Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτιμώ αφάνταστα το άπειρο ενδιαφέρον ρε ινσομνιάρα.

Έχω το Kodi 16.0, δεν είμαι πολύ into στα updates αν κάτι με βολεύει απόλυτα.

Αν θεωρείται πως αυτό είναι το θέμα, να το αλλάξω.

Με τα δεδομένα στην συννημένη φωτό, δεν βλέπω ΚΑΝ υπότιτλο - ούτε ΕΝΑΝ, εδώ και καιρό.

Άρα πιθανότατα κάτι στραβό παίζει.

Eγώ όχι μόνο με υπότιτλους αλλά δεν μου δουλεύουν επίσης και τα links για live tv (που με ενδιαφέρει βασικά), τα links για τις ταινίες δουλεύουν αλλά δεν με ενδιαφέρουν παρά ελάχιστα, όλα αυτά με το dimitrology, στα kodi 17.4 κάποια στιγμή μη γνωρίζοντας τι να κάνω διέγραψα εντελώς τον φάκελο του kodi και δοκίμασα να το ξαναεγκαταστήσω αλλά πλέον βγάζει μύνημα σε ότι πηγή και να ορίσεις ότι δεν υπάρχει και κάπου εκεί το παράτησα, φορμάτ για το kodi και μόνο δεν πρόκειται να κάνω και οι οδηγίες που υπάρχουν στο ιντερνετ τουλάχιστον σε εμένα είναι δυσνόητες, στα περισσότερα φόρουμ οι πιο πολλοί είναι γνώστες του αντικειμένου και πολλά που θεωρούνται αυτονόητα σε εμένα φαίνονται κινέζικα πιο πολύ μπερδεύομαι παρά βγάζω άκρη στο πώς να στήσεις το kodi

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε νοιώθω!!!!

Λοιπόν ορίστε η λύση. 

Πολυ απλά όταν τα βάλεις αστο να κάνει αναβαθμίσεις μονο του. Δουλεύει ρολόι.

Μη μασας, όλοι οι οδηγοι είναι μούφες έχεις δίκιο, μόνο έτσι σώθηκα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε 2 εκδόσεις του Kodi αποκλειστικά για ταινίες και σειρές, που έκατσε και έφτιαξε ο συμφορουμίτης ο Letom.

https://mega.nz/#F!qlox0Swa!-eJH_D1zsXsjUQmWGEP41A  [τα αρχεία έχουν ανέβει]

Να διευκρινίσω είναι λύση για ανθρώπους σαν εμένα που θέλουν να έχουν ένα μηχάνημα με εύκολο χειρισμό για γονείς και πεθερικά, ώστε να βλέπουν καμιά ταινία. Δεν είναι για διαβασμένους χρήστες που ήδη έχουν κάνει αυτά κι άλλα πολλά με το Kodi.

Tι κάνουμε με τα δικά του λόγια:

Για android:

Το ξεζιπάρεις και έχεις τον φάκελο org.xbmc.kodi. Πήγαινε στο tv box, κλείσε το kodi και άνοιξε τον es explorer ή οποιον διαχειριστή αρχείων έχει προεγκατεστημένο και πήγαινε στη διαδρομή android->data. Εκεί μέσα στον φάκελο data θα υπάρχει ένας φάκελος org.xbmc.kodi. Διέγραψέ τον. Πάρε τώρα σε ένα στικάκι τον φάκελο που σου έστειλα και αντέγραψε τον στο box μέσα στον φάκελο data (εκεί που ήταν ο άλλος που διέγραψες). Αυτό ήταν. Άνοιξε το Kodi και θα έχεις specto, exodus με ελληνικούς υπότιτλους.

Για Windows:

Στα windows ο φάκελος είναι κρυφός οπότε για να τον βρεις πας κάτω αριστερά Εναρξη->Αναζήτηση (δεν θυμάμαι ακριβώς πως είναι το μενού στα 8.1 αλλά κάπου εκεί θα είναι η αναζήτηση) και γράφεις %appdata% και σου βρίσκει τον φάκελο appdata/roaming και εκεί μέσα υπάρχει φάκελος Kodi. Τον σβήνεις και τον αντικαθιστάς με αυτόν που έχει ξεζιπάρει από το kodi.rar.

• Like 1
Δημοσ.

ανοιξα κοντι μετα απο 2 μηνες τωρα που βγαινουν οι σειρες και δεν βρισκω τιποτα σε 720, εχω ολα τα γνωστα αντονς

εσεις απο που βλεπετε τωρα ?

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση 17.5. Κολλάει και δεν δουλεύουν τα πλήκτρα play / pause κλπ. Το είδα σε διαφορετικά μηχανήματα.

Δημοσ.

ανοιξα κοντι μετα απο 2 μηνες τωρα που βγαινουν οι σειρες και δεν βρισκω τιποτα σε 720, εχω ολα τα γνωστα αντονς

εσεις απο που βλεπετε τωρα ?

Επειδή τους τελευταίους 2 μήνες έχουν συμβεί πολλά, όταν λες όλα τα γνωστά addons ποια εννοείς?

Τελικά υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση 17.5. Κολλάει και δεν δουλεύουν τα πλήκτρα play / pause κλπ. Το είδα σε διαφορετικά μηχανήματα.

Βάλε τη διορθωτική 17.5.1 απο το kodi.tv (την αναφέρει ως 17.5 κι εκεί αλλά όταν κατεβάσεις το αρχείο λέει 17.5.1)

Δημοσ.

Επειδή τους τελευταίους 2 μήνες έχουν συμβεί πολλά, όταν λες όλα τα γνωστά addons ποια εννοείς?

Βάλε τη διορθωτική 17.5.1 απο το kodi.tv (την αναφέρει ως 17.5 κι εκεί αλλά όταν κατεβάσεις το αρχείο λέει 17.5.1)

exodus,spectro, covenant, elysium,release HUB

Δημοσ.

Σε νοιώθω!!!!

Λοιπόν ορίστε η λύση. 

Πολυ απλά όταν τα βάλεις αστο να κάνει αναβαθμίσεις μονο του. Δουλεύει ρολόι.

Μη μασας, όλοι οι οδηγοι είναι μούφες έχεις δίκιο, μόνο έτσι σώθηκα.

Αυτο στο mega (πλεον?) εχει μονο 5-6 αδειους φακελους τον ενα μεσα στον αλλο (εικονα)...

Εδω που τα λεμε, καλυτερα που δεν δουλευει, μιας και απο το Μαρτιο που το ανεβασε εχουν αλλαξει πολλα στο kodi.

post-124002-0-42790300-1509390561_thumb.png

Δημοσ.

A, ναι;

¨ΟΚ λοιπόν θα κάτσω με την πρώτη ευκαιρία να ανεβάσω το δικό μου που είναι μέχρι την 17.4 κομπλέ.

Από το να στρώνεις από την αρχή μηχάνημα (ακόμα δεν ξέρω πως) φαντάζομαι είναι πολύ πιο απλό για όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παρατήσει κάτι τον τελευταίο καιρό και όσο και αν έψαξα λύση δε βρήκα.

Χρησιμοποιώ kodi σε υπολογιστη, κινητό και android box. Σε όλα ειναι η ίδια έκδοση 17 και πάνω κάτω τα ίδια addons-ρυθμίσεις. Επισης σε όλα παιζει κάποιου είδους vpn απο διαφορετικές εταιρείες, αλλά η παρατήρηση δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα. Εννοείται παντου τρέχουν adsblock και antimalware.

Η παρατήρηση :

Εστω θελω να δω το Χ επεισόδιο ή ταινία. Πατώ, και βρίσκει τα available streams (τα βγάζει σε μια λίστα - π.χ. 50 streams). Μέχρι και πριν περιπου 2 μήνες (δε θυμάμαι ακριβώς) επέλεγα το πρώτο (συνήθως) και αν δεν επαιζε, θα έφτανε μεχρι το πολύ 3ο-5ο και θα έπαιζε. Αυτό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ του addon. 

Τώρα μπορει να μου βγάλει πάλι μια τεράστια λίστα αλλά να φτάσει να παίζει μετα το 10-20 stream, δηλαδή στα πιο πολλά streams πέφτει άκυρο. 

μπορώ να φανταστώ κάποια σενάρια με πιο πιθανό το πρώτο.

1. Τα hostings streaming sites μπλοκάρουν τα streams του kodi, γιατί το kodi ουσιαστικά ρουφα απειρο traffic χωρίς ανταποδιτικά οφέλη απο διαφημίσεις. Είναι γνωστό οτι υπάρχει συνεχής πόλεμος μεταξύ addon programmers και hosting streamers πως οι πρώτοι να ξεγελάνε τους δευτερους και οι δευτεροι να μπλοκάρουν τα streams στο kodi.
  2. Κάποια απο τις μεθόδους προστασίας που χρησιμοποιώ (vpns, antimalware, antivirus, adsblock, κλπ) κόβει την πρόσβαση σε διάφορα hostings αλλά απο δοκιμές δεν μπορεσα να βγάλω παραγωγικό συμπέρασμα. Επισης η διασπορα σε πολλές συσκευες δειχνει οτι δεν φταίει η προστασία
  3. Κάποιο addon του kodi που έμμεσα καθορίζει/κάνει το streaming δε λειτουργεί σωστα

Εχει άλλος παρατηρήσει αναλογο φαινόμενο; Εχει καταφέρει να βρει κάποια αποδεκτή και λειτουργική λύση;

Ταχύτητα σύνδεσης στο internet δεν ειναι. Εχω πολύ καλή ταχύτητα που υπερκαλύπτει τις αναγκες.  

Επίσης δεν ειναι θέμα hardware υπολογιστή, ουτε router.

Επισης δεν ειναι θέμα συγκεκριμένου addon γιατί εχω αλλάξει διάφορα και χρησιμοποιω διαφορα με αιχμές του δόρατος τα covenant, Elysium και genesis reborn

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Χμμμ.. Τις τελευταίες 2 μέρες το Covenant μου κάνει το εξής κουφό. Βάζω να ψάξει links για ένα επεισόδιο, εκεί που αρχίζει να μαζεύει links από τους διάφορους providers όπως δείχνει πόσα links έχει μαζέψει από κάθε είδος (1080p, 720p, SD κλπ) αρχίζουν και ανεβαίνουν τα νούμερα φτάνουν κάπου 750 στο σύνολο, και όταν τελειώνει με τους providers πετάει ένα "No Stream Available". Τι φάση;

Μια από αυτές τις μέρες ξεκίνησε, γιατί είδα μέσα στο ΣΚ το πρώτο επεισόδιο Walking Dead κανονικά από εκεί, πάω να δω χτες το 2ο και μου κάνει αυτήν την π@π@αριά. Το ίδιο και με 2ο επεισόδιο Supernatural.

Ήμουν με την 17.2 έκδοση, πέρασα πριν λίγο την 17.5, το ίδιο...

Δημοσ.

Το κάνει και με την 17.5.1.  Και σε καθαρή εγκατάσταση.  Το πρόβλημα δεν το εμφανίζει πάντα.  Ίσως το κάνει μετά από 2 ή 3 φορές αναπαραγωγής. π.χ. όταν βλέπω πολλά stream το ένα πίσω από το άλλο.

Αυτό που κάνει είναι να εμφανίσει τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης αλλά αυτά να μην πατιούνται - μπορώ να τα επιλέξω αλλά δεν πατιούνται.  Αυτό συμβαίνει και με τα onscreen πλήκτρα και με τα αληθινά πλήκτρα play / stop στο τηλεχειριστήριο. Το πλήκτρο back δουλεύει.

Θα περιμένω αναβάθμιση - ίσως λυθεί - αλλιώς πίσω στην προηγούμενη (που είχε άλλο θέμα - έβγαζε screen saver στο μέσο της αναπαραγωγής).

Ένα άλλο θέμα με την 17.5.1 που είδα είναι με τους υπότιτλους.  Βλέπω κάτι και έχει κατεβάσει υπότιτλους. Σταματώ την αναπαραγωγή και συνεχίζω αργότερα.  Μου ζητάει να κατεβάσω πάλι υπότιτλους αλλά δεν βρίσκει κανένα - γράφει κάτω δεξιά ότι local subtitles available αλλά δεν δείχνει κάτι.  Αν πάω να ψάξω πάλι μου πετάει ότι το Opensubs by opensubs θέλει login / password.

Αν βγω από το kodi και ξαναμπώ όλα καλά.

Δημοσ.

Χμμμ.. Τις τελευταίες 2 μέρες το Covenant μου κάνει το εξής κουφό. Βάζω να ψάξει links για ένα επεισόδιο, εκεί που αρχίζει να μαζεύει links από τους διάφορους providers όπως δείχνει πόσα links έχει μαζέψει από κάθε είδος (1080p, 720p, SD κλπ) αρχίζουν και ανεβαίνουν τα νούμερα φτάνουν κάπου 750 στο σύνολο, και όταν τελειώνει με τους providers πετάει ένα "No Stream Available". Τι φάση;

Μια από αυτές τις μέρες ξεκίνησε, γιατί είδα μέσα στο ΣΚ το πρώτο επεισόδιο Walking Dead κανονικά από εκεί, πάω να δω χτες το 2ο και μου κάνει αυτήν την π@π@αριά. Το ίδιο και με 2ο επεισόδιο Supernatural.

Ήμουν με την 17.2 έκδοση, πέρασα πριν λίγο την 17.5, το ίδιο...

Και σε μένα το ίδιο χθες.Η πλάκα είναι ότι σε άλλο tv box με ακριβως ίδιο setup του Kodi παίζει κανονικά....

Δημοσ.

Kodi: New ‘spyware’ addon watches what you do to see if you’ve been streaming films and TV illegally

https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/kodi-addons-free-streams-tv-shows-films-live-football-tvaddons-kn-caretaker-estuary-mod-v2-embuary-a8027331.html

και στο reddit

https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/79sjcl/kodi_new_spyware_addon_watches_what_you_do_to_see/

Αυτο ελειπε απο το kodi, ενα προσθετο που θα λεει στο χρηστη τι θα κανει, παρακολουθωντας τον! Και το χειροτερο ειναι οτι ερχετια σαν εξαρτηση καποιων skins!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...