Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια, σας παιζει το sportsdevil > live sports > lshunter > οποιαδηποτε κατηγορια (αθλημα). Εδω εχει σιγουρα απο την προηγουμενη εκδοση του sporsdevil που βγαζει no stream available χωρις να δειχνει καν προγραμμα, αγωνες κλπ. Να θελει να πατησω το unblock που εχει στο μενου πανω πανω?

Sportsdevil 2017.10.25 σε kodi 17.5 και 14.2.

Εμένα εδώ και 1-2 μήνες μου δείχνει το πρόγραμμα αλλά δεν παίζουν τα streams.

Δημοσ.

Ρε παιδια, σας παιζει το sportsdevil > live sports > lshunter > οποιαδηποτε κατηγορια (αθλημα). Εδω εχει σιγουρα απο την προηγουμενη εκδοση του sporsdevil που βγαζει no stream available χωρις να δειχνει καν προγραμμα, αγωνες κλπ. Να θελει να πατησω το unblock που εχει στο μενου πανω πανω?

Sportsdevil 2017.10.25 σε kodi 17.5 και 14.2.

Δοκίμασε να το κάνεις ενημέρωση από άλλη πηγή , ακόμη και αν είναι στην τελευταία έκδοση.

Δημοσ.

Το opensubtitles το χρησιμοποιεί κάποιος; Βλέπω 2 εκδόσεις. opensubtitles.org και μία το ίδιο by OpenSubtitles.  Η δεύτερη έχει μεγαλύτερο αριθμό version από την πρώτη.  Ποια βάζω;

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμμη για την παρέμβαση, ήθελα απλά λίγο τα φωτα σας, έχω ενα boxaki android και σημερα το πρωι μου κανε ενημερωση μονο του το kodi απο το 17.4 στο 17.5, το προβλημα που έχω είναι οτι δεν ανοιγει το kodi καθολου με πετάει έξω, μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστω προκαταβολικα 

problem solved

Δημοσ.

Απλώς το κανε ενημέρωση απ το google store μονο του, και μολις το ξαναεγκατεστησα κατεβαζοντας την εκδοση 17.5 απ το site του kodi, ανοιγε κανονικα

Δημοσ.

Ακολούθα τον παρακάτω οδηγό και αφού βάλεις το repository κάνε update το subtitles gr. Έχεις παλιά έκδοση.

http://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/06/alivegr-kodi-addon-twilight0-greek-tv.html?m=1

Έκανα την μετάβαση στο Kodi 17.5, και μετά με το αναλυτικότατο manual που μου έστειλες απλά ξεχύθηκαν ελληνικοί υπότιτλοι στο Subtitles.gr

Το OpenSubtitles ακόμα δεν.. αλλά έχω και άλλα 2 εναλλατικά (BS PLAYER, Subscene) και νομίζω θα την παλέψω μια χαρά.. (το 80% των .mkv μου έχουν υπότιτλα αγγλικά so..)

Τι να πω, πιο συγκεκριμένος δε μπορούσες να είσαι κύριε βούρδουλα..

Δημοσ.

Το OpenSubtitles που έχεις είναι παλιά έκδοση και κατεβάζει μόνο αν συνδεθείς με λογαριασμό (αν κατεβάζει ακόμα δηλαδή και δεν έχει σταματήσει εντελώς να δουλεύει). Πρέπει να βρεις και να βάλεις το OpenSubtitles.org by OpenSubtitles.

• Like 2
Δημοσ.

Βάζοντας το alluc εκτός από τα πολλά αποτελέσματα κατάφερα να δω 1-2 επεισόδια που οι υπότιτλοι ήταν άσχετοι.

Ξαφνικά βάζοντας πηγή απο alluc βρήκε τους σωστούς και χωρίς να χρειάζεται συγχρονισμό.

Αυτό με τον συγχρονισμό και το alluc ειναι πολύ συχνό και ευχάριστο βέβαια.

Μόνο η ποιότητα που ειναι φανερα χαμηλότερη.

Δημοσ.

Μια ερωτηση σχετικα με τα διαφορα builds που υπαρχουν.

Βαζω καποιο για να το δοκιμασω.....

Πως γινεται απεγκατασταση ?????

Δημοσ.

Το OpenSubtitles που έχεις είναι παλιά έκδοση και κατεβάζει μόνο αν συνδεθείς με λογαριασμό (αν κατεβάζει ακόμα δηλαδή και δεν έχει σταματήσει εντελώς να δουλεύει). Πρέπει να βρεις και να βάλεις το OpenSubtitles.org by OpenSubtitles.

Μια διορθωση. Και το σκετο opensubtitles και το opensubtitles by opensubtitles αναπτυσονται κανονικα, δεν ειναι καποιο απο τα 2 παλιο. Απλα το ενα, το σκετο, το εχει μεσα το μαμα repo του kodi και θελει registration για να παιξει ενω το αλλο πρεπει να το βαλεις με πλαγιο τροπο.

Μια ερωτηση σχετικα με τα διαφορα builds που υπαρχουν.

Βαζω καποιο για να το δοκιμασω.....

Πως γινεται απεγκατασταση ?????

Δεν υπαρχει απεγκατασταση. Απλα σβηνεις οτιδηποτε εχει μεσα ο φακελος του kodi (αυτος που περιεχει τους φακελους media, userdata addons κλπ) και ξαναγυρνας σε στοκ kodi, χανοντας τα παντα.

Μιας και αναφερθηκε η λεξη build, να ριξω λιγη χολη :P

Μεσα στη βδομαδα κατεβασα ΟΛΑ τα builds που δινει μια γνωστη ελληνικη σελιδα για να τα μελετησω. Και ολα ηταν οπως τα περιμενα. Δεκαδες προσθετα απο τα οποια ο χρηστης θα χρειαστει 5 το πολυ και υπερβολικο customization (wallpapers, skins κλπ). Τιποτε περισσοτερο δυστυχως.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει απεγκατασταση. Απλα σβηνεις οτιδηποτε εχει μεσα ο φακελος του kodi (αυτος που περιεχει τους φακελους media, userdata addons κλπ) και ξαναγυρνας σε στοκ kodi, χανοντας τα παντα.

Μιας και αναφερθηκε η λεξη build, να ριξω λιγη χολη :P

Μεσα στη βδομαδα κατεβασα ΟΛΑ τα builds που δινει μια γνωστη ελληνικη σελιδα για να τα μελετησω. Και ολα ηταν οπως τα περιμενα. Δεκαδες προσθετα απο τα οποια ο χρηστης θα χρειαστει 5 το πολυ και υπερβολικο customization (wallpapers, skins κλπ). Τιποτε περισσοτερο δυστυχως.

Ευχαριστω για την ενημερωση. Αυτο βλεπω και εγω στα builds , γεματα σαβουρα ειναι.

κατι αλλο αν ξερεις...

Στο Terrarium μου λεει "press allow to grand permission" και στην αρχη και οταν ζητησω υποτιτλους.

Που ειναι αυτο το " Allow " ???????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...