kandilak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή απλά να αλλάξω τις ρυθμίσεις της συσκευής;;;(οχι του ρουτερ;;; ) Το άλλαξα αλλά μια απο τα ίδια.Απλά βάζω στατική ip και το 8.8.8.8 και τα υπόλοιπα ως έχουν έτσι; Ναι τα αφήνεις ως έχουν. Σιγουρέψου μόνο ότι πήρε την νέα ρύθμιση γιατί πολλοί το αλλαζουν αλλά ξεχνάνε στο τέλος να πατήσουν ΟΚ για να αποθυκευτεί η νέα ρύθμιση!!! Και βέβαια μετά την αλλαγή κλείσε-άνοιξε το wifi σου ή ethernet.
kandilak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Covenant 1.1.28 πριν λιγες ωρες και μια απο τα ιδια, αν οχι χειροτερα. Ακομα ζηταει pairing στο themovie, παναργο ξανα στην αναζητηση (απο τη στιγμη που θα πατησω την ταινια μεχρι να βγει το παραθυρο που λεει οτι ψαχνει) και μετα την ενημερωση μου ενεργοποιησε απο μονο του το hevc στο pi... Και φυσικα αποτελεσματα ελαχιστα, απο τα οποια κανενα δεν παιζει. Στο spiderman homecoming βρηκε μονο 37 και ολα sd. Αν δεν ηταν το quasar βαρυ και να απαιτει να τρεχει σαν service συνεχεια για να δουλεψει, σημερα δεν θα ασχολουμουν καν με αυτο το χαλι. Και σε κάποιες τέτοιες στιγμές, αναρωτιέσαι μήπως ήταν καλύτερα να είχες περισσότερες επιλογές προσθέτων ταινιών και σειρών παρά να στηρίζεσαι σε ένα πρόσθετο? Αν είχες λοιπόν ένα build θα είχες και περισσότερες εναλλακτικές. Όχι πως τώρα δεν έχεις αλλά την ώρα που τις χρειάζεσαι θα πρέπει να ψάχνεις να τις βρεις.
speedy23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Sorry αλλα το Elysium ακομα τα ιδια με το search του; Γιατι ετσι; Νταξει οταν χρειαστω να δω κατι, βαζω Covenant, SALTS, κτλ αλλα απο περιεργεια προσπαθησα χθες και παλι δεν κανει αναζητηση. Γιατι δεν τον φτιαχνουν; Παει μηνες η κατασταση αυτη.
musiccc444 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 στο elysium δεν λειτουργεί τίποτα,δεν μπαίνει σε καμία κατηγορία του μενού του covenant,streamhub,bennu κλπ μόνο sd και αυτά μετά από πολύ προσπάθεια,αν και το bennu δεν ξέρω αν/πως δουλεύει,μέσω metalliq πχ δεν μου εμφανίζει τα διαθέσιμα link δεν έχουν και τίποτα μεγάλες διαφορές τα πρόσθετα,έχω καταλάβει πως ή θα δουλεύουν όλα ή κανένα και αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα μακάρι να λυθεί σύντομα
jim_p Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Αν ειχα build θα ειχα ακομα 1-2 προσθετα για την ιδια δουλεια με αυτη που θελω να κανω, συν σαβουρα απο αλλα 10 αχρηστα προσθετα, συν αλλα 2-3 skins, συν 10-15 wallpaper. Δεν με ενθουσιαζει σαν ιδεα. Αν ενα προσθετο δουλευε σωστα, δεν θα ειχα αναγκη τα ομοια του, οπως παλιοτερα που δουλευε το exodus και κανεις δεν ηξερε τα specto κλπ. Παρολα αυτα, την εποχη του exodus ειχα το specto στην καβατζα, αλλα η αργη αναπτυξη και η επισης αργη αποδοση του με εκαναν να το καταργησω. Τελος, οπως εχω ξαναπει, αυτο που βλεπουμε σημερα ειναι το χαλι της κοινοτητας. Επειδη απλα δεν αποφασιζει/αναπτυσει ενας dev μονος του το προσθετο του αλλα 10 νοματαιοι που κανουν push τον κωδικα τους στο ιδιο, δημοφιλες προσθετο, οποτε καταληγουν να το πηδανε. Συν οσοι παιρνουν κωδικα απο αυτο για τα δικα τους, πχ το bennu που παιρνει απο το covenant. 1
alexx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Covenant 1.1.28 πριν λιγες ωρες και μια απο τα ιδια, αν οχι χειροτερα. Ακομα ζηταει pairing στο themovie, παναργο ξανα στην αναζητηση (απο τη στιγμη που θα πατησω την ταινια μεχρι να βγει το παραθυρο που λεει οτι ψαχνει) και μετα την ενημερωση μου ενεργοποιησε απο μονο του το hevc στο pi... Και φυσικα αποτελεσματα ελαχιστα, απο τα οποια κανενα δεν παιζει. Στο spiderman homecoming βρηκε μονο 37 και ολα sd. Αν δεν ηταν το quasar βαρυ και να απαιτει να τρεχει σαν service συνεχεια για να δουλεψει, σημερα δεν θα ασχολουμουν καν με αυτο το χαλι. Εμενα με το build που χρησιμοποιω (gkobu) το Covenant με βρισκει 24hd στο spiderman homecoming.
