Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβληματα με περίεργα "κολλήματα" όπως και θέματα με τον  ήχο παρατήρησα και εγώ μετά την αυτόματη αναβάθμιση σε 17.5 ενός beelink box...

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι το αλλο τι ειχε? Μισο να δω τι εχει και να πω καμια ιδεα.

---edit
Λοιπον γραφε
- σβηνεις ολα οσα εχει ο φακελος addons/packages. Ειναι τα πακετα που εχει κατεβασει απο ενημερωσεις και δεν χρειαζονται, τζαμπα χωρος

- πετα το exodus, τις εξαρτησεις του (exodus artwork και exodus metadata) και το repo για το exodus. Εχει πεθανει επισημα εδω και κατι μηνες και το github του εχει περασει στα χερια καποιου τυχαρπαστου.

- οτι εχει ο φακελος cache ειναι σαβουρα, πετα τον. 

- οτι εχει ο φακελος thumbnails ειναι επισης σαβουρα, πετα τα ολα

- πετα και το kodi.log που ειναι εκει εξω

- στο φακελο userdata/database πετα ολα τα .db εκτος απο το addons.db

• Like 1
Δημοσ.

- στο φακελο userdata/database πετα ολα τα .db εκτος απο το addons.db

Αυτό να κάνει ή να σβήσει μόνο το αρχείο "Textures13.db";

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα τα .db εκει μεσα ειναι για συγκεκριμενο σκοπο, πχ το myvideos.db ειναι για τα βιντεο που εχει δει ο χρηστης, το viewmodes.db για να θυμαται τα view modes (list, big list, details κλπ) αναλογα με το ποιο παραθυρο βλεπει ο χρηστης, το addons.db για τα εγκατεστημενα προσθετα και φυσικα το textures.db για το τι εικονα θα δειξει για preview, fanart κλπ οπουδηποτε.

Γενικα, ολα μπορουν να σβηστουν με ασφαλεια, και το kodi θα τα ξανακανει απο την αρχη στην επομενη εκκινηση, ξεχνοτνας ολα τα παραπανω.

Αλλα στο kodi 17 οι devs αποφασισαν να καταπολεμησουν την πειρατεια και τα προεγκατεστημενα προσθετα στα διαφορα kodi boxes και οταν σβησει το addons.db, το kodi δεν το ξαναφτιαχνει με σωστο στην επομενη εκκινηση του. Αν δεν βαριεσαι να διαβαζεις, εδω ειναι το κραξιμο που τους εριξα

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=322860

Δημοσ.

Βασικα τα .db εκει μεσα ειναι για συγκεκριμενο σκοπο, πχ το myvideos.db ειναι για τα βιντεο που εχει δει ο χρηστης, το viewmodes.db για να θυμαται τα view modes (list, big list, details κλπ) αναλογα με το ποιο παραθυρο βλεπει ο χρηστης, το addons.db για τα εγκατεστημενα προσθετα και φυσικα το textures.db για το τι εικονα θα δειξει για preview, fanart κλπ οπουδηποτε.

Γενικα, ολα μπορουν να σβηστουν με ασφαλεια, και το kodi θα τα ξανακανει απο την αρχη στην επομενη εκκινηση, ξεχνοτνας ολα τα παραπανω.

Αλλα στο kodi 17 οι devs αποφασισαν να καταπολεμησουν την πειρατεια και τα προεγκατεστημενα προσθετα στα διαφορα kodi boxes και οταν σβησει το addons.db, το kodi δεν το ξαναφτιαχνει με σωστο στην επομενη εκκινηση του. Αν δεν βαριεσαι να διαβαζεις, εδω ειναι το κραξιμο που τους εριξα

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=322860

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις υπάρχει αυτό για το πρόβλημα της απενεργοποίησης των προσθέτων στο kodi 17.

http://aftermathwizard.net/AutoExec/

• Like 1
Δημοσ.

@Federacion

Κερδιζεις χωρο βασικα γιατι πετας τη σαβουρα που δεν χρειαζεται. Βασικα, ο φακελος addons και ο thumbnails ειναι που μαζευουν την περισσοτερη. Και το exodus απλα το πετας γιατι πλεον ειναι επικινδυνο να το εχεις. Βαλε το covenant αν θες και κατι αλλο να συμπληρωνει το specto.

@kandilak

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Με εσωσες φιλε με τα σκριπτακια, 1000 ευχαριστω! Παω να το δοκιμασω τωρα στο δικο μου.

Και ναι, το ηξερα οτι η 17 απενεργοποιει τα προσθετα απο τριτους στην ενημερωση απο 16. Αυτο που δεν ηξερα ηταν οτι οι devs ειναι τοσο μαλακες που το κανανε επιτηδες.

Δημοσ.

