kandilak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Και οι αλλαγες για την 17.5 https://kodi.tv/article/kodi-v175-final-another-bunch-fixes Ουτε σε release του ff δεν εχω δει τετοιο μικρο changelog! Για android πάντως εγώ μένω στην 17.3. Από τότε που αποσπάστηκε από το development για android o koying (spmc)τα update είναι αποτυχία!!! edit: διευκρίνιση !!!! μένω στην 17.3 όσον αφορά το kodi για krypton, γιατί το FTMC είναι η top επιλογή για android!!!
Bourdoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, συγνώμη αν πετάγομαι και γω να πω το πόνο έτσι απλά, αλλά αν κάποιος μπορει να τον απαλυνει .. Βλεπω πως ΚΑΝΕΝΑ υποτιτλάδικο δε λειτουργει απο τα ΛΙΓΑ που εμφανιζονται στο KODI .. Μιλαμε ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ δε βρισκω πια.. Υπαρχει καποιο κολπο για να συμβει; καποιος οδηγος ή links; Ευχαριστω Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μήπως δεν υπάρχει για την ταινία που θέλεις; Έχεις περάσει το subtitles.gr από το alive gr repo;
Federacion Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πάντως στην 17.4 δεν χτύπησε ακόμη ειδοποίηση για αναβάθμιση.
letom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μη βιαστείτε να κάνετε update στη 17.5! Το έκανα κανονικά από το play store και το kodi κρασάρει. Βγάζει το λογότυπο και κλείνει και πετάει μήνυμα σφάλματος ότι η εφαρμογή έχει σταματήσει. Δοκίμασα καθαρή εγκατάσταση και άνοιξε κανονικά. Μόλις όμως πέρασα το backup που είχα με τα πρόσθετα και τις ρυθμίσεις, μου ξανάκανε τα ίδια. Λογότυπο έναρξης, κλείσιμο και μήνυμα ότι η εφαρμογή έχει σταματήσει. edit: τα παραπάνω σε android 7. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2017 από letom 2
jogatore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πάντως στην 17.4 δεν χτύπησε ακόμη ειδοποίηση για αναβάθμιση. Πριν λιγο την εκανε αυτοματα... σε android. Δεν τσεκαρισα αν κρασαρει.
enterhere Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πέρασα από το play store την έκδοση 17.5 χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε tablet και έκδοση 7.0
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παραξενο αυτο που λες. Την ωρα που εσυ εγραφες το ποστ εγω εβλεπα ενα απο τα τρια επεισοδια σειρας που παρακολουθησα αποψε. Κανονικα κατεβαζε υποτιτλους απο Opensubtitles σε ελληνικα και αγγλικα, οπως και απο Subtitles.gr. Φυσικα στα ελληνικα. Δουλεύουν κανονικα και σε μένα σε 17.4 Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μήπως δεν υπάρχει για την ταινία που θέλεις; Έχεις περάσει το subtitles.gr από το alive gr repo; Εκτιμώ αφάνταστα το άπειρο ενδιαφέρον ρε ινσομνιάρα. Έχω το Kodi 16.0, δεν είμαι πολύ into στα updates αν κάτι με βολεύει απόλυτα. Αν θεωρείται πως αυτό είναι το θέμα, να το αλλάξω. Με τα δεδομένα στην συννημένη φωτό, δεν βλέπω ΚΑΝ υπότιτλο - ούτε ΕΝΑΝ, εδώ και καιρό. Άρα πιθανότατα κάτι στραβό παίζει.
letom Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά η έκδοση του subtitles.gr που έχεις είναι πολύ παλιά. Ακόμα λέει lambda ενώ εδώ και κάνα χρόνο το έχει αναλάβει ο twilight.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω ιδέα.. πάντως εκεί που πάω στα SYSTEM INFO μόνο αυτήν την version αναγράφει.. 16.0. Τι προτείνετε; Σκεφτόμουν να βάλω εκείνο το νιούμπικο που σου τοποθετεί μενού στο INDEX του δεξιού κλικ και ψάχνει αυτόματα subs.. ..αλλά πολύ καρκίνος μου φαίνεται, το κρατάω όσο μπορώ μίνιμαλ.
letom Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Την εικόνα στο background εσύ την έβαλες? Αν όχι τότε μαλλον έχεις κάποιο build.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Final Fantasy All-Star. Φυσικά και το έβαλα εγώ μανίτο.
Federacion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται το θέμα με το 16.0; Μήπως να δοκίμαζες ν'ανέβεις στη 17.5;
Bourdoulas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Final Fantasy All-Star. Φυσικά και το έβαλα εγώ μανίτο. Ακολούθα τον παρακάτω οδηγό και αφού βάλεις το repository κάνε update το subtitles gr. Έχεις παλιά έκδοση. http://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/06/alivegr-kodi-addon-twilight0-greek-tv.html?m=1
jim_p Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδια, σας παιζει το sportsdevil > live sports > lshunter > οποιαδηποτε κατηγορια (αθλημα). Εδω εχει σιγουρα απο την προηγουμενη εκδοση του sporsdevil που βγαζει no stream available χωρις να δειχνει καν προγραμμα, αγωνες κλπ. Να θελει να πατησω το unblock που εχει στο μενου πανω πανω? Sportsdevil 2017.10.25 σε kodi 17.5 και 14.2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις