουμε και εμεις στο kodi, τουλαχιστον αυτο που κατεβασαμε, πραγμα που ειναι δυσκολο, με τις συνδεσεις που εχουμε. Ειναι λοιπον "σωστο";

• Like 1
Δημοσ.

Οταν κατεβαζεις κατι απο τον torrent client σου το κανεις seed μεχρι να φτασεις σε ratio 1:1? Εγω παντως το εχω βαλει να διαγραφει και το torrent οταν ολοκληρωθει το κατεβασμα :P

• Like 2
Δημοσ.

Στον κλιεντ εχω βαλει οριο 50 κβσ και το εχω σχεδον παντα ανοικτο.

Θα μπορουσα και στο quasar,να το βαλω να μην σβηνει το αρχειο και να ανεβαζω λιγο.

Ομως αν ανεβαζει κολωνει η ταχυτητα και δεν μπορω να δω μετα κατι αλλο.

Τελος παντων η ερωτηση ηταν για να δω τι κανετε εσεις και να μην εχω πολλες τυψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...