Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περίεργο... Έκανα εγκατάσταση από την αρχή το kodi 17.4 στο σαλόνι και αντέγραψα το φάκελο appdata/roaming/Kodi από τον δικό μου Η/Υ για να μην περνάω addons/repos από την αρχή. Όλα καλά ,updates κανονικά αλλά το Alluc δεν μου δίνει sources.

Edit:Εννοείται πως είχε το api-key περασμένο αλλά το ξαναέβαλα για παν ενδεχόμενο

Δημοσ.

Περίεργο... Έκανα εγκατάσταση από την αρχή το kodi 17.4 στο σαλόνι και αντέγραψα το φάκελο appdata/roaming/Kodi από τον δικό μου Η/Υ για να μην περνάω addons/repos από την αρχή. Όλα καλά ,updates κανονικά αλλά το Alluc δεν μου δίνει sources.

Edit:Εννοείται πως είχε το api-key περασμένο αλλά το ξαναέβαλα για παν ενδεχόμενο

κάνε clear cache και providers από τις ρυθμίσεις του Covenant
Δημοσ.

κάνε clear cache και providers από τις ρυθμίσεις του Covenant

Έκανα αλλά τζίφος.Αναγκαστικά εγκατάσταση από την αρχή kodi,addons,repos και τα συναφή, και δούλεψε .Περίεργο πάντως που δεν δουλεύει το alluc με απλή αντιγραφή του roaming φακέλου.

Δημοσ.

Μπράβο πολύ ωραίος! Να ρωτήσω κάτι, το alluc μπαίνει κι αλλού εκτός από το Covenant;

Ναι αμέ.... Elysium, Streamhub, bob unleashed, death streams, nan scrapers κ. α.
  • Like 1
Δημοσ.

Mπορω να κατεβασω το (zip?) αρχειο απο καποιο build για να το μελετησω με την ησυχια μου και χωρις να χαλασω το υπαρχον στησιμο στο δικο μου kodi?

Δημοσ.

Mπορω να κατεβασω το (zip?) αρχειο απο καποιο build για να το μελετησω με την ησυχια μου και χωρις να χαλασω το υπαρχον στησιμο στο δικο μου kodi?

εγώ το έκανα αυτό εγκαθιστώντας FMTC και βάζοντας builds από greekodi, χωρίς να πειράξω την kodi εγκατάστασή μου.

όμως τελικά, όπως και να διαμορφώσεις ένα build (π.χ. αφαίρεσα κάτι Βαλκανικά addons) όταν έρθει update στο build, ξαναπερνάνε από την αρχή, από την άλλη, με τόσες συχνές αλλαγές ή πρέπει να είσαι απικο και να αλλάζεις το setup σου ή να αφήνεις κάποιο build να κάνει τη δουλειά αυτή για εσένα

Δημοσ.

Μπορείτε να κάνετε όσα πειράματα θέλετε με portable kodi, εγώ αυτό κάνω, δοκιμάζω διάφορα builds ή addons συνέχεια και κρατάω αυτά που μου αρέσουν. Έχω βάλει κάτι σελίδες πίσω την διαδικασία.

Δημοσ.

@p4n0s86

Δεν μπορω να κανω portable εδω (λινουξ) επειδη ο "installer" δεν μου δινει επιλογη για το που θα εγκαταστησει το kodi και επειδη το -p δεν πιανει, μιας και στους φακελους που ειναι βαλμενο το εκτελεσιμο του kodi δεν εχω δικαιωμα εγγραφης σαν απλος χρηστης.

Μπορω παντα να κανω backup των οσων εχω κανει, να το πηδαω και μετα να το επαναφερω απο το backup, αλλα δεν λεει

Και οπως εχει ξαναειπωθει, η λειτουργια με τα profiles που εχει το kodi εινια εντελως χαλια σε σκεπτικο και υλοποιηση. Ολοι οι χρηστες βρισκουν εγκατεστημενα τα ιδια προσθετα κλπ και διαφερουν μονο στο τι βλεπει ο καθενας (skin, rss, views κλπ). Τριχες δηλαδη. Καμια σχεση πχ με τα προφιλ του ff , που καθε αντιπροσωπευει ενα εντελως διαφορετικο στησιμο στον browser, με διαφορετικα προσθετα, ρυθμισεις κλπ/

@pp6210

Δεν σε εκνευριζει που πρεπει καθε φορα να σβηνεις/αφαιρεις πραγματα? Εγω στην 2η-3η φορα που θα γινοτναν θα εριχνα καντηλια στον maintainer του εκαστοτε build και γιαυτο δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με τη σαπιλα των που (λανθασμενα) λεγεται kodi builds.

Δημοσ.

@pp6210

Δεν σε εκνευριζει που πρεπει καθε φορα να σβηνεις/αφαιρεις πραγματα? Εγω στην 2η-3η φορα που θα γινοτναν θα εριχνα καντηλια στον maintainer του εκαστοτε build και γιαυτο δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με τη σαπιλα των που (λανθασμενα) λεγεται kodi builds.

κοίτα πριν κανένα χρόνο που ξεκινησα να ασχολούμαι όντως είχα φτιάξει ενα καλό setup και παρακολουθώντας τις (όχι συχνές) εξελίξεις στα φόρα πρόσθετα ή αφαιρούσα κάποιο addon, με backup για την περίπτωση που ήθελα να ξαναγυρίσω στην πρότερη κατάσταση.

Αλλά με όλα όσα γίνονται το τελευταίο 3μηνο και σε συνδυασμό με το οτι έχω λιγότερο χρόνο να ασχοληθώ, τα builds είναι μια καλή λύση συμβιβασμού. Στην 40άρα π.χ. έχω ενα diamond build που είναι υπερπαραγωγή και ίσως μπερδεύει με shortcuts κτλ, αλλά έχω και ένα FTMC με ένα πολύ ελαφρύ (J4M κάτι..) με τα 3-4 addons για ταινίες - σειρές, στο οποίο προσέθεσα manually και το νεο tvaddons. Στο diamond όποτε έχω λίγο χρόνο εξερευνώ και κανένα αγνωστο addon να δω τι έχει κτλ, έχω ψάξει και βρει και αθλητικά 2-3 φορές που δεν είχα ασχοληθεί ποτε πριν..... αλλά αν θέλω να βρω ταινία ή να δω σειρά πάω κατευθείαν στο ελαφρύ build...

Δημοσ.

Για ποιο build ενδιαφέρεσαι?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...