VasKag Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Σε οσους χρησιμοποιουν pairing, το tvad.me σας δουλευει?
speedy23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν λειτουργουν το liveTV του StreamHub εδω και καιρο.
Panos_7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχει κανενας τροπος να δουμε οτε tv πλεον;;μεσω του ultimate iptv εχω ακουσει μπορεις αλλα πλεον δεν εχει λινκ για οτε..
letom Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις σωστά? Εϊναι όλα εκεί.
jogatore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις σωστά? Εϊναι όλα εκεί. Ποιο ειναι το "σωστα" Ουτε και σε μενα εμφανιζετε κατι
letom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε φίλτρο ote και ψάξε στην daily playlist 25 september. 2
drdedus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αν αναφερεσε στην ερωτηση μου ,δεν ρωτησα τι ρουτερ χρειαζετε. Ρωτησα πως γινετε και αν γινετε η διαδικασια. το ddwrt . τι ειναι? Εγω εχω σαν ρουτερ ενα asus dsl-n55u. Το ddwrt είναι firmware.Διάβασε τι ρώτησες και διάβασε πάλι την απάντηση που έδωσα. Κοίτα μήπως μπορείς να τα κάνεις και με το asus αυτά. Κοίτα και το merlin firmware.. αν εχεις asus.. router. Από εδώ: https://archive.org/download/repository.streamhub Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφοριες για το tp link, μοντέλο, τρόπο σύνδεσης κλπ. Κοιτάς αν έχεις η αγοράζεις ενα από αυτά.http://www.dd-wrt.com/site/support/other-downloads?path=betas%2F2017%2F09-19-2017-r33375%2F Αν ειναι να αγοράσεις τσέκαρε ανάγκες και που θα το χρησιμοποιήσεις. Αν θες να έχει gigabit η ac wifi κλπ. Αν θες να το έχεις απλά για vpn η για απλό repeater κάνεις δουλειά πχ με ενα tp link 841n. Νομίζω ότι με το vpn ζορίζεται το router αλλά ένα αληθινό bandwidth τουλάχιστον 10-20mbit νομίζω θα το έχεις. Βέβαια μπορεί να μην υπάρχει θέμα καθόλου. Ας μας πει κάποιος αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω είσαι καλυμμένος. Μπορείς να τσεκάρεις και το tomato firmware που υποστηρίζει και αυτο συσκευές αλλά πολύ λιγότερες. Από την άλλη μπορεί να έχεις και router που υποστηρίζει vpn και βάζοντας απλά στοιχεία όπως username password, μια διεύθυνση που θα συνδέεται και με καθόλου η ελάχιστες ρυθμίσεις όσοι συνδέονται επάνω του να βγαίνουν με ip απο το vpn. Μια λύση είναι ίσως να πάρεις το xiaomi 3g router στα 40€ με priority από το banggood με το κουπόνι 3grouter και να έχεις και χαιλικια app στο κινητο κλπ. Το τελευταίο είναι στημένο πάνω σε hardware αληθινό δυναμίτη! Έχει επιλογή να ορίσεις ποιά request και νομίζω ποιές εσωτερικές ip θα βγαίνουν απο το vpn. Τρομερό, απλά κρατάω πισινή μήπως αφήνει στιγμιαία για τον α,β λόγο να βγαινεις από την κανονική σου ip και κάποιοι να μην το θέλουν. Υπάρχει και το open wrt αλλά είναι δυσκολότερο στο στήσιμο. Στην διάθεσή σου. 1
dimitris21gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε φίλτρο ote και ψάξε στην daily playlist 25 september. Όταν παίζουν αγώνες δουλεύουν τα λινκς ή κλατάρουν;
enterhere Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν λειτουργουν το liveTV του StreamHub εδω και καιρο. Κανονικά βλέπω live TV στο stream hub. Και μάλιστα ην ποικιλία που έχει είναι απίστευτη.
letom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν παίζουν αγώνες δουλεύουν τα λινκς ή κλατάρουν; Όλη μέρα αγώνες έχουν τα οτε, όσες φορές έχω βάλει παίζει κομπλέ σε 720p. Από αρχές του μήνα. Και υπήρχαν και τα νόβα για κάνα διβδόμαδο. Στο zem. Και adryanlist και falcon ultra tv. Δεν ειναι μόνο το ultimate και το bonanza.
dimitris21gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, δεν το διατύπωσα καλά, εννοούσα όπως για παράδειγμα αύριο που έχει CL θα παίζουν και τότε ή θα κρεμάσουν. Γιατί κάτι skysports απο zem κλπ που δοκίμαζα όταν είχαν live αγώνες κολλούσαν υπερβολικά.
letom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποιες φορές μου έχει τύχει να κολλάνε αλλα γενικά όχι. Μιλάω για τα ελληνικά. Τα υπόλοιπα (sky sports, bein κλπ) εκτός από bonanza που μπορεί να τύχει να κολλάνε, τα βλέπω μέσω acestream (sportsdevil) ή sports365 στο zem και δεν κολλάνε ποτέ.
enterhere Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και υπήρχαν και τα νόβα για κάνα διβδόμαδο. Στο zem. Σε ποια πηγή του zem αναφέρεσαι; Στο sports365 δεν υπάρχουν.
jogatore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 @drdedus κοιταξα αλλα μαλλον δεν γινετε με το asus (dsl-n55u) που εχω ή δεν το βρισκω. Ζορικο ειναι ομως να το στησει πρωταρης. Ευχαριστω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις