jim_p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ξερει κανεις τι ειναι το "αναπαραγωγη > when playback ends > force container refresh" στις ρυθμισεις του covenant? @jogatore Popcorntime
g8anos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Σε ενα αρκετα παλαιο ταμπλετ huawei media pad 7 lite με android 4.0.3 που δεν βρισκω αναβαθμηση τι μπορω να περασω εκτος kodi (που δεν το τρεχει) ??? Για δοκίμασε το terrarium tv
jogatore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Για δοκίμασε το terrarium tv αυτο δεν εχει αθλητικα....αλλα νομιζω οτι δεν το τρεχει.
VasKag Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 I love you, bro #nohomo Αγνοούσα την ύπαρξη του alluc, έβαλα χθες το api στο kodi και είδα το φώς το αληθινό. Περιττό να σου πω οτι έκανα disable τελείως όλους τους υπόλοιπους providers! Το μονο "αρνητικο",αν μπορει να θεωρηθει τετοιο, ειναι οτι πρεπει να κανεις pair σε 2 τουλαχιστον sites.
jogatore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 @jogatore Popcorntime Αντιστοιχο με το terarrium ειναι? Δεν εχει αθλητικα
jim_p Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το popcorntime δεν εχει αντιστοιχο, ειναι original σαν σκεπτικο. Το αντιστοιχο σε προσθετο του kodi ειναι το quasar. ---edit Τωρα που το βλεπω καλυτερα το terrarium, για fork του popcorntime μου κανει.
drdedus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εγω παντως με το alluc τα περισσοτερα hd μου βγαινουν sd quasar κ ξερο ψωμι Ναι αυτό το είδα και εγώ.Δεν ξέρω αν πήγαινα απο τα τελευταία στην λίστα αν άλλαζε κάτι. Αυτο που είδα είναι ότι σε κάτι επεισόδια που οι υπότιτλοι έβγαιναν εντελώς λάθος με το alluc παίζουν κανονικά και χωρίς να τους συγχρονίζω. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2017 από drdedus
jim_p Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ωραιο το καινουριο progress bar του covenant https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/77kdw7/this_is_new_covenant_progress/
bebis4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 παιδες καλησπερα καμια προταση για build που περιεχει ταινιες, παιδικα μεταγλωτισμενα, αθλητικα, σειρες ξενες και ελληνικα καναλια και να αναβαθμιζουν οποτε χρειαζεται?
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 παιδες καλησπερα καμια προταση για build που περιεχει ταινιες, παιδικα μεταγλωτισμενα, αθλητικα, σειρες ξενες και ελληνικα καναλια και να αναβαθμιζουν οποτε χρειαζεται? http://www.ares-project-blog.com/kodi-add-on-reviews/alivegr-install-guide/ 1
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Είναι οτι καλύτερο υπάρχει για ελληνικά. Αν θες κάτι για ελληνικα-ξενόγλωσσα-αθλητικά-μεταγλωτισμεα-γενικα τα παντα ολα ... οχι δεν υπάρχει 1
kandilak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 παιδες καλησπερα καμια προταση για build που περιεχει ταινιες, παιδικα μεταγλωτισμενα, αθλητικα, σειρες ξενες και ελληνικα καναλια και να αναβαθμιζουν οποτε χρειαζεται? Είναι οτι καλύτερο υπάρχει για ελληνικά. Αν θες κάτι για ελληνικα-ξενόγλωσσα-αθλητικά-μεταγλωτισμεα-γενικα τα παντα ολα ... οχι δεν υπάρχει Μιλάει για build όχι για πρόσθετο!!! Σημείωνε....Grecotm, Diamond, Gkobu. Και στα 3 θα βρεις όλα όσα ζητάς. 2
jim_p Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Οταν παταω να δω κατι, το covenant ανταποκρινεται μετα απο 5-10 δευτερα και βγαζει το progress bar της αναζητησης. 1-2 φορες νομιζα οτι κολλησε και πατησα back πχ.Οκ δεν εχω και την καλυτερη cpu (atom n270), αλλα αυτο αγγιζει τα επιπεδα της καθυστερησης του specto, που ειναι παναργο στο retrieving, για να μην πω του pi zero! Το κανει και σε αλλους?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 ^ Ακριβώς μετά την αναβάθμιση του addon του covenant, παρατήρησα το ίδιο ακριβώς κόλλημα και μάλλον δεν είναι θέμα cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις