jim_p Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Βγαλε ενα screenshot γιατι δεν εχω terrarium για να ξερω τι λεει ακριβως.
kandilak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μιας και αναφερθηκε η λεξη build, να ριξω λιγη χολη Μεσα στη βδομαδα κατεβασα ΟΛΑ τα builds που δινει μια γνωστη ελληνικη σελιδα για να τα μελετησω. Και ολα ηταν οπως τα περιμενα. Δεκαδες προσθετα απο τα οποια ο χρηστης θα χρειαστει 5 το πολυ και υπερβολικο customization (wallpapers, skins κλπ). Τιποτε περισσοτερο δυστυχως. Δεν νομίζω να τα δοκίμασες όλα!!! Το Je4M έχει 10 πρόσθετα βίντεο όλα κι όλα! Προσωπικά θεωρώ ότι τα builds λύνουν τα χέρια και σε αυτούς που δεν ξέρουν να στήνουν kodi και σε αυτούς που ξέρουν. Το πρώτο είναι νομίζω κατανοητό γιατί. Αλλα και αυτοί που ξέρουν όμως βολεύονται γιατί στο τσακ μπαμ έχουν στήσει το kodi στον φίλο τους που δεν ξέρει!!!! Το θέμα είναι να έχεις κάποιο build το οποίο ενημερώνεται και ακολουθεί τις εξελίξεις.
kandilak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Λινκ για το je4m? http://repo.greekodi.com Κατέβασε το http://repo.greekodi.com/plugin.program.G.K.N.Wizard-1.0.7.zip και μέσα στο φάκελο του προσθέτου στο zip θα βρεις το αρχείο uservar.py. Άνοιξέ το με έναν text editor και δες την γραμμή 13
jim_p Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καταρχην αν ξερεις να στησεις kodi δεν βαζεις build. Και το je4m ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτα που λεω παραπανω. Το οτι εχει λιγοτερα προσθετα και λιγοτερο customization δεν το κανει και καλυτερο. 2
Federacion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά στην περίπτωση μου 3 χρόνια παρακαλούσα αυτό εδώ το φόρουμ να με βοηθήσει κάποιος να φτιάξω το kodi και μέχρι να εμφανιστεί αυτός ο άγιος άνθρωπος ο letom που ανεβάσε όλο το build του και το πήρα και εγώ και άλλοι copy paste, δεν με βοηθήσε κανείς να καταλάβω. Οι οδηγοί που κυκλοφορούν στο youtube είναι για τ ανάθεμα και πάντα κάπου θα κολλήσεις. Οπότε καλό είναι να υπάρχουν έτοιμα builds αλλά να δουλεύουνε. Γιατί ότι είχα κατεβάσει αυτά τα 3 χρόνια κανένα δεν δούλεψε σε μένα. Τώρα όμως με το copy paste του letom όλα δουλεύουν τέλεια και κάνουν και τα update τους όταν πρέπει.
kandilak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καταρχην αν ξερεις να στησεις kodi δεν βαζεις build. Και το je4m ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτα που λεω παραπανω. Το οτι εχει λιγοτερα προσθετα και λιγοτερο customization δεν το κανει και καλυτερο. Δηλαδή εσύ όποτε στήνεις kodi το κάνεις από το μηδέν?
enterhere Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομίζω να τα δοκίμασες όλα!!! Το Je4M έχει 10 πρόσθετα βίντεο όλα κι όλα!Προσωπικά θεωρώ ότι τα builds λύνουν τα χέρια και σε αυτούς που δεν ξέρουν να στήνουν kodi και σε αυτούς που ξέρουν.Το πρώτο είναι νομίζω κατανοητό γιατί. Αλλα και αυτοί που ξέρουν όμως βολεύονται γιατί στο τσακ μπαμ έχουν στήσει το kodi στον φίλο τους που δεν ξέρει!!!!Το θέμα είναι να έχεις κάποιο build το οποίο ενημερώνεται και ακολουθεί τις εξελίξεις.Ακριβώς όπως τα λες. Έχω στήσει το δικό μου kodi, με τα πρόσθετα που χρησιμοποιώ και λογαριασμούς σε real debrid, Alluc, trakt tv, tmdb. Μου ζήτησαν φίλοι και συνάδελφοι να τους πω, πως να χρησιμοποιήσουν το kodi για ταινίες, σειρές και αθλητικά. Τους παρέπεμψα στα ελληνικά builds και συγκεκριμένα στο GKoBu. Ενημερώνεται συνέχεια και δεν θα έχω προβλήματα τού στυλ, δεν μου δουλεύει αυτό, σταμάτησε να δουλεύει το άλλο... Ακολούθησαν τους οδηγούς που υπάρχουν και σε 10 λεπτά είχαν ένα kodi που δούλευε μια χαρά.
crashnburn Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή εσύ όποτε στήνεις kodi το κάνεις από το μηδέν? οχι ,εχει αντιγραψει το φακελο C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Kodi απο μια καθαρη καλη εγκατασταση kodi κ απο εκει παιρνει οτι θελει πχ uisettings ,favotites ,advanccedsettings η κ ολο τον φακελο κ εχει στην στιγμη κ ακοπα ,καθαρο ,ελαφρυ ,minimal ,γρηγορο kodi οπως ειπε αν ξερεις δεν βαζεις build με ενα καρο αχρηστα να σου γεμιζουν τον δισκο ,να τραβανε updates απο πολλες φορες επικινδυνα repos κ μαλιστα καποια απο αυτα να τρεχουν στο παρασκηνιο κ να δυσκολευουν το εκαστοτε μηχανημα
jim_p Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή εσύ όποτε στήνεις kodi το κάνεις από το μηδέν?Στα συστηματα που χρησιμοποιω και συντηρω αποκλειστικα εγω (kodi 17.5 σε debian testing x64 στο pc μου, kodi 17.3 σε openelec στο pi zero και kodi 14.2 σε openelec 5.0.4 x32 στο νετμπουκ) ναι, τα εχω στησει ολα απο το μηδεν. Για φιλους και γνωστους εχω το δικο μου "build" για που εχει - covenant - colossal και twilight repos - opensubtitles by opensubtitles και subtitles.gr - ολα ρυθμισμενα οπως πρεπει, πχ το covenant να μην εχει hosts με captchas, ουτε τα my movies κλπ στο αρχικο μενου του - ολα στα ελληνικα (ui και υποτιτλοι) - tahoma για γραμματοσειρα στους υποτιτλους γιατι η μαμα γραμματοσειρα δεν βλεπεται - control via http ενεργο, για να παιζουν kore, yatse κλπ και ολα τα υπολοιπα (airplay, dlna κλπ) κλειστα και ειναι πληρεστατο για καποιον που θελει το kodi μονο για ταινιες και σειρες. Περιλαμβανιε πραγματα οποια τα διαφορα builds δεν προσφερουν γιατι δινουν βαση μονο στο λουκ και στην ποσοτητα των addons, αγνοοντας αλλες σημαντικες παραμετρους. Και ειναι μονο 10-12ΜΒ Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά στην περίπτωση μου 3 χρόνια παρακαλούσα αυτό εδώ το φόρουμ να με βοηθήσει κάποιος να φτιάξω το kodi και μέχρι να εμφανιστεί αυτός ο άγιος άνθρωπος ο letom που ανεβάσε όλο το build του και το πήρα και εγώ και άλλοι copy paste, δεν με βοηθήσε κανείς να καταλάβω. Οι οδηγοί που κυκλοφορούν στο youtube είναι για τ ανάθεμα και πάντα κάπου θα κολλήσεις. Οπότε καλό είναι να υπάρχουν έτοιμα builds αλλά να δουλεύουνε. Γιατί ότι είχα κατεβάσει αυτά τα 3 χρόνια κανένα δεν δούλεψε σε μένα. Τώρα όμως με το copy paste του letom όλα δουλεύουν τέλεια και κάνουν και τα update τους όταν πρέπει. Το Α και το Ω για την σωστη λειτουργια και συντηρηση στο kodi ειναι το να εχεις ΣΩΣΤΑ repos, ωστε να μην πηδαει το ενα προσθετο το αλλο, και το ενα repo το προσθετο του αλλου. Να εχεις δηλαδη το covenant απο το colossal repo και οχι απο τον καθε τυχαρπαστο τυπου mediarepos και smash. Και φυσικα να μην εχεις σαβουρα απο προσθετα που πλεον εχουν πεθανει, πχ exodus που καποιος επιτηδειος βλακας το "ανεστησε" πριν λιγες βδομαδες βγαζοντας την εκδοση 4, και που ενας θεος ξερει τι μπορει να εχει αυτο το πραγμα. 1
Federacion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Πως αλλάζεις γραμματοσειρά; Σε μένα έχει μόνο 2 επιλογές. arial & teletext Νομίζω το βρήκα /storage/.kodi/media/Fonts ρίχνεις εκεί μέσα όποιο font σ' αρέσει και είσαι κομπλέ.
papars Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Πριν αρκετό καιρό, νομίζω επί xbmc 13, χρησιμοποιούσα το mxplayer για την αναπαραγωγή (σε android tablet). Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό με το kodi; Ο λόγος που το θέλω είναι γιατί το mxplayer επιτρέπει resize στο βίντεο σε πραγματικό χρόνο (on the fly με τσίμπημα 2 δαχτύλων) και έχει επίσης on screen controls για το volume. Επί ευκαιρίας να κάνω 2 ακόμα ερωτήσεις. Στην χτεσινή αναβάθμιση από play store, βλέπω προβλήματα στην αναπαραγωγή. Κολλάει το pause/play/stop και δεν κάνουν κάτι. Το έχει άλλος αυτό; Ξέρετε ένα καλό skin για tablet; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε πολλά μενού το kodi δεν έχει back button (ή τις 2 τελίτσες). Και πρέπει να "ξύνω" τον πάτο της οθόνης κάθε φορά για να εμφανιστούν τα android controls.
japetus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Πώς μπορείς να αφαιρέσεις τους hosts που θέλουν captchas τη στιγμή που το covenant μόνο παροχους σε αφήνει να επιλέξεις και αυτοί συνήθως τραβάνε από διάφορους hosts;
letom Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ξέρετε ένα καλό skin για tablet; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε πολλά μενού το kodi δεν έχει back button (ή τις 2 τελίτσες). Και πρέπει να "ξύνω" τον πάτο της οθόνης κάθε φορά για να εμφανιστούν τα android controls. Δοκίμασε το estouchy skin που είναι φτιαγμένο για touchscreen. Είναι στα default του kodi μαζί με το estuary. 1
jim_p Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 @paparsΓινεται με τον τροπο που λεει εδωhttp://kodi.wiki/view/HOW-TO:Use_external_players_on_Android@japetus Πας εργαλεια > ρυθμισεις:αναπαραγωγη > και αποεπιλεγεις το ροες με captchas. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις