Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρέπει να τα λέμε και πολυ αναλυτικά γιατί θα μας πάρουν χαμπάρι, καλά λέει ο vrwmiaris.

Κάνε το λινκ κόπι πέηστ στον browser.

Γράφεις iptv στο play store και κατεβάζεις το πρώτο αποτέλεσμα.

• Like 2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν βάλεις φίλτρο δεν χρειάζεται να ψάχνεις ένα ένα τα λινκ. Σου κάνει αναζήτηση σε όλα και σου βγάζει τα αποτελέσματα μαζεμένα από όλα τα λινκς. τεσπα, η λίστα του λινκ 8 είναι αυτή:

echootv.tv:2086/get.php?username=showsat_sC0hUb&password=6O08mlj4&type=m3u

Κατέβασέ τη, βάλτη σε μια εφαρμογή iptv. Αυτή τη στιγμή παίζουν όλα τα οτε από το 1 ως και το 6.

Η λίστα δουλεύει, ενημερωτικά

Δημοσ.

Έχω βάλει το ftmc με το Diamond build. Οπότε βάζω την τηλεόραση μου βγάζει σφάλμα και κλείνει το ftmc.

Υπάρχει κάτι άλλο εναλλακτικό να βάλω αντί του kodi και του ftmc.

To spmc τι λέει; Υπάρχει κάποιο άλλο να δοκιμάσω;

Δημοσ.

Έχω βάλει το ftmc με το Diamond build. Οπότε βάζω την τηλεόραση μου βγάζει σφάλμα και κλείνει το ftmc.

Υπάρχει κάτι άλλο εναλλακτικό να βάλω αντί του kodi και του ftmc.

To spmc τι λέει; Υπάρχει κάποιο άλλο να δοκιμάσω;

τι μηχάνημα έχεις;

Δημοσ.

Σε μια ολοφρεσκη εγκατασταση kodi, το covenant δεν βρισκει sources (για ταινιες) ουτε με αιτηση. Για πειτε καμια ιδεα, εκτος απο το να το στησω απο την αρχη.
Kodi 17.4 σε windows 10, μονο με covenant + opensubtutles by opensubtitles + subtitles.gr. Το μονο που εχω ηδη κανει στο covenant ειναι clean cache και clean providers.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Γνωρίζετε κάποιο ρέπο για να βάλω το ultimate iptv; Από super δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση το video ή το all και δεν μπορω να το βρω αλλου.

Δημοσ.

Το ιδιο ισχυει σε ολους στις καινουριες ταινιες.Βαλε ενα λογαριασμο alluc μεσα και θα εισαι κομπλε

Σε μια ολοφρεσκη εγκατασταση kodi, το covenant δεν βρισκει sources (για ταινιες) ουτε με αιτηση. Για πειτε καμια ιδεα, εκτος απο το να το στησω απο την αρχη.

Kodi 17.4 σε windows 10, μονο με covenant + opensubtutles by opensubtitles + subtitles.gr. Το μονο που εχω ηδη κανει στο covenant ειναι clean cache και clean providers.

Δημοσ.

Δεν δουλεύει το subtitles.gr σε μένα από σήμερα. Κάνω κάτι λάθος;

και δω τα ίδια.

Χθες βράδυ τίποτα, προχθές το βράδυ δεν έδινε xsubs.

Το σάιτ δουλεύει μια χαρά.

Έντιτινκ:

Το σάιτ ανοίγει κανονικά, αλλά δεν δίνει κανένα αποτέλεσμα, λογικό να μην δουλεύει το addon.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...