enterhere Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμάστε και το Poseidon. Βγάζει αρκετά αποτελέσματα. http://soullessbuilds.com/repo 2
Federacion Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Αποτελέσματα βγάζει πολλά και καλά αλλά σέρνεται στην αναπαραγωγή δυστυχώς.
speedy23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 covenant,streamhub,bennu κλπ μόνο sd και αυτά μετά από πολύ προσπάθεια,αν και το bennu δεν ξέρω αν/πως δουλεύει,μέσω metalliq πχ δεν μου εμφανίζει τα διαθέσιμα link Εμενα μια χαρα βγαζει τα HD links με την μια.
jonkyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Παιδες, δυο ερωτησεις για ισαριθμα χαζοπροβληματα που αντιμετωπιζω: 1) Χρησιμοποιω quasar, μεχρι πριν 3 ή 4 μερες ολα ηταν οκ με τους υποτιτλους: εναρξη αναπαραγωγης ταινιας/επεισοδιου -> αυτοματο ανοιγμα μενου υποτιτλων. Χθες και προχθες (ισως και πριν τρεις μερες, αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα) οταν ξεκιναει η αναπαραγωγη της σειρας ΔΕΝ ανοιγουν αυτοματα οι υποτιτλοι. Στις ρυθμισεις φυσικα τσεκαρα οτι ολα ειναι οκ. Το αποτελεσμα ειναι οτι περιμενοντας το quasar να κατεβασει κατι, παω να φτιαξω π.χ. εναν καφε κι ακουω την ταινια/σειρα να παιζει (χωρις υποτιτλους). Ιδεες; 2) Το Trakt δεν μπορει να συγχρονιστει με quasar. Δεν ξερω γιατι, εκανα νεο συγχρονισμο πριν 2-3 μερες (οταν εντοπισα το παραπανω προβλημα, ασχοληθηκα και με αυτο που το εχω εβδομαδες -τουλαχιστον- τωρα), αλλα ολο μου βγαζει ενα ερρορ μνμ που λεει οτι δεν ειναι δυνατον να συνδεθει (δεν θυμαμαι ακριβως πώς το αναφερει, κατι με fail αν θυμαμαι καλα). Εχουν ασυμβατοτητα τα δυο προσθετα και παιδευομαι αδικα; Στη λιστα των σειρων παντως, το Trakt υπαρχει κανονικα και οταν μπαινω σε collection βλεπω σειρες που εχω περασει εκει. Νομιζω ομως οτι το εχω κανει απευθειας απο τη σελίδα του Trakt αυτο. Οταν παω να προσθεσω νεα σειρα στη λιστα (π.χ. Stranger Things) μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με το Trakt. Ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Τους υποτιτλους τους κατεβαζει αυτοματα απο την built in λειτουργια του quasar, που κατεβαζει μονο απο το opensubtitles και θελει ονομα χρηστη και κωδικο, ή απο το ιδιο το kodi, που μπορεις να βαλεις οποιον provider θες, πχ subtitles.gr. Για το 2 δεν ξερω, δεν εχω trakt. 1
dancer_69 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Εγώ δε χρησιμοποιώ το quasar απ' ευθείας, αλλά μέσω covenant με το magnetizer. Αν θυμάμαι καλά όμως απ' όσες φορές το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, δε συγχρόνιζε τα προβληθέντα επεισόδια με το trakt και δεν τα τσέκαρε ως προβληθέντα μετά τη θέαση(αυτός ήταν κυρίως και ο λόγος που δεν το χρησιμοποιώ απ' ευθείας άλλωστε). Πάντως μόλις τσέκαρα την προσθήκη κάποιας σειράς(δοκίμασα το Mr Robot) και την πρόσθεσε κανονικά στη συλλογή του trakt. 1
enterhere Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Αποτελέσματα βγάζει πολλά και καλά αλλά σέρνεται στην αναπαραγωγή δυστυχώς. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή.
jonkyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Τους υποτιτλους τους κατεβαζει αυτοματα απο την built in λειτουργια του quasar, που κατεβαζει μονο απο το opensubtitles και θελει ονομα χρηστη και κωδικο, ή απο το ιδιο το kodi, που μπορεις να βαλεις οποιον provider θες, πχ subtitles.gr. Για το 2 δεν ξερω, δεν εχω trakt. Πραγματικα, πρωτη επιλογη ειναι το opensubtitles. Καμια διαφωνια σε αυτο. Ομως τελευταια δεν κατεβαζει καν, αρχιζει να παιζει κατευθειαν η ταινια/σειρα (Σε δευτερη σκεψη, ισως να κατεβαζει τους πρωτους διαθεσιμους, δλδ αγγλικα, αλλα παλι παιζει απευθειας). Η επιλογη στα settings ομως ειναι να παγωνει η ταινια/σειρα στο ξεκινημα και να με ρωταει. Αυτο ειναι το προβλημα μου. Εγώ δε χρησιμοποιώ το quasar απ' ευθείας, αλλά μέσω covenant με το magnetizer. Αν θυμάμαι καλά όμως απ' όσες φορές το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, δε συγχρόνιζε τα προβληθέντα επεισόδια με το trakt και δεν τα τσέκαρε ως προβληθέντα μετά τη θέαση(αυτός ήταν κυρίως και ο λόγος που δεν το χρησιμοποιώ απ' ευθείας άλλωστε). Πάντως μόλις τσέκαρα την προσθήκη κάποιας σειράς(δοκίμασα το Mr Robot) και την πρόσθεσε κανονικά στη συλλογή του trakt. Αρα λογικα κατι δεν παει καλα με το δικο μου συστημα. Ευχαριστω και τους δυο σας.
jim_p Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μισο λεπτο. Η επιλογη που λες για να κατεβαζει υποτιτλους στο ξεκινημα, οπως και η επιλογη να σταματαει οταν τους κατεβαζει ειναι του kodi, οχι του καθε προσθετου και δουλευει ανεξαρτητα απο το καθε προσθετο. Αν δηλαδη εκει εχεις πχ να κατεβαζει αυτοματα, να κατεβαζει απο το subtitles.gr και να κανει παυση, οταν θα ξεκινησει να παιζει θα κατεβασει τον πρωτο υποτιτλο που θα βρει στο subtitles.gr. Αν δεν τον κατεβασει μονο του, πατωντας ληψη (με τον τροπο που λεει εδω* πχ) και θα κανει και παυση, Αν τωρα εχεις δικο σου ονομα χρηστη και κωδικο για το opensubtitles, πρεπει να τα βαλεις σε καθε προσθετο που τα χρησιμοποιει (quasar, covenant κλπ) για να κατεβασει μεσω της built-in λειτουργιας του. η οποια ειναι ανεξαρτητη απο αυτη του kodi, γιαυτο και το προσθετο δεν κανει αυτα που λεω παραπανω. * https://www.howtogeek.com/186660/how-to-enable-automatic-subtitle-downloading-in-xbmc/
VasKag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει. Ειχα ενα θεμα σημερα με το covenant. Ενω κατα τη διαρκεια του search εβγαζε αποτελεσματα, στο τελος εβγαζε συνεχως no stream available. Η λυση ειναι αυτη εδω Covenant “No Stream Available” Fix Launch the Covenant addon and select the Tools option from the main menu. Head to the Playback section of the tools popup. Change the Default Action to Directory
jim_p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Workaround my @ss, και εξηγω γιατι δεν ειναι, αναλυοντας την διαφορα μεταξυ των επιλογων directory και dialog που εχει για το default action. Η επιλογη auto play δεν θελει εξηγηση για το τι κανει. Εστω λοιπον οτι αποφασιζω να δω κατι στο covenant, πχ μια ταινια. Την βρισκω στο covenant, την παταω να βρει sources και βρισκει. - Aν εχω την παραπανω επιλογη σε folder, η λιστα με τα sources εμφανιζεται σε ενα folder box (αυτο που πιανει ολη την οθονη του kodi οπως στην πρωτη εικονα και εχει και επιλογη για back) - Aν εχω την παραπανω επιλογη σε dialog, η λιστα με τα sources εμφανιζεται σε ενα dialog box (αυτο που εμφανιζεται σαν popup πανω απο τη λιστα με τις ταινιες οπως στην δευτερη εικονα) Η βασικη διαφορα μεταξυ των 2 ειναι οτι αν διακοψω την ταινια ή αν δεν βρει κατι που να παιζει (μιας και το covenant θα παρει το ενα λινκ μετα το αλλο στη σειρα μεχρι να βρει καποιο που να παιζει), το ιδιο το kodi θα με γυρισει στο προηγουμενο folder box που θα βρει, που στην πρωτη περιπτωση ειναι τα αποτελεσματα της αναζητησης, αρα θα τα εχει κρατημενα και δεν θα κανει αναζητηση απο την αρχη, ενω στην δευτερη περιπτωση θα με γυρισει στη λιστα με τις ταινιες, αρα αν ξαναπατησω αναζητηση, θα την κανει απο την αρχη! Τα αποτελεσματα της αναζητησης, εκτος απροοπτου, τα ιδια θα ειναι, ασχετως με το πως θα απεικονειστουν απο το covenant στο kodi. Τωρα γιατι η αλλαγη αυτη αποτελει workaround, μονο ο τυπος που την καταλαβε σαν workaround ξερει...