Χμμμ.. Τις τελευταίες 2 μέρες το Covenant μου κάνει το εξής κουφό. Βάζω να ψάξει links για ένα επεισόδιο, εκεί που αρχίζει να μαζεύει links από τους διάφορους providers όπως δείχνει πόσα links έχει μαζέψει από κάθε είδος (1080p, 720p, SD κλπ) αρχίζουν και ανεβαίνουν τα νούμερα φτάνουν κάπου 750 στο σύνολο, και όταν τελειώνει με τους providers πετάει ένα "No Stream Available". Τι φάση;

Μια από αυτές τις μέρες ξεκίνησε, γιατί είδα μέσα στο ΣΚ το πρώτο επεισόδιο Walking Dead κανονικά από εκεί, πάω να δω χτες το 2ο και μου κάνει αυτήν την π@π@αριά. Το ίδιο και με 2ο επεισόδιο Supernatural.

Ήμουν με την 17.2 έκδοση, πέρασα πριν λίγο την 17.5, το ίδιο...

Και σε μένα το ίδιο χθες.Η πλάκα είναι ότι σε άλλο tv box με ακριβως ίδιο setup του Kodi παίζει κανονικά....

Πας εργαλεία covenant / ρυθμίσεις αναπαραγωγή / προεπιλεγμένη ενέργεια φάκελος

και θα είσαι εντάξει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συνείδησή μου δε μου επιτρέπει να σιωπήσω: εγώ ήμουν. Όταν ήταν ανοιχτό το genesis στο github (ή  στο offshoregit, ξεχνάω) είχα στείλει ένα pull request με μια αλλαγή στους υπότιτλους που δεν πήρε (να κατεβάζει αυτόματα για 2 γλώσσες) και μια μετάφραση των strings, που δεν είχε τότε.

Όταν κατάλαβα τι πατάτα είχα κάνει που έκανα το resume->επανεκκίνηση αντί για συνέχεια/συνέχιση είχε ήδη κατεβάσει τα ρολά ο lamda, είχε προχωρήσει η έκδοση με updated μεταφράσεις και δεν είχα κάποιο ρόλο maintainer για να το φτιάξω εύκολα.

Απο τότε και κάθε φορά που βλέπω μια κακή μετάφραση και ετοιμάζομαι να βρίσω, θυμάμαι τη ντροπή μου, αυτομαστιγώνομαι 5 φορές και σιωπαίνω.

Πάντως πλέον το exodus είναι στο transifex: https://www.transifex.com/tv-addons/exodus/ οπότε δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να μπεις να το διορθωσεις.

Το είχα ξεχάσει το θέμα αυτό, μια και το τρανσιφεξ μου φανηκε κάπως δύσχρηστο, το ξαναθυμήθηκα όμως προχθές και λίγο που το έψαξα, το covenant είναι στο github οπότε έκανα ενα pull request για τις διορθώσεις, τις οποίες αποδέχθηκαν (αντί 'επανεκκίνηση' > 'συνέχεια'). Λογικά στην επόμενη αναβάθμιση του addon θα έχει διορθωθεί το θεματάκι αυτό...

Αν κάποιος βιάζεται, κατεβάζει το ενημερωμένο εδώ: https://github.com/Colossal1/plugin.video.covenant

Επεξ/σία από japetus
  • Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα,

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο πάροχος μου (forthnet) πλέον μπλοκάρει αρκετά απο τα λινκ που σχετίζονται με kodi.Τι εννοώ:

Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα οτι αργούσε υπερβολικά να βρεί λινκ και οτι σχεδόν κανένα δεν έπαιζε.Επίσης κάθε απόπειρα ζεύξης με το openload.co(olpair.com) ήταν αποτυχημένη.Θεώρησα οτι έφταιγε το 17.5 και πήγα στο 17.4 αλλά τα ίδια.Μέχρι που δοκιμαστικά έστησα ενα vpn και το kodi ξανάρχισε να παίζει όπως πριν.

Μπόρει κάποιος να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει;;;

Δημοσ.

Δηλαδή απλά να αλλάξω τις ρυθμίσεις της συσκευής;;;(οχι του ρουτερ;;; )

Το άλλαξα αλλά μια απο τα ίδια.Απλά βάζω στατική ip και το 8.8.8.8 και τα υπόλοιπα ως έχουν έτσι;

Δημοσ.

Covenant 1.1.28 πριν λιγες ωρες και μια απο τα ιδια, αν οχι χειροτερα. Ακομα ζηταει pairing στο themovie, παναργο ξανα στην αναζητηση (απο τη στιγμη που θα πατησω την ταινια μεχρι να βγει το παραθυρο που λεει οτι ψαχνει) και μετα την ενημερωση μου ενεργοποιησε απο μονο του το hevc στο pi... Και φυσικα αποτελεσματα ελαχιστα, απο τα οποια κανενα δεν παιζει. Στο spiderman homecoming βρηκε μονο 37 και ολα sd.

Αν δεν ηταν το quasar βαρυ και να απαιτει να τρεχει σαν service συνεχεια για να δουλεψει, σημερα δεν θα ασχολουμουν καν με αυτο το χαλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...