jim_p Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 @alexx Εγω εχω απενεργοποιησει και τους hosts με captcha και τους hosts με hevc (εικονα). @kandilak Εχω σε ολα τα pc του σπιτιου μου σταθερη ip, ακομα και στο pi zero που την παιρνει μεσω dhcp binding. Και φυσικα τους dns της google, ακομα και για οτι παιρνει ip μεσω του dhcp του ρουτερ.
jonkyr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Covenant 1.1.28 πριν λιγες ωρες και μια απο τα ιδια, αν οχι χειροτερα. Ακομα ζηταει pairing στο themovie, παναργο ξανα στην αναζητηση (απο τη στιγμη που θα πατησω την ταινια μεχρι να βγει το παραθυρο που λεει οτι ψαχνει) και μετα την ενημερωση μου ενεργοποιησε απο μονο του το hevc στο pi... Και φυσικα αποτελεσματα ελαχιστα, απο τα οποια κανενα δεν παιζει. Στο spiderman homecoming βρηκε μονο 37 και ολα sd. Αν δεν ηταν το quasar βαρυ και να απαιτει να τρεχει σαν service συνεχεια για να δουλεψει, σημερα δεν θα ασχολουμουν καν με αυτο το χαλι. Πριν απο τρια λεπτα, αναζητηση της ιδιας ταινιας με πεντε 720 και 152 sd. DNS google φορτωμενες πανω στο tvbox, με γραμμη 4νετ. Γυριζω σε DCHP και βρισκει 27 των 720 και 166 sd. Παραξενο.
jim_p Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πολλες σελιδες αργουν να απαντησουν στην αναζητηση που κανει το covenant, γιαυτο την επομενη φορα σου εβγαλε περισσοτερα αποτελεσματα.. Επισης, για να μην ξαναψαχνει το covenant καθε τρεις και λιγο, τα αποτελεσματα της καθε αναζητησης αποθηκευονται σε καποια db με ημερομηνια ληξης (αυτο που σβηνει αν πατησει clean providers και clean cache) και οταν τα ξαναχρειαστει τα διαβαζει απο εκει. Btw, οτε εχω.
jonkyr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Αχα, λεπτομερειες που δεν γνωριζα. Ευχαριστω. Τη 4νετ την ανεφερα για λογους συγκρισης, επειδη υπηρξε απο συμφορουμιτες ο φοβος "λιμιταρισματος". Ωστοσο, τα αποτελεσματα που εφερε ηταν αρκετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι δυκτιακό το πρόβλημα, απο το ίδιο LAN με κοινή public IPv4 (Vodafone) και κοινές ρυθμίσεις DNS: -- Σε μηχάνημα με 16.1 kodi με covenant 1.1.10 βρίσκει και παίζει σχεδόν τα πάντα. Το ίδιο ισχύει και για άλλα addons και σχετικές επιλογές. -- Σε μηχάνημα με 17.5 (μετά απο αναβάθμιση build 23 Oct σε build 24 Oct , clear cache) και kodi και covenant 1.1.28 δεν ....βλέπω "φώς" για ίδιες ακριβώς επιλογές (ίδια tv series πχ, μετά απο αναζήτηση για sources/streams πετάει λευκή πετσέτα...no streams available). Το πρόβλημα υπάρχει και με άλλα πρόσθετα που δεν βρίσκει streams (no stream available, no season available etc) ενώ στο μηχάνημα με 16.1 παρέχονται αποτέλέσματα και παίζουν χωρίς πρόβλημα. Κάνοντας downgrade σε covenant 1.1.11 βρίσκει πλέον τα ίδια αποτελέσματα (όπως και με 16.1/1.1.10 και παίζει μια χάρα)...Απλά το 17.5 πλέον βγάζει πρόβλημα συνέχεια με τον ήχο στο beelink....
kandilak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, υπομονή θα υπάρξει αναβάθμιση που θα διόρθωση τα οποία πρόβληματα έχει το Covenant. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις