jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Γενικα, καποιο δημοφιλες build για να δω τι χρησιμο μπορει να εχει μεσα εκτος απο πολλα προσθετα, skins και wallpapers.
dancer_69 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μετονομάσεις το .kodi σε κάτι άλλο ώστε όταν θα βάλεις το build να φτιάξει άλλο φάκελο .kodi και εκεί να δοκιμάσεις ότι θέλεις. Όταν τελειώσεις σβήνεις ή μετονομάζεις το φάκελο του build(αν θέλεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις) και μετονομάζεις ξανά σε .kodi το φάκελο που άλλαξες αρχικά.
kandilak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Γενικα, καποιο δημοφιλες build για να δω τι χρησιμο μπορει να εχει μεσα εκτος απο πολλα προσθετα, skins και wallpapers.Αυτος που θα σου μαρτυρίσει από που θα κατεβάσεις το zip είναι ο wizard που χρησιμοποιείται για να εγκατασταθεί.
musiccc444 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) έχω build σε raspberry pi3 με libreelec το ssh service το έχω απενεργοποιημένο άκυρο το ερώτημα για το ssh/samba,η απορία μου είναι αν χρησιμεύει κάπου η απομακρυσμένη σύνδεση http (port 8080) στις υπηρεσίες ή μπορώ να την απενεργοποιήσω επίσης θέλω να βάλω kodi 17.4 για να ενημερώσω το build αλλα το libreelec δεν έχει βγάλει ακόμα stable ενημέρωση με kodi 17.4 το osmc είναι καλό/ελαφρύ για raspberry pi3 να το δοκιμάσω; edit: έβαλα το osmc,μια χαρά τρέχει στο raspberry Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2017 από musiccc444
jim_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 @dancer_69 Αυτο ακριβως βαριεμαι να κανω, backup, πηδηγμα της υπαρχουσας εγκαταστασης με ενα build πολλων mb και μετα επαναφορα απο το backup. @kandilak Σωστος. Βεβαια, παλιοτερα ειχα "κατακρεουργησει" τον ares wizard για να δω απο που κατεβαζε το sportsdevil που το ειχε σαν αποκλειστικοτητα, και εφτασα μεχρι το σημειο που ειχε το σκριπτ που το κατεβαζε, αλλα ηταν encrypted. Απο ποιον wizard να ξεκινησω? @musiccc444 Χρησιμευει αν χειριζεσαι το kodi απο εφαρμογες οπως yatse, kore κλπ και αν το χειριζεσαι μεσω web interface. 1
kandilak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 @jim_p Αυτό που σου λέει ο dancer_69 δεν είναι να κάνεις backup και μετά επαναφορά. Σου λέει να κάνεις μετονομασία τον φάκελο που αποθυκευονται τα αρχεία που δομούν το σεταρισμενο σου kodi ώστε να μην πειραχτουν από την καινούργια εγκατάσταση του build. Βλέπεις ότι θέλεις να δεις και μετά για να γυρίσεις εκεί που ήσουν διαγράφεις το καινούργιο φάκελο που έχει δημιουργηθεί από την νέα εγκατάσταση και μετονομάζει τον παλιό σε αυτό που ήταν πριν. Η αλήθεια είναι ότι με areswizard δεν έχω δοκιμάσει να βρω από που κατεβάζει τα build. Θα του ρίξω μια ματιά.
dancer_69 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Σωστά. Και αν θέλεις να κάνεις συχνά αυτές τις εναλλαγές φτιάχνεις κι ένα script ώστε να κάνει τις μετονομασίες και να εκκινεί το kodi αυτόματα.
stefanidisg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μια ερώτηση, ενώ στο covenant μου βγάζει πολλές επιλογές real debrid όταν πατάω πάνω για να δω Συνέχεια μου βγάζει μη διαθέσιμη ροή. Μήπως επειδή έχω κάνει μόνο εγγραφή και όχι συνδρομή;
Elmago1925 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Προφανως. Μια ερώτηση, ενώ στο covenant μου βγάζει πολλές επιλογές real debrid όταν πατάω πάνω για να δω Συνέχεια μου βγάζει μη διαθέσιμη ροή. Μήπως επειδή έχω κάνει μόνο εγγραφή και όχι συνδρομή;
ekkli Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 έβαλα το osmc,μια χαρά τρέχει στο raspberry αφού έχουμε ίδιο στήσιμο, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ, αν σου δουλεύει σωστά το quasar;
g8anos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Κανεις ενα λογαριασμο εδω http://accounts.alluc.com/ Πας μετα στο profile σου, και κανεις copy-paste το api-key στο covenant. I love you, bro #nohomo Αγνοούσα την ύπαρξη του alluc, έβαλα χθες το api στο kodi και είδα το φώς το αληθινό. Περιττό να σου πω οτι έκανα disable τελείως όλους τους υπόλοιπους providers!
crashnburn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 εγω παντως με το alluc τα περισσοτερα hd μου βγαινουν sd quasar κ ξερο ψωμι
g8anos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 εγω παντως με το alluc τα περισσοτερα hd μου βγαινουν sd quasar κ ξερο ψωμι ναι, αλλά το quasar είναι peer to peer (torrent)
jogatore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε ενα αρκετα παλαιο ταμπλετ huawei media pad 7 lite με android 4.0.3 που δεν βρισκω αναβαθμηση τι μπορω να περασω εκτος kodi (που δεν το τρεχει) ??? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από jogatore
Προτεινόμενες αναρτήσεις