VasKag Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εγω ξερω οτι χαρη σε αυτο, μπορω και βλεπω. Τωρα γιατι ξαφνικα το εκανε αυτο δεν ξερω. Το ανεφερα μηπως και αλλος εχει παρομοιο προβλημα. Ισως ειναι καποιο bug της τελευταιας εκδοσης, και εμφανιζεται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις. Με λιγο διαβασμα εδω http://koditips.com/covenant-no-stream-available-error-fix/ μαλλον το προβλημα ειναι στο covenant module και οχι στο covenant καθεαυτο. 1
jonkyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μισο λεπτο. Η επιλογη που λες για να κατεβαζει υποτιτλους στο ξεκινημα, οπως και η επιλογη να σταματαει οταν τους κατεβαζει ειναι του kodi, οχι του καθε προσθετου και δουλευει ανεξαρτητα απο το καθε προσθετο. Αν δηλαδη εκει εχεις πχ να κατεβαζει αυτοματα, να κατεβαζει απο το subtitles.gr και να κανει παυση, οταν θα ξεκινησει να παιζει θα κατεβασει τον πρωτο υποτιτλο που θα βρει στο subtitles.gr. Αν δεν τον κατεβασει μονο του, πατωντας ληψη (με τον τροπο που λεει εδω* πχ) και θα κανει και παυση, Αν τωρα εχεις δικο σου ονομα χρηστη και κωδικο για το opensubtitles, πρεπει να τα βαλεις σε καθε προσθετο που τα χρησιμοποιει (quasar, covenant κλπ) για να κατεβασει μεσω της built-in λειτουργιας του. η οποια ειναι ανεξαρτητη απο αυτη του kodi, γιαυτο και το προσθετο δεν κανει αυτα που λεω παραπανω. * https://www.howtogeek.com/186660/how-to-enable-automatic-subtitle-downloading-in-xbmc/ Καλημερα. Σωστα τα λες. Η επιλογη να σταματαει οταν τους κατεβαζει, ειναι του kodi. Και ειναι επιλεγμενο στη συσκευη μου. Το εκανε ΣΥΝΕΧΩΣ μεχρι πριν 3-4 μερες. ΠΑΝΤΑ σταματουσε την αναπαραγωγη μετα απο τα πρωτα frame, επελεγα τους υποτιτλους (opensubtitles ηταν η default επιλογη, αλλα εχω κι αλλα σαιτ υποτιτλων διαθεσιμα) που ηθελα κι επειτα εβλεπα την ταινια/σειρα κανονικα. Αυτο επαψε να μου το κανει. Μεχρι χθες που εγραψα το τελευταιο ποστ, δεν το εκανε καθολου. Απευθειας αναπαραγωγη, οσες φορες κι αν αποεπιλεξα/επιλεξα ξανα στο kodi την επιλογη να σταματα η αναπαραγωγη οταν ψαχνει υποτιτλους. Ωστοσο, χθες το βραδυ ειδα τρια διαφορετικα επεισοδια σειρας. Στο πρωτο με εγραψε κανονικα, εκανε απευθειας αναπαραγωγη (κατεβαζοντας τους πρωτους διαθεσιμους αγγλικους υποτιτλους) και το σταματησα manually για να παρω ελληνικους. Το δευτερο ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ! "Εφτιαξε" σκεφτηκα... Στο τριτο πηγα να βαλω ενα ποτηρι νερο οσο κατεβαζω το quasar το αρχειο, αλλα καθυστερησα λιγο... και μεχρι να επιστρεψω ειχε παιξει 4 λεπτα σειρας με τους πρωτους διαθεσιμους υποτιτλους. Μπερδεμα, κατι δειχνει να μπλοκαρει την επιλογη. Ενταξει, δεν ειναι η καταστροφη του κοσμου, απλα ειναι σπαστικο διοτι πρεπει να εισαι απο πανω την ωρα του downloading. * Το Trakt το διορθωσα, ξαναμπηκα κι εβαλα απο την αρχη ολα τα settings, usernames, passwords κλπ. Δουλευει κανονικα, μπαινει στον λογαριασμο μου, σωζει νεες σειρες κλπ. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.
Federacion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μια ερώτηση: Κατάφερα να παίξει το quasar επιτέλους, αλλά ενώ σε όλα τ' άλλα πρόσθετα δουλεύουν τέλεια οι ελληνικοί υπότιτλοι σε αυτό εμφανίζονται μόνο οι αγγλικοί. Ξέρετε γιατί και πως φτιάχνεